Panagiotis32 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα φίλοι του ινσόμνια, Εχω ένα nexus4 γύρω στους 10 μήνες και τον τελευταίο καιρό παρατήρησα κάποια σκαμπανεβάσματα και απότομες μεταβολές στο ποσοστό της μπαταρίας. Παράδειγμα: η μπαταρία είναι στο 31% και μόλις το βάζω στη πρίζα για φόρτιση έπεσε ξαφνικά στο 21%. Ενα άλλο παράδειγμα: είχα το κινητό στη πρίζα να φορτίσει, το κοιτάω λέει φορτίστηκε 100%. Μόλις το βγάζω απο τη πρίζα και το ξανακοιτάω, η μπαταρία ήταν στο 96%. Είναι φυσιολογικό μετά απο κάποιο καιρό να χαθεί η ακρίβεια του ποσοστού φόρτισης που είχε αρχικά το κινητό? ή μήπως είναι ανησυχητικά σημάδια και η μπαταρία μου αρχίζει και τα παίζει? Επίσης το κινητό το πήρα απο το πλαίσιο. Ξέρετε αν η εγγύηση περιλαμβάνει αντικατάσταση μπαταρίας και αν ναι σε τι κατάσταση πρέπει να είναι η μπαταρία για να μου βάλουν καινούρια? Ξέχασα να αναφέρω οτι μείωση στη διάρκεια της μπαταρίας δεν έχω παρατηρήσει. τουλάχιστον όχι αισθητή σε μένα.
xtekto Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 καλησπέρα φιλε....είσαι σίγουρος ότι δεν έχεια παρατηρήσει μειωση και στην διαρκεια της?? γιατι αν μειωνεται με τετοια ταχυτητα μου κανει εντυπωση....δεν γινεται αν δεν κανω λαθος να χανει την ακριβεια του ποσοστου φορτισης δεν νομιζω να υπαρχει τετοιο θεμα... επισης κανονικα η εγγυηση μπορει να σ αντικαταστησει την μπαταρια, οπωτε δεν χανεις τιποτα να πας να το τσεκαρεις, αν χρειαστει...
Panagiotis32 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 το nexus4 δεν φημίζεται για την διάρκεια μπαταρίας του. Αλλά όσο κρατούσε οταν το πρωτο πήρα, τόσο πρέπει να κρατάει και τώρα σε γενικές γραμμές. Αυτό που δεν θέλω είναι να τους το πάω, να το αφήσω για πόσες μέρες δεν ξέρω και να μου πούνε μετά οτι η μπαταρία δεν έχει τίποτα και οτι δεν μπορούν να την αντικαταστήσουν. Τουλάχιστον αν το πάω να ξέρω οτι θα μου την αλλάξουν... ή εκτός και αν παίζει το ενδεχόμενο να μετρήσουν την μπαταρία την στιγμή που θα παω ώστε να γνωρίζω.
xtekto Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 αν έχει πρόβλημα στην αλλαζουν σιγουρα...ξερω περιπτωση πχ φιλη μου, του φουσκωσε μπαταρια στο s3 εντος εγγυησης απο πλαισιο και του την αλλαξαν!! απο κει και περα επειδη για το πλαισιο μιλαμε, που για μενα δεν ειναι αξιοπιστο, δεν ξερω τι μπορει να σου πουν και ποσο θα στο ελεγξουν!
Xristaras12 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 ψαξε στο play store για battery calibration χωρις να απαιτει root αν δεν εχεις και ακολουθησε τις οδηγιες. Αν δεις καλυτερευση μετα το καλιμπραρισμα αν θες δοκιμασε το και δευτερη φορα.
iliasmach Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 <p>ψαξε στο play store για battery calibration χωρις να απαιτει root αν δεν εχεις και ακολουθησε τις οδηγιες.</p> <p>Αν δεις καλυτερευση μετα το καλιμπραρισμα αν θες δοκιμασε το και δευτερη φορα.</p> Γίνεται calibration battery χωρίς root?και με ποιά εφαρμογή? Αποστολή από το MT27i με τη χρήση Insomnia App
Xristaras12 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 υπαρχει εφαρμογη την ειχα βρει(αν θυμαμαι καλα) Γνωριζω οτι το 99% των battery calibration apps ζητουν root,η συγκεκριμενη δεν ζηταει(εκτος κ αν εχει αλλαξει κατι απο τοτε που την χρησιμοποιησα) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ignisoft.battery.calibration&hl=el την ειχα περασει το ταμπλετ της υπογραφης γιατι ειχε αρχισει να τρελαινεται ο δεικτης μπαταριας μετα απο 2 χρονια περιπου και μαλιστα εκανε δουλεια.
adi32 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 δοκιμασε αυτο Manual Calibration of the Battery This way of battery manual calibration uses the discharging and recharging or the charge cycle of the phone to keep up fluidity of the ions. Do Note that this method may or may not guarantee success (dependent on company models) but HTC phones do get calibrated successfully using this method. Don’t try this method often, using this method often can damage your phone battery, do it at your own risk, its your choice whether to use this method or not. 1. Let the phone battery run out of charge, wait until it turns off because of low battery. 2. Charge the phone fully without turning on your phone. 3. Once it is fully charged, turn it on and leave it untouched for 30 minutes. 4. Again plug in the charger and allow it to charge for another 30 minutes, don’t use it in between. 5. Once the battery is fully charged, unplug it and your battery is now calibrated. 1
iliasmach Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 <p>υπαρχει εφαρμογη την ειχα βρει(αν θυμαμαι καλα)</p> <p>Γνωριζω οτι το 99% των battery calibration apps ζητουν root,η συγκεκριμενη δεν ζηταει(εκτος κ αν εχει αλλαξει κατι απο τοτε που την χρησιμοποιησα)</p> <p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ignisoft.battery.calibration&hl=el'>https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ignisoft.battery.calibration&hl=el</a></p> <p>την ειχα περασει το ταμπλετ της υπογραφης γιατι ειχε αρχισει να τρελαινεται ο δεικτης μπαταριας μετα απο 2 χρονια περιπου και μαλιστα εκανε δουλεια.</p> Η συγκεκριμένη εφαρμογη πρέπει να έχει ιό σύμφωνα με το avg.το έχει προσέξει κανείς άλλο το ίδιο? Αποστολή από το MT27i με τη χρήση Insomnia App
Panagiotis32 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω τέτοιες εφαρμογές μιας και δεν μου εμπνέουν και πολύ εμπιστοσύνη. Θα δοκιμάσω αυτό που είπε ο adi32. Πάντως δεν μου συμβαίνουν συνέχεια αυτά τα σκαμπανεβάσματα, ούτε επηρεάζουν την εμπειρία χρήσης που κάνω. Συνήθως οταν πέφτει η μπαταρία αρκετά χαμηλά συμβαίνουν αυτά. Και μιας και η εγγύηση κρατάει για πάνω απο ένα χρόνο ακόμα, θα το αφήσω έτσι προς το παρών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα