Federacion Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Head 0.427 ok πολύ καλά!!! (τα 0.2 και 0.3 της Samsung δεν τα έχει κανείς αλλά σε σχέση με τα 1.0 της μοτορόλα...)
k30taas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Το Moto g είναι πολύ καλό κινητό και τρέχει και kitkat. Ο μόνος λόγος να προτιμήσεις Samsung για μένα είναι το sar. Κατα τάλλα σε άλλα χάνει σε άλλα κερδίζει το s3, αλλά απότι λέει εδώ πέρα ο λαός πρέπει να είναι πιο smooth λειτουργικά το moto g. ενταξει ολη η ιστορια ξεκινησε για το sar. οσο αναφορα την kitkat και τι εγινε ρε παιδια? εγω εχω το g2 και με την 4.4.2 δεν ειδα απολυτος καμια διαφορα, τελος παντων είναι όπως τα λες σε αλλα χανει και σε αλλα κερδιζει. Αν θες μπορεις να παρεις 2 κινητα με αυτα τα λεφτα και θα εχεις 2 καρτες sim κανονικες, 4πυρηνες απειρη μνημη χαμηλο SAR και 8mp http://www.minideal.net/lenovo-s650-smartphone-quad-core-1-3ghz-android-4-2-rom-8gb-with-4-7inch-qhd-ips-screen.html φιλε μου αυτό το κινητο το κοιταω εδώ και καμια 20ρια μερες με κατι φιλους, οι αλλοι παραγγειλαν 4 κομματια και τα περιμενουν, δεν λεω καλο είναι όχι βεβαια σαν το s3 αλλα για τα λεφτα του καλο, αλλα δεν το εμπιστεύομαι εχω δει (εχω πιασει στα χερια μου)και αλλα κινεζικα και αλλα λενε και αλλα είναι τελικα. εκτος αυτου το sar πολύ πιθανο να είναι πολύ υψηλοτερο. 2 όχι μια που βγαίνει 216 ευρώ τα 2 αλλά πολύ σωστά το έθεσες κατα τ άλλα, συμφωνω. (μπορεις μόνο να μου δείξεις κάπου να λέει το sar της η lenovo?) αυτό ακριβως!!! που το λεει ? και αν το λεει καπου είναι ετσι? τωρα θα μου πεις γιατι στα αλλα ετσι είναι? θελω να πιστευω!!!
adi32 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Πρωτη φορα πηρα απο Κινα Το εχω ηδη 10 μερες με 25gb games apps κλπ και δεν εχει κολησει ουτε μια φορα και ολα ειναι αψογα χωρις root και πειραγματα Samsung δε θα επαιρνα λογω του οτι τρωνε κοληματα, οι εφαρμογες δεν πανε στην SD αν δεν το πειραξεις και δε μ αρεσει η λευκη πλαστικουρα Απο κει και περα εχεις το ρισκο αν χαλασει να πρεπει να το στειλεις Κινα Αλλα και το παλιο μου που το ειχα στειλει στην Arvato στον Κηφισο εκανε 3 μηνες !
k30taas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Πρωτη φορα πηρα απο Κινα Το εχω ηδη 10 μερες με 25gb games apps κλπ και δεν εχει κολησει ουτε μια φορα και ολα ειναι αψογα χωρις root και πειραγματα Samsung δε θα επαιρνα λογω του οτι τρωνε κοληματα, οι εφαρμογες δεν πανε στην SD αν δεν το πειραξεις και δε μ αρεσει η λευκη πλαστικουρα Απο κει και περα εχεις το ρισκο αν χαλασει να πρεπει να το στειλεις Κινα Αλλα και το παλιο μου που το ειχα στειλει στην Arvato στον Κηφισο εκανε 3 μηνες ! ποιο πηρες?
Federacion Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Εντάξει το βρήκαμε το sar του lenovo και όσο εμπιστεύομαι αυτήν εμπιστεύομαι και τη Samsung (που έκλεβε στα benchmark για κινητα αν είναι δυνατόν μέχρι περυσι...) και σαν εταιρεία δεν είναι μια έτσι απλα κινέζικη. Ειδικά στα laptop που έχω είναι εξαιρετική και πλήρως ανταγωνιστική. Για τα κινητά της ακούω τα καλύτερα. Τώρα το S3 δοκιμασμένο είναι, καλύτερα αφού το επέλεξες να πήγαινες στην έκδοση με τα 2 gb ram.
k30taas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Εντάξει το βρήκαμε το sar του lenovo και όσο εμπιστεύομαι αυτήν εμπιστεύομαι και τη Samsung (που έκλεβε στα benchmark για κινητα αν είναι δυνατόν μέχρι περυσι...) και σαν εταιρεία δεν είναι μια έτσι απλα κινέζικη. Ειδικά στα laptop που έχω είναι εξαιρετική και πλήρως ανταγωνιστική. Για τα κινητά της ακούω τα καλύτερα. Τώρα το S3 δοκιμασμένο είναι, καλύτερα αφού το επέλεξες να πήγαινες στην έκδοση με τα 2 gb ram. ποιο είναι το sar τελικα?
Federacion Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Head 0.427 ok πολύ καλά!!! (τα 0.2 και 0.3 της Samsung δεν τα έχει κανείς αλλά σε σχέση με τα 1.0 της μοτορόλα...) και 0.88 body αν θυμάμαι καλά.
humanoid Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 γιατι ρε φιλε αυτό να είναι καλυτερη επιλογή από το s3? Ναι. Γιατί είναι ταχύτερο, γιατί έχει εγγυημένη αναβάθμιση (για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμη), γιατί έχει καλύτερη αυτονομία. Ας μη μιλήσω για τον δέκτη που είναι κλάσης ανώτερο από κάθε Samsung που κυκλοφορεί. Άσε που με 189 ευρώ είναι και φθηνότερο.
d4mage Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Ο Γαλαξίας Νούμερο 3 και σε κάτι διαφορετικό blackberry z10, η καλύτερη επιλογή στα 200 ευρά. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2014 από d4mage 1
boubou38 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Αυτό λέει τίποτα σε αυτή τη τιμή; http://www.planetmobile.eu/lg-optimus-g-e975-black.html το site είναι αξιόπιστο; sorry εάν είμαι off-topic...
Federacion Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Το site ok είναι και η τιμή καλή αλλά να σου πω την αλήθεια απο τότε που έχασα την απίστευτη προσφορά της Vodafone που το έδινε129 ευρώ πέρυσι δεν μου κάνει καρδιά να το ξανάκοιτάξω. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
stelios18120 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 παιδια εγω πηρα πριν καμια 10αρια μερες το samsung ativ s και εχω να πω οτι για τα λεφτα του ειναι οτι καλυτερο εχω δει μαζι βεβαια με galaxy s3 για οποιον θελει android, το ativ για τα λεφτα του απιστευτο κινητο και τελικα τα windows phone ειναι πολυ μπροστα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα