Προς το περιεχόμενο

Πόσο συχνά κανετε format ;  

2.225 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Πόσο συχνά κανετε format ;

• Καθε 2 μήνες
    • Καθε 6 μήνες
    • Καθε χρόνο
    • Απο 2 εως 4 χρόνια
    • Δεν εχω κανει ποτε
    • Ουτε που θυμάμαι ποτε έκανα τελευταία φορά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 30/3/2014 στις 7:34 ΜΜ, SPANK είπε

Τον τελευταίο καιρό διαβάζω συχνά πυκνά οτι ορισμένοι κανουν format στην παραμικρή στραβή οποτε ανοίγω αυτην την ψηφοφορία για να δουμε ποσο προσέχουμε το σύστημα μας οι insomniacs και δεν αναγκαζόμαστε να κανουμε format συνέχεια για το παραμικρό ή ποσοι απλα το κάνουμε προεραιτικά καθε καποιο χρονικό διάστημα

Format κανουμε για διάφορους λόγους και ανεξαρτήτου λειτουργικού οποτε πειτε μας καθε ποτε κανετε format , γιατι κανετε συνήθως και για ποιο λόγο.

Όποιος εχει κανα κόμπλεξ / συνήθεια και σημειώνει και ημερομηνίες ας τις αναφέρει :lol: :lol:

Γενικά δουλεύω με images και clones και δεν κάνω σκέτα Format.  Format θα κάνω κάνω αν επιθυμώ clean install των  windows μέχρι τώρα το έχω κάνει μια δυο φορές λόγω διαφόρων κατά καιρούς bugs η file corruptions, missing registry file σε συνδιασμό με κακή διαχείριση των backup μου. Επίσης αν ο υπάρχων δίσκος θα χρησιμοποιηθεί για νέο PC χωρίς ανάγκη διατήρησης εφαρμογών κλπ τρώει format και clean windows κι ας έχει μέσα ήδη OS. Το ίδιο και στην αλλαγή χρησης του δίσκου. Κάνω αλυσιδωτές αλλαγές γιατί έχω αναλάβει τη συντήρηση  των 3 PC της οικογένειας και 2 μιας μικρής  επιχείρισής (Από χόμπι, δεν τους χάλασε) οπότε οι παλιότερες συσκευές συνεχώς αναβαθμίζονται με κάθε κληρονομιά τους δίνει η κάθε αναβάθμιση. Πρόσφατα ο πεθερός μου (YouTube-email-web browsing) αναβαθμίστηκε από core-2-duo σε i5 3ης γενιάς και ότι αυτή συνεπάγεται. Ο σκληρός έμεινε ίδιος δε χρειάστηκε format. Μόνο image η παλιά κατάστασή του μήπως αποτύχει η μεταμόσχευση. Οι 2 πρώτες μου εμπειρίες με τα windows 11 το πρώτο 6μηνο της δωρεάν αναβάθμισης ήταν απογοητευτικές και οδήγησαν σε insta downgrade κυρίως για bugs στην εμφάνιση του word και του outlook, εσκεμμένα απέφυγα το format δεν έκατσα να σκεφτώ περισσότερο έμεινα στα 10. Πλέον δουλεύω windows 11 και σε 2 PC χωρίς να προηγηθεί format και σχετικά απεοβλημάτιστα. Πάντως το format όσο και να μην το θέλεις θα σου χρειαστεί με τον ένα η τον άλλο τρόπο. Και η ρουφιάνα η Microsoft το προτείνει άμεσα ως λύση για τα περισσότερα προβλήματα που έχω αντιμετωπισει. Πράγμα που με κάνει να νιώθω "χλιαρός" που βρίσκω μπακαλίστικες λύσεις παρόλο που είναι πιο ψαγμένες και απολύτως επιτυχείς. 

• Απαντ. 465
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...