Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα την βοήθειά  σας. Θέλω να μοιράσω την σύνδεσή μου ασύρματα σε περίπου 8 διαμερίσματα η μέγιστη απόστασή τους από το router είναι τα 15 μέτρα. Μπορείτε να μου προτείνετε κεραία ή γενικότερα τον εξοπλισμό που χρειάζεται για να το πετύχω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!

Δημοσ.

Εάν τα διαμερίσματα συτα ειναι στον ίδιο όροφο μπορείς για παράδειγμα να πάρεις το Tp link wa5210g που ειναι κατα την γνώμη μου απο τα καλυτερα μηχανήματα της εταιρίας και να το βάλεις σε Access point mode....

Aαν και για εξωτερική χρήση που προβλέπεται μέσα θα σ δώσει σήμα καμΠανα μιας και εχει 27 dbi κεραια

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Και εγώ αυτό σκεφτόμουν μιας και το έχω χρησιμοποιήσει ήδη μια φορά το tp link σε ένα φίλο και είναι αρκετά ικανοποιημένος. Αυτό που με προβληματίζει είναι αν θα είναι ικανό να εξυπηρετεί ταυτόχρονα 15 ίσως και παραπάνω clients, ικανοποιητικά.

Δημοσ.

εγω θα εσπαγα την κινηση σε δυο τουλαχιστον access points +ενα το adsl router με σκοπο  να καλυψω τον χωρο καλυτερα αλλα και να μην ζοριζω ενα access point για ολη την κινηση.μετα θα εβαζα και ενα καλο router πχ draytek για να μπορω να κανω και λιγο bandwidth limiting.επισηςθα προτιμουσα Poe access points για να μην εχω ξεχωριστα ρευματα.ολα ειναι με βαση το ποσα λεφτα θες να δωσεις.καποιοι πανε και σε Mikrotik που ειναι φτηνα και μπορεις να τα βαλεις να παιζουν πιο πολυ απο το νομιμο των 100mw και νομιζω παιζουν και poe.

Εάν τα διαμερίσματα συτα ειναι στον ίδιο όροφο μπορείς για παράδειγμα να πάρεις το Tp link wa5210g που ειναι κατα την γνώμη μου απο τα καλυτερα μηχανήματα της εταιρίας και να το βάλεις σε Access point mode....
Aαν και για εξωτερική χρήση που προβλέπεται μέσα θα σ δώσει σήμα καμΠανα μιας και εχει 27 dbi κεραια

ειναι κατευθυντικο ομως δεν ειναι omni.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Και εγώ αυτό σκεφτόμουν μιας και το έχω χρησιμοποιήσει ήδη μια φορά το tp link σε ένα φίλο και είναι αρκετά ικανοποιημένος. Αυτό που με προβληματίζει είναι αν θα είναι ικανό να εξυπηρετεί ταυτόχρονα 15 ίσως και παραπάνω clients, ικανοποιητικά.

το κοβω να μπουκωνει λιγακι με τοσα ατομα.

• Like 1
Δημοσ.

εγω θα εσπαγα την κινηση σε δυο τουλαχιστον access points +ενα το adsl router με σκοπο  να καλυψω τον χωρο καλυτερα αλλα και να μην ζοριζω ενα access point για ολη την κινηση.

δεδομένης της κατάστασης νομίζω είναι η πιο σωστή λύση. Χρηματικά θέλω να διαθέσω το δυνατόν λιγότερα. Θα δοκιμάσω αρχικά ένα tp link ap που είναι και δοκιμασμένο και αν δώ ότι ζορίζεται πετάω και ένα δεύτερο και όλα καλά.

Ευχαριστώ για την απάντηση poulinos.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...