Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επρεπε να μας ρωτησεις τοτε. εχει καλυτερα σε αυτα τα λεφτα.. αλλα κοιτα οπως σου ειπα δεν ειναι και οτι το χειροτερο.. αν καποια στιγμη μπορεις να το αλλαξεις παντως, τοτε καλως..

Δημοσ.

παιδια ξεκιναω με  2 ερωτησεις

1) atx 12v 2x4- to τροφοδοτικο βγαζει μονο ενα 4πινο. και τα αλλα ειναι για gpu 6πινα. τι κανω? 

2) sata 2 εχει μια 4ραδα μπλε υποδοχες και ενα ζευγαρι απρες που ειναι σατα 3 και 3. που βαζω τον hdd και που το dvd?

Δημοσ.

1) atx 12v 2x4- to τροφοδοτικο βγαζει μονο ενα 4πινο. και τα αλλα ειναι για gpu 6πινα. τι κανω? 

Αναλυτικοτερα...Το psu βγαζει για τον επεξεργαστη 1x4pin ενω η μητρικη εχει 1x8pin?? Εννοειται οτι δε θα βαλεις αυτα που ειναι για τη GPU.

2) sata 2 εχει μια 4ραδα μπλε υποδοχες και ενα ζευγαρι απρες που ειναι σατα 3 και 3. που βαζω τον hdd και που το dvd?

Εχει διαφορετικα χρωματα γιατι λογικα εχει 2 διαφορετικους controllers sata. Βαλτα οπου θες.

Δημοσ.

Το psu βγαζει για τον επεξεργαστη 1x4pin ενω η μητρικη εχει 1x8pin??

h mhtrhkh ειναι 2χ4πιν ειναι οχι 1χ8

Δημοσ.

Ή που θα πάρεις από τώρα ένα καλό τροφοδοτικό που θα έχει όλα τα βύσματα που χρειάζεσαι ή ...

θα κοιτάξεις κάποιο μετατροπέα από molex σε εξάπινo pci-express για την κάρτα γραφικών.

Εμένα με την κάρτα που έχω είχε ένα και είναι παρόμοιο με την φωτογραφία που θα δείς.

http://www.eworld.com.gr/products/details/1245

Η διαφορά με το δικό μου είναι ότι έχει ένα molex που βγάζει στο εξάπινο pci-exrpess αντί δύο molex σε αυτό στην φωτογραφία.

Πήγαινε σε ένα κομπιουτεράδικο κοντά σου εξήγησε το πρόβλημα και δες αν έχουν τέτοια βύσματα και εάν κάνουν στην περίπτωση.

ο κωδικός του βύσματος που έχω είναι 146-00699-0000F

Βάλε το στο google να σου βγάλει αποτελέσματα με φωτογραφίες του προιόντος.

Δημοσ.

2 6πινα βγαζει για  gpu δεν καταλαβες μαλλον μιντερ. :-D

πρωχωραω για να δουμε

χωρις την καρτα γραφικων να ξεκινησω? για πρωτη φορα?

Δημοσ.

αυτο βγαζει στα  sta windows κανονικα που ειχα

λοιπον το τρεχω για αρχη με το falcon four για να καθαρισω καλα το hdd

ρε κολλησα δεν βρισκω που διαγραφει ον σκληρο το falcon four

Δημοσ.

εκτελειται

μπουρδελο το εκανα το σπιτι χαχαχαχαχ

taf7.jpg

puyk.jpg

εχει κανενα 20λεπτο που εκανα φορματ και οδηγο μητρηκης και ακομε δεν εντοπισε τα γραφικα. και δεν κανει αξιολογηση των windows

ολα περασαν. τωρα τι να τρεξω για να δουμε αν πηγαν ολα καλα?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...