Προς το περιεχόμενο

PHILIPS 40PFL4358H/12 40'' 3D LED TV / 364.90 € - eshop.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ που έχω συνηθίσει το καταπληκτικό abilight της philips δυστυχώς δεν μπορώ να δω πλέον σε άλλη τηλεόραση...

Οπότε πάλι philips θα πάρω. 

Σημ. Την έχω 5 χρόνια στα 3 κάηκαν τα inverters (κλασική δυστυχώς βλάβη), επισκευή 80 ευρώ και συνεχίζει και παίζει με άψογη εικόνα.

Τέλος ότι συζητάνε όλοι για LG και Samsung είναι πολύ απλή η απάντηση:

Είναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΘΗΝΕΣ από οποιαδήποτε άλλη μάρκα (Sony, Philips, Pionneer, κ.α.) γι αυτό και προφανώς τις αγοράζουν και πιο πολλοί.

Άλλαξα τη Philips και πήρα Panasonic και χωρίς ambilight μου φαίνεται ότι έχει σκοτεινιάσει το δωμάτιο...... :(

Δημοσ.

Άλλαξα τη Philips και πήρα Panasonic και χωρίς ambilight μου φαίνεται ότι έχει σκοτεινιάσει το δωμάτιο...... :(

Αν είναι Πλάσμα θα φταίει το ΠΙΣΣΑ ΜΑΥΡΟ της  :devil:

• Like 2
Δημοσ.

Που την θυμηθήκατε την Pionneer;

Μια χαρά τα είπε. Θεωρείται ποιοτική μάρκα στις τηλεοράσεις. Καμία σχέση με τις φτηνο-samsung

Δημοσ.

Που την θυμηθήκατε την Pionneer;

Κάποιος που παρακολούθησε ταινία σε kuro (σοβαρό υλικό προφανώς, όχι release γτπκ...), δύσκολα ξεχνάει την εμπειρία, άρα και την Pioneer...  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kuro... Τίποτα άλλο!!!

Και το ξαναλέω: δεν σας κάνει εντύπωση ότι στις τηλεοράσεις οι Samsung & LG είναι κατά πολύ πιο φτηνές από τις υπόλοιπες???

Μια Philips στις 55ιντσες με ambilight παίζει στα 2,500 χιλιάρικα ενώ με ακριβώς αντίστοιχα χαρακτηριστικά χωρίς φυσικά το ambilight LG & Samsung παίζουν από 900 ευρώ!!!!

Επεξ/σία από harris78
Δημοσ.

>2500 χιλιάρικα

2500x1000

2.500.000€

:o

Στο έκανα 2,500=2,5 καλύτερα τώρα? 

Πιστεύω ότι ο καθένα κατάλαβε ότι εννοώ 2500 ευρώ...

• Like 1
Δημοσ.

Η pionner εβγαζε πλασμα εως που πουλησε την τεχνογνωσια και το σχετικο τμημα αρα και το επιστημονικο και υπαλληλικο προσωπικο στην Panasonic.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά ο καθένας σωστό είναι να γράφει τις απόψεις του αλλά μη πάρα βλέπουμε τις πωλήσεις που κάνει η μία κ η άλλη εταιρεία κ όχι μόνο στις τηλεοράσεις δηλαδη αν πουλαω τρελα κ παντου εννοειται θα χαμηλωσω τις τιμες κ δε μπορω να διςβαζω οτι να ναιδηλαδη να συγκρινουν τηλεοραση 2500 της μιας μαρκας με 1000ε της αλλης υπαρχουν κ 55ε της σαμσουνγκ κτλ σε αυτη την τιμη που την εικονα αυτή η philips  ούτε στα όνειρα της δεν θα τα δει όπως κ τα καλούδια που έχει.

Επεξ/σία από AKISHELLAS1
Δημοσ.

Μια Philips στις 55ιντσες με ambilight παίζει στα 2,500 χιλιάρικα

Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει τόσα λεφτά.

• Like 1
Δημοσ.

Ως κάτοχος Philips TV 32άρας με Ambilight 2 (δηλαδή λάμπες μόνο δεξιά-αριστερά και όχι και πάνω-κάτω όπως το Ambilight 4) μπορώ να πώ ότι είναι ένα φανταστικό εφέ που ζωντανεύει οπωσδήποτε την εικόνα τόσο σε ταινίες όσο και σε παρακολούθηση σπόρ -ιδίως σε ποδοσφαιρικούς αγώνες-.

Είναι μία πολύ αξιόλογη τεχνολογία με φανατικό κοινό αλλά είναι οπωσδήποτε υπερεκτιμένο -σε κόστος πάντα- και άν σκεφτούμε τον πόλεμο που γίνεται αυτή την στιγμή στις LED τις καθιστά εκτός συναγωνισμού καθώς ανεβάζει το κόστος απόκτησης τους ψηλά.

Αυτή την δεδομένη στιγμή, άν και ευχαριστημένος 100%  απο την επιλογή μου αυτή πρίν 6+ χρόνια, με τα σημερινά δεδομένα θα πήγαινα σε μία επιλογή Μή-Ambilight μόνο και μόνο για θέμα κόστους και για το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε μία μεταβατική περίοδο αλλαγών στην αγορά TV.

Φυσικά, με την έλευση LED ταινιών μπορεί κανείς να προσωμοιώσει -κατά το δυνατόν βέβαια- μία αίσθηση τύπου Ambilight άν κολλήσει πίσω απο το τελάρο της TV του λεντοταινία που με ένα remote control να αλλάζει και χρώματα και με κόστος όχι πάνω απο 30 ευρώ. Φτάνει να ρίξει κανείς μιά ματιά στο ebay...

Δημοσ.

Ρε παιδια βασικα αυτο προσπαθω να καταλαβω... Η σειρα ambilight ειναι της "νεας εποχης" ? Γιατι αν ειναι της νεας εποχης δεν εχει κανενα μα κανενα θεμα η philips και εξακολουθει να ειναι πρωτη μου επιλογη σε τηλεοραση, το θεμα ομως ειναι η κινεζικοποιηση εγινε πριν ή μετα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...