Jannis64 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Ψάχνω την αυθεντική έκδοση Windows XP Professional SP3 GR 32bit (γνήσια,όχι πειραγμένη, έχω το αυτοκόλλητο γνησιότητας με τον κωδικό ενεργοποίησης). Εάν κάποιος έχει την συγκεκριμένη έκδοση (μόνο αυτήν ,όχι το sp1 ή 2 τα οποία έχω) και θέλει να εξυπηρετήσει, ας μου τη στείλει σε iso.
micos000 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Βάλε τα xp με το sp2 αν είναι και αυτά professional και μετά βάλε από πάνω το sp3 από εδώ (http://www.microsoft.com/el-gr/download/details.aspx?id=24) ή άστο να κάνει αυτόματη ενημέρωση για να το κατεβάσει μόνο του. Το ίδιο είναι.
Jannis64 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Θεώρησα πως θα ήταν καλύτερα να γίνει format κατευθείαν από CD με SP3. Αφού δε βρέθηκε τίποτε, τότε μου μένει να κάνω αυτό που προτείνεις. Θα κάνω την εγκατάσταση με το CD των Windows XP Professional SP2 GR που έχω ήδη και στη συνέχεια θα περάσω και το sp3, αφού το κατεβάσω από το παραπάνω link της Microsoft. Σ'ευχαριστώ για την πρόταση.
madsc Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Κατέβασε το sp3 και κάντο slipstream στο cd των windows που έχεις. Αυτό θα σου δώσει αυτό που ζητάς. Sent from my iPhone using Insomnia
Jannis64 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Κατέβασε το sp3 και κάντο slipstream στο cd των windows που έχεις. Αυτό θα σου δώσει αυτό που ζητάς. Sent from my iPhone using Insomnia Τι εννοείς λέγοντας slipstream? Μήπως ενσωμάτωση του sp3 με το cd των windows? Αν εννοείς αυτό, δεν το έχω ξανακάνει. Δώσε μια βοήθεια για το πώς μπορεί να γίνει.
micos000 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να γίνει αυτό τώρα. Κάνε τη δουλειά σου τώρα με το φορμάτ και αν θέλεις ενσωμάτωσε το σε cd για μελλοντική χρήση. Οι οδηγίες εδώ (http://lifehacker.com/386526/slipstream-service-pack-3-into-your-windows-xp-installation-cd)
Jannis64 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Τελικά έγινε το format με το CD Windows XP Professional SP2 και στη συνέχεια εγκαταστάθηκε και το sp3 (αφού κατέβηκε από την τοποθεσία της Microsoft, που πρότεινε ο micos000). Όλα o.k., το μηχάνημα δουλεύει άψογα. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
micos000 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Τώρα αν θέλεις μπορείς να ενσωματώσεις το sp3 στο cd εγκατάστασης ώστε την επόμενη φορά να μην χρειαστεί να βάλεις το sp3 μετά.
Jannis64 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 o.k. πολύ κατατωπιστικό το link. Θα το κάνω να το έχω έτοιμο για την επόμενη φορά. Thanks!
nikomas50 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δυστυχώς είδα λίγο καθυστερημένα το θέμα.Υπάρχει απλούστερος τρόπος ενσωμάτωσης του Service Pack 3 στο CD των Windows SP2.1. Κατεβάζουμε το SP3 στη γλώσσα που θέλουμε από εδώ.2. Αντιγράφουμε όλα τα αρχεία του CD των Windows SP2 στο φάκελο C:\XP3. Αποσυμπιέζουμε το αρχείο SP3 που κατεβάσαμε στο C:\XPSP34. Πατάμε "Έναρξη" - "Εκτέλεση" (Win+R), γράφουμε C:\XPSP3\i386\update\update.exe /Integrate:C:\XP και δίνουμε Enter.Με τη βοήθεια του UltraISO:5. Εξάγουμε το αρχείο Boot από το CD Windows SP2 (Εκκινήσιμο-Εξαγωγή αρχείου Boot από CD/DVD...)6. Ενσωματώνουμε το αρχείο Boot.bif που εξαγάγαμε (Εκκινήσιμο-Άνοιγμα αρχείου Boot...)7. Επιλέγουμε όλα τα αρχεία που βρίσκονται τώρα στο φάκελο C:\XP και τα φέρνουμε στο χώρο των περιεχομένων του CD UltraISO.8. Προαιρετικά δίνουμε ένα όνομα για το CD (Στη θέση του αυτοματοποιημένου ονόματος).9. Από "Αρχείο"-"Ιδιότητες..." επιλέγουμε στη θέση "Μέσο" το μέγεθος του CD/DVD που θα δημιουργήσουμε.10. Αποθηκεύουμε το αρχείο σε μορφή (εκκινήσιμου) iso.11. Εγγράφουμε το αρχείο σε CD με το UltraISO ή άλλο πρόγραμμα εγγραφής.Με τον παραπάνω τρόπο θα έχουμε ένα CD Windows XP SP3 "αυθεντικό", δίχως δηλαδή τα πρόσθετα αρχεία που εισάγει η διαδικασία Slipstream Service Pack 3 into Your Windows XP Installation CD με τη χρήση του nLite.Μπορούμε φυσικά στη συνέχεια αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε το nLite για να φτιάξουμε ένα νέο CD για "προσωποποιημένη\αυτοματοποιημένη" εγκατάσταση.Έχω το γνήσιο CD Windows XP SP3 στα Αγγλικά από φοιτητική έκδοση. 2
Jannis64 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Σ' ευχαριστώ πολύ nikomas50 για τις πολύ χρήσιμες και κατατοπιστικές οδηγίες. Θα έχω υπόψη και αυτόν τον τρόπο ενσωμάτωσης του SP3 στο αρχικό CD των Windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα