Προς το περιεχόμενο

Ποσο συχνά κανετε format και γιατι ;

SPANK

Πόσο συχνά κανετε format ;  

2.214 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Πόσο συχνά κανετε format ;

• Καθε 2 μήνες
    • Καθε 6 μήνες
    • Καθε χρόνο
    • Απο 2 εως 4 χρόνια
    • Δεν εχω κανει ποτε
    • Ουτε που θυμάμαι ποτε έκανα τελευταία φορά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κανω φορματ μονο οταν μου το επιβαλλει στην ουσια το pc μου. Αυτο σημαινει οτι θα υπαρχει μεγαλο θεμα. Ευτυχως με τα win7 και με προσοχη πλεον στο σερφαρισμα στο διαδυκτιο ολα πανε ρολοι. Τα εχω απο το 2011 χωρις φορματ και το συστημα δουλευεο ρολοι. Οπως ειπα, προσεχεις τι βαζεις, που μπαινεις και δεν νομιζω καποιος να εχει προβληματα.

Να προσθεσω οτι εχει αλλαξει 2 φορες ολοκληρωτικα ολο το υπολοιπο hardware του πυργου μου με το δισκο και τα windows απλα να μεταφερονται σε αλλο τελειως συστημα. Και παλι χωρις προβληματα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 459
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εγω προσωπικα μονο δυο φορες εκανα φορματ μια φορα οταν ειχα κανει πληρες αναβαθμηση του υλικου μου και μια φορα οταν ειχα κολλησει καταλαθος εναν ιο αλλα και παλι αν το ηξερα τοτε μπορουσε να διαγραφτει μεσω ενος antivirus που ετρεχε με boot... Γενικα παντως φορματ συνησταται να γινετε συχνα και ας μην ειναι επιβαριμενα τα windows η οσο ποιο αρεα γινετε ?

ειναι σαν να μου λετε (λες ^ ) ποναει χερι κοψε χερι..οχι δεν παει ετσι..

αν δεν εχεις προβλημα , δεν κανεις 'επεμβαση'.

γιατι να κανεις φορματ?δεν ειναι λυση ουτε σου προσφερει κατι.

ο υπολογιστης θελει τακτικα τσεκ απ.καθαρισματακι κλπ.αν εισαι τακτικος με αυτα, δεν χρειαζεσαι φορματ μεχρι να σταματησει η microsoft το support των windows 9 ...

απλα λεγεται απο πολλους γιατι ειναι η πιο ευκολη λυση..δεν ειναι ομως ετσι..

εγω παραπανω βαριεμαι το setαρισμα των windows  , παρα ενα ccleane+revo uninstaller (καθαριζει διαφορα .temp και .db files) μια στο 2μηνο και revo uninstaller αντι του προεγκατεστημενο των windows για αφαιρεση προγραμματων.

επισης checkαρω και μια τα scheduled tasks μαζι με start up προγραμματα οποτε θυμηθω , και δεν χρειαζομαι φορματ ποτε..ειναι τα 'μυστικα' για να εχεις εναν υπολογιστη που δεν θα χρειαστει λεφτα και χρονο (2-3-4 ωρες αναλογος) για το setαρισμα του νεου λειτουργικου..

• 2 εβδομάδες αργότερα...

εγώ απο τοτε που σταμάτησα να εγκαθιστώ προγραματα που δεν γνωρίζω τι κάνουν και για ποιον λόγο τα χρειάζομαι κάνω τουλάχιστων μετά τα δύο με τρία χρόνια ένα format. :-)

Κανω καθε 6 μηνες περιπου για φρεσκαρισμα γτ δουλεβω με πολλα προγραμματα κ κατεβαζω κ οταν κανω αναβαθμιση hardware..αν δεν εκανα κ την καταλιλη συντιριση θα χρειαζοταν καθε μηνα...!!

Κανονικα το κανω μια φορα τον χρονο, αλλα τελευταια αλαζω pc καθε 6 μηνες(και ποτε δεν παω σε κατι σοβαρο), οποτε... :P

Και καθε δυο μηνες καλο καθαρισμα απο σκονες και τετοια

format  στον σταθερο ειναι η 2η φορα απο τοτε που εστησα το συστημα πριν απο 1,5+ χρονο, αλλα στο φορητο...  εχω αλλαξει τα φωτα... απορω πως αντεχει ακομα ο σκληρος... φτου φτου φτου μην το μελεταω... 

Επισης απο τα χερια μου εχουν περασει ο σταθερος της κουνιαδας μου, του αδερφου μου, ο παλιος μου σταθερος που ειναι αφημενος στους γονεις μου και ο σταθερος ξαδερφου της γυναικας μου. Α! Και ο φορητος της γυναικας... Αθροιστικα λοιπον τα τελευταια 2 χρονια απο2 φορες να κανεις format στον καθε ενα περιπου μια φορα καθε δυο μηνες  :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...

6 ετών laptop, δεν του έχω κάνει ποτέ format και λειτουργεί μια χαρά. Ίιιισως του κάνω τους επόμενους μήνες για να απαλλαγώ από τα vista.

6 χρονια με τα (S)vista??χαρας την υπομονη σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...