Προς το περιεχόμενο

Πόσο συχνά κανετε format ;  

2.216 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Πόσο συχνά κανετε format ;

• Καθε 2 μήνες
    • Καθε 6 μήνες
    • Καθε χρόνο
    • Απο 2 εως 4 χρόνια
    • Δεν εχω κανει ποτε
    • Ουτε που θυμάμαι ποτε έκανα τελευταία φορά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, zexnaf είπε

Ram,cpu και να αλλαξεις δεν εχεις προβλημα.Στη μητρικη ειναι το θεμα

Επειδή δεν έχω dvd drive η usb δεν υπάρχει θέμα να boοtαρω τα Windows και να τα κάνω απλά reset? 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις Τετάρτη, 14 Φεβρουάριος 2018 στις 5:15 ΜΜ, zexnaf είπε

Φορματ σιγουρο στον ιδιο δισκο  φιλε

H σιγουρια σου μου αρεσει.Που να μην ησουν και σιγουρος.

Επεξ/σία από toyo73
  • Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, toyo73 είπε

H σιγουρια σου μου αρεσει.Που να μην ησουν και σιγουρος.

Αλλαξε μητρικη αλλου τυπου και μην κανεις φορματ....

Τι αλλο θα ακουσουμε.....αιτιολογησε πρωτα και διαβασε και μετα να απαντας

Δημοσ.

Τι να αιτιολογησω.Το εκανα απειρες φορες.Προσφατα, πηρα εγκατασταση windows 7  απο απο socket 775 με p45 chipset ddr2- χ5460, πηγα σε 1155 socket i7- 2600k  Z68 ΚΑΙ ddr3.Aπεγκατασταση των drivers  τις παλιας μητρικης και μετα το bootaρισμα περασμα απο τον οδηγων απο την καινουργια.Δουλευει λουκουμι.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, toyo73 είπε

Τι να αιτιολογησω.Το εκανα απειρες φορες.Προσφατα, πηρα εγκατασταση windows 7  απο απο socket 775 με p45 chipset ddr2- χ5460, πηγα σε 1155 socket i7- 2600k  Z68 ΚΑΙ ddr3.Aπεγκατασταση των drivers  τις παλιας μητρικης και μετα το bootaρισμα περασμα απο τον οδηγων απο την καινουργια.Δουλευει λουκουμι.

Ο ανθρωπος ρωταει και τονιζει οτι δεν εχει usb ουτε dvd rom.Κατ εμε ειναι αρχαριος και συ προτεινεις να βγαλει και να βαλει drivers....Σαν λες καποιον που εχει δει μονο windows στη ζωη του να κανει μαγικα με linux...Τι θες να γραψουμε καμια 200ρια σελιδες να συνεφερουμε το μηχανημα???

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, zexnaf είπε

Ο ανθρωπος ρωταει και τονιζει οτι δεν εχει usb ουτε dvd rom.Κατ εμε ειναι αρχαριος και συ προτεινεις να βγαλει και να βαλει drivers....Σαν λες καποιον που εχει δει μονο windows στη ζωη του να κανει μαγικα με linux...Τι θες να γραψουμε καμια 200ρια σελιδες να συνεφερουμε το μηχανημα???

Εβγαλες και συμπερασμα οτι ειναι αρχαριος!!!!!Δεν χρειαζεται πυρυνικη φυσικη για να κανεις εγκατασταση καποιους οδηγους.Ουτε DVD η USB.Tους κατεβαζεις απο το site τις μητρικης.Μιση ωρα δουλεια ειναι.Κατεβασμα και εγκατασταση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ούτε που θυμάμαι. Δουλεύω ένα PC εδώ και πολλά χρόνια οπότε, με τις κατάλληλες συντηρήσεις, δεν χρειάστηκε Format. Αλλά κοντοζυγώνει η ώρα. Το νιώθω. :(

Επεξ/σία από Adanos
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μια φορά το χρόνο περίπου χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος. Αρκεί να υπάρχει ώρα. Βέβαια , τώρα εάν υπάρξει αναβάθμιση επεξεργαστή, μητρική  ή κάτι άλλο ιός κλπ... ε εκεί κάνω! 

Φορμάτ δε θα κάνω μόνο όταν είμαι deforme  😋

Δημοσ.
Στις 15/3/2018 στις 8:58 ΜΜ, toyo73 είπε

Το εκανα απειρες φορες.

Μονο εμεις οι ασχετοι τρωμε μπλε οθονες μαλλον,εσυ στις απειρες φορες ειχες σωστα αποτελεσματα.

Θα το γυρισω σε κατασκευη χαρταετων μαλλον :P

• Like 1
Δημοσ.

Αν το προσεχεις το pc σου δεν χρειαζεται να κανεις συχνα... μια καθε 3 χρονια και πολυ..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 3/15/2018 στις 9:13 ΜΜ, zexnaf είπε

Αν δεν έχει usb και dvd-rom τότε τι έχει δηλ.? Floppy?

Στις 3/30/2018 στις 8:08 ΜΜ, webparts είπε

Μονο εμεις οι ασχετοι τρωμε μπλε οθονες μαλλον,εσυ στις απειρες φορες ειχες σωστα αποτελεσματα.

Θα το γυρισω σε κατασκευη χαρταετων μαλλον :P

Το έγραψε αλλά ούτε που το διάβασες. Έκανε uninstall τους drivers της παλιάς μητρικής. Και αυτός ο τρόπος είναι σίγουρος. Ο μόνος σίγουρος. Ούτε μπλε οθόνες θα έχεις, ούτε πράσινες ούτε ροζ.

• 2 μήνες μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά δεν έχω κάνει format σχεδόν ποτέ έχω laptop 5 χρόνια και desktop 1 χρόνο και όλα σκυλι. Απλά αν προσέχουμε τότε κρατάνε σχεδόν για πάντα. 😀

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...