SPANK Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Τα windows τα πέρασες drivers έβαλες απο το cd της μητρικής και για την κάρτα γραφικών ? Πες μας αναλυτικά τι εχεις κανει μεχρι στιγμής
pesis Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 καναμε με τα παιδια την συνθεση. μετα καθαρισα τον σκληρο με falcon four, περασα τα win7, μετα driver mobo kai telos το CD των γραφικων. κομπλε ολα μεχρι εδω αξιολογιση cpu 7.6 ram 7.6 gpu 7.9 και σκληρος 5.9
SPANK Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Ωραία ολα κομπλε τοτε , ahci εχεις βάλει τους δίσκους απο το bios και τα windows ?
SPANK Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Πρέπει να το ενεργοποιήσεις στο bios και στα windows , ειναι μια λειτουργία που δίνει στους δίσκους μεγαλύτερη ταχύτητα οσο αφορά το boot στο λειτουργικό. Δες βασικα την υπογραφή μου που εχω φτιάξει εναν οδηγό πως να το κανεις , εχει αναλυτικά τα βήματα Ενεργοποίηση του AHCI σε Windows 7 / Vista
pesis Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 με τι να το τεσταρω για να δω αν τρεχει καλα το cpu? μεταχειρισμενο ειναι.. να δουμε αν ειναι καλος βγαζει ενα βουητο περιεργο σαν να εχεις ανοιχτα ηχεια
SPANK Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Το βουητό ειτε θα ειναι απο το τροφοδοτικό ειτε απο καποιο ανεμιστήρα του κουτιού , της cpu ή της κάρτα γραφικών.
pesis Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 ο ηχος απο κουτιου fan ηταν τελικα, πηρε πουλο.κομπλε και ο οδηγος σου ολα καλα, εισαι οραιος respect!!! απλα αν καταλαβα σωστα. εγω δεν χρειαζοταν να το κατεβασω. το ειχα sto cd. μπικα στο μπαιος και το αλλαξα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα