Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα παρουσιάζετε στο Toshiba Satelite U840w - PSU5RE . Προχτές και ξαφνικά άρχισε να κάνει restart και να ξαναμπαίνει στα win (win 7 home 64)... Δεν πειράχτηκε κάτι, κανένα new prog να έχει εγκατασταθεί... Το pc είναι σχετικά new και λιτό, και με τα πολύ βασικά progs εγκατεστημένα. 

Μετά από ψάξιμο είδα ότι το pc θα κάνει restart όταν σταματάει να δουλεύετε ο δίσκος. Αν το βάλω π.χ να κατεβάσει κάτι, ή να κάνει defragment, δεν θα πετάξει την μπλε οθόνη... Μόλις σταματήσει να κάνει κάτι, τότε bsod και restart. Έβγαλα και ξανάβαλα τον rapid storage technology driver intel και αυτόν που έχει η toshiba αλλά και τον ποιο new από intel και τίποτα!

Έχει τύχει σε κανέναν αυτό? Καμιά ιδέα? Διάβασα και σε αγγλικά forum αλλά δεν έβγαλα κάποια άκρη. 
Ευχαριστώ

Edit. Ξέχασα να πω οτι το κάνει και σε ασφαλή λειτουργία. Και αρχικά έβγαζε το σφάλμα στην πρώτη εικόνα. και μετά από δοκιμές, βγάζει το 2ο σφάλμα. Επίσης έχω αποεπιλέξει τα πάντα από το msconfig να μην φορτώνονται. Intel toshiba μπλα μπλα τίποτα.  

post-56928-0-31959400-1396203836_thumb.jpg

post-56928-0-07174600-1396203992_thumb.jpg

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πήγε στην αντιπροσωπία πακετάκι, στην Αθήνα. Και το είδανε κιόλας.
Δεν μίλησα και εγώ μαζί τους τηλεφωνικός και το άτομο που μίλησε δεν κατάλαβε ποιο είναι το πρόβλημα ακριβώς. Αλλά λογικά με το τσιπάκι που σχετίζετε με την διαχείριση των δίσκων. Έχει πρόβλημα λέει, και περιμένουν ένα ανταλλακτικό που θα έρθει Ελλάδα στης 30/4 !  ΤΡΑΓΙΚΟΙ!!! Έχουν το σερβις εδώ στην Ελλάδα, οι μοναδικοί, και δεν έχουν τα ανταλλακτικά... Και για να στείλουν άλλο σαν προσωρινή λύση για να κάνει την δουλειά της η γυναίκα του αδερφού μου μιας και δικό της είναι, της ζήτησαν 45euro. Ποιο τραγικοί πεθαίνεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...