Προς το περιεχόμενο

4670k oc + ποια ψυξη?

applesnk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα

αρχικα ευχαριστω πολυ και συγνωμη για τον βομβαρδιμο ερωτησεων καθως εχω και ενα αλλο ποστ διαφορετικου θεματος ακομα που το παλευω :P

θελουμε με τον αδερφο μου να κανουμε oc στον 4670k . νεοι ειμαστε στο oc!
tt se 730w
asrock z87 fatal1ty killer 1150

ψυξη εχω την στοκ της intel.
διαβασα αρκετα ποστ αλλων που ηθελαν να κανουν oc με τον ιδιο επεξεργαστη και πολλοι συζητουσαν την coolermaster hyper 212 evo.

θα ηθελα την γνωμη σας για το ποσο περιπου μπορω να φτασω τον επεξεργαστη με αυτην την ψυξη και αν αξιζει να περιμενω να μαζεψω χρηματα για μια corsair ετοιμη.  (με την corsair h80i/h100i ποσο μπορει να φτασει περιπου?) 

το κουτι μου ειναι το k380 και δεν εχω κανενα προβλημα να πειραματιστω πανω του σε περιπτωση που δεν χωραει κατι. (θα το κανω ετσι κι αλλιως!)

*να σημειωσω πως η χρηση του ειναι αποκλειστικα για gaming (bf4,absolution) και photoshop, premiere, aftereffects για εργασια
*ακομα μπορω να προμηθευτω την παραπανω coolermaster καθως και την σειρα hydro της corsair καθως θελω να αγορασω απο ενα συγκεκριμενο μαγαζι για διαφορους λογους.

ευχαριστω πολυ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλημερα,

την ειχα την coolermaster 212 evo ενα χρονο στον fx8350 να τρεχει στα 4,2ghz.

ειναι αριστη αλλα δεν κανει για oc.

με το prime 95 ανεβαζε 54 βαθμους,αλλα σε oc απο εκει και πανω δεν μπορουσε να αντεπεξελθει,ανεβαζε πολυ.

πηρα λοιπον την coolermaster nepton 140xl,τον ανεβασα τον fx στα 4,5 και στην δοκιμη του prime ανεβαζε μεχρι 45.

μπορεις να διαβασεις ενα review εδω - http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=2751

την ειχε προσφορα το cosmodata στα 80 ευρω το σαββατο που μας περασε,απο εκει την πηρα.

ευχαριστώ για την απάντηση :-)

δυστυχώς από υδροψυξη όπως ανέφερα μπορώ να πάω μόνο σε corsair...

ανάλογα χρήματα κάνει μια h80i :-)

πόσο μπορώ να πάω τον επεξεργαστή μου με αυτήν? αξίζει h100i?

φιλαράκο δυστυχώς δεν υπάρχει stadar απάντηση σε αυτό που ζητάς. το πόσο θα πας τον επεξεργαστή και ειδικά haswell είναι σε τι κομμάτι θα πέσεις .αν είναι να πάρεις την η80 δώσε κάτι παραπάνω και πάρε την η100ι για μένα  θα το μετανιώσεις αργότερα άμα πάρεις την η80, είχα την cooler master seidon 120 και πήγα σε η100ι και είμαι πολύ πιο ευχαριστημενος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...