farcry2 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 γεια σας παιδια υπαρχει κανενα προγραμμα το οποιο να βαζω την ταινια και να μου εμφανιζει τους συμβατους ελληνικους υποτιτλους?
farcry2 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 μονο αυτος ειναι για τη εχω αλλο player η δεν παιζει ρολο?
Johny Q Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Τότε κατέβασε αυτό και θα βρίσκει τους διαθέσιμους υπότιτλους
GeorgeGK Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Εγώ το bs player χρησιμοποιώ για να μου βρίσκει υπότιτλους! 1
arc Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 farcry τα sites που εχουν ελληνικους υποτιτλους ειναι 5-6 στα οποία με δυο search βρίσκεις υποτιτλους και αυτός ειναι ο πατροπαράδοτος και πιο αποτελεσματικός τρόπος. Αφου με τα προγράμματα δεν βγάζεις άκρη, δοκίμασε τον πατροπαράδοτο τρόπο.
arc Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Σε αυτές που δεν υπάρχουν, δεν θα τις βρει ουτε το bs player γιατί ψάχνει στα ίδια sites. Επισης κάποιοι υποτιτλοι ειναι συμβατοί με αλλα ονοματα. Π.χ. TAINIA_dvdrip_unchin.srt μπορει να ειναι ίδιοι με το TAINIA_brip_maxw.srt αλλα αυτό το βρίσκεις μονο με δοκιμές Εν ολίγοις λύση που θα τα κάνει όλα αυτόματα και σίγουρα... δεν υπάρχει. Αν ο bs player δεν βρίσκει υποτιτλους, τοτε οι υποτιτλοι δεν υπάρχουν (διαθέσιμοι για το κοινό) ή πρέπει να τους βρεις με το δύσκολο τρόπο.
XPHSTOS_ Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 PotPlayer & MPHC (Media player home cinema - είναι μαζί με το πακέτο k-lite codec pack)Αυτόματα δεν το κάνουν, αλλά μπορείς να βάλεις εσύ μια συντόμευση και κάθε φορά που ξεκινά η σειρά ή η ταινία θα το πατάς και θα ψάχνει.(Εγώ δουλεύω τον pot player)
kyriakh Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 κι εγώ bs έχω,και άμα δε βρίσκει επιλέγω search all και άμα πάλι δε βρίσκει ψάχνω μόνη στα ελληνικά sites, αλλα αυτό σπάνια, συνήθως βρίσκει
farcry2 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 απο ποιο site κατεβαζετε υποτιτλους γιατι πολλες φορες σου εμφανιζονται και διαφημισεις
viotos Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 απο ποιο site κατεβαζετε υποτιτλους γιατι πολλες φορες σου εμφανιζονται και διαφημισεις http://www.subs4free.com/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα