MINDER Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Θα ξαναγράψω κατ υπέρβαση αλλά να γίνω σε κάποια πράγματα κατανοητός. Άλλο οι crt τηλεοράσεις που ήταν σαν ντουλάπες και άντεχαν και δεκαετίες μερικές από αυτές και άλλο οι lcd plasma κτλ. Κάπου δεν θυμάμαι διάβασα κάτι πολύ σωστό. Ότι σήμερα τις τηλεοράσεις τις κατασκευάζουν έτσι ώστε να μην αντέχουν πολλά χρόνια ώστε να αναγκάζουνται οι πελάτες να αγοράζουν κάθε λίγα χρόνια τηλεόραση. Δεν ξέρω αν αληθεύει αλλά τείνω να συμφωνήσω σε αυτή την άποψη. Για να μην μακρυλογώ. Το καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποιος πριν αγοράσει ένα προιόν είναι να βρει φόρουμς να δει εντυπώσεις και σχόλια από αυτούς που το έχουν αγοράσει. Και φυσικά λύσεις σε τυχόν μικροπροβληματάκια. Από την στιγμή που πάτε λοιπόν σε φόρουμς για τηλεοράσεις και δείτε και στα 30-40 μοντέλα τηλεοράσεων που συζητάνε δεν υπάρχει ούτε μια philips αυτό από μόνο του είναι ένας καλός λόγος να μην αγοράσει κάποιος philips. Μόνο και μόνο για τον λόγο ότι σε ότι σας τύχει με την τηλεόραση θα είστε μόνος και η μόνη απάντηση που θα πάρετε εάν έχετε κάποιο πρόβλημα θα είναι γιατί ρε φίλε πήρες philips ; Δεν ήξερες ... Δεν ρώταγες πριν πάρεις ; 3
fonzi Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Πως φαινεται ομως πως οι περισοτεροι δεν εχουν ιδεα για τι πραγμα μιλανε εδω μεσα. Αν καποιος απο τους προλαλησαντες ήταν ηλεκτρονικος και ειχε ανοιξει ποτε να δει μια Samsung, μια LG, μια philips, μια Sony, μια Panasonic και μια Sharp, θα καταλαβαινε αμεσως οτι η επομενη τηλεοραση του πρεπει να ειναι Panasonic ή Sharp και τιποτα αλλο. ... Υπάρχουν sharp made in japan ή πλέον και αυτές Κίνα βγαίνουν; Η συσκευή του θέματος κυκλοφορεί νομίζω και σε 47" αλλά πληροφορία δεν υπάρχει ούτε και στα site της philips
eko13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Να ρωτησω κατι οσοι λετε οτι η φιλιπς σταματησε να βγαζει καλες τηλεορασεις πριν απο πολλα χρονια, γιατι διαστημα μιλατε? εχω δυο συγγενεις με δυο 42αρες αγορασμενες σχετικα προσφατα (απλα ειναι mpeg2, αυτες με το φως πισω) και δεν τους εχει βγαλει τιποτα... Για μενα ηταν απο τις πρωτες επιλογες η φιλιπς αν αγοραζα.
AKISHELLAS1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 κ εγω ειχα μια lg lcd την scarlet κ ειναι σκυλι μετα απο τοσα χρονια ...αν βγαζουν λοιπον προβληματα μπορει να ειναι πολυ πιθανον οι πιο νεες τεχνολογιες π.χ. edge κτλ .
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Κι εγώ philips έχω και αν εξαιρέσω ένα πρόβλημα στο media player, που δεν ξέρω όμως αν είναι θέμα τηλεόρασης. πιστεύω πως τα 350 που έδωσα πριν 2,5 χρόνια για LED, full HD ήταν πολύ καλό value for money, αν αναλογιστεί κάποιος πως τότε η πιο φθηνή samsung είχε 419. Δεν το μετάνιωσα καθόλου και μέχρι στιγμής κανένα, μα κανένα πρόβλημα!Ο καθένας μας έχει καλές ή κακές εμπειρίες με κάποια μάρκα.
criminal87 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 εγω παιδια χ8ες την παρελεβα...ολα τελεια πολυ καλη....και σε αντιθεση και φωτεινοτητα....το μονο που δεν ηξερα ειναι οτι χρειαζεται 3D active γυαλια και οχι passive που νομιζα....
Parolos4 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Active?? Κακό αυτό, να υπολογίζουμε κι ένα 50άρι στα γυαλιά δλδ.. καμία προσφορά τελικά.
Thrylos7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Να ρωτησω κατι οσοι λετε οτι η φιλιπς σταματησε να βγαζει καλες τηλεορασεις πριν απο πολλα χρονια, γιατι διαστημα μιλατε? εχω δυο συγγενεις με δυο 42αρες αγορασμενες σχετικα προσφατα (απλα ειναι mpeg2, αυτες με το φως πισω) και δεν τους εχει βγαλει τιποτα... Για μενα ηταν απο τις πρωτες επιλογες η φιλιπς αν αγοραζα. το "καλη" και το "αξιοπιστη" ειναι δυο διαφορετικες εννοιες. Συχνα το "καλη" μπορει να εμπεριεχει την μεταβλητη "αξιοπιστια" αλλα μπορει και οχι ή μπορει να την περιεχη με αρνητικη εννοια η οποια ομωςυπερ-αντισταθμιζεται με πολυ καλη βαθμολογια αλλων μεταβλητων που περιεχει. Αποκει και περα, την αξιοπιστια ειναι λαθος να την κρινουμε με τα 1-2 προσωπικα μας βιωματα και επειδη ειναι ενα στατιστικο μεγεθος, καλο ειναι να εχουμε πολυ μεγαλυτερο δειγμα για να βγαλουμε συμπερασμα... Λοιπον, αυτο που λενε πως δεν βγαζει πια καλες τηλεορασεις δε σημενει οτι δεν ειναι αξιοπιστες, απλα οτι η αποδοση τους δεν προσφερει κατι παραπανω οπως καποτε και η τιμη δεν ανταποκρινεται στην αποδοση τους...αυτο και μονο. Καποτε η Philips ειχε την καλυτερη επεξεργασια σε SD σηματα (pixelplus), σχεδον 10 χρονια πριν, και επειδη τοτε γινοταν η κυριως μεταβαση απο CRT σε LCD, ξαφνικα το τρελο πιξελιασμα λογω κακης πηγης ξενερωνε τον κοσμο...και εκει το pixelplus εδινε το κατι παραπανω, το οποιο ομως πληρωνες και στην τιμη. Σημερα, αυτο απλα δεν ισχυει, την εχουν ξεπερασει σχεδον ολοι στην επεξεργασια, και δεν εχει κατι ουσιαστικο να προσφερει περαν του design σε καποια πολυ ακριβα μοντελα....γι'αυτο λενε πως δεν ειναι καλες, τιποτα παραπανω... 1
criminal87 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 τα γυαλια εχουν 24 ευρω απο to eshop...οποτε με ενα 50αρικο εισαι οκ για 2 ατομα
someone- Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 τα γυαλια εχουν 24 ευρω απο to eshop...οποτε με ενα 50αρικο εισαι οκ για 2 ατομακαι συνεχιζετε και την λετε προσφορα; με 370 πηρα την samsung 6030 με ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα (και επαιζε καιρο αυτη η τιμη σε 3-4 μαγαζια) και ειχε και 2 ζευγαρια γυαλια.
αυλοκόλαξ Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 ^ ότι είπε ο προλαλήσας, και η samsung εισάγεται κανονικά, όχι μέσω ουζουμπούρου.. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Να ρωτησω κατι οσοι λετε οτι η φιλιπς σταματησε να βγαζει καλες τηλεορασεις πριν απο πολλα χρονια, γιατι διαστημα μιλατε? εχω δυο συγγενεις με δυο 42αρες αγορασμενες σχετικα προσφατα (απλα ειναι mpeg2, αυτες με το φως πισω) και δεν τους εχει βγαλει τιποτα... Για μενα ηταν απο τις πρωτες επιλογες η φιλιπς αν αγοραζα. Για να ειναι mpeg2 ειναι τουλαχιστον 4 ετων.
eko13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 α) Η 6030 τωρα κανει 420 και παντα μιλαμε με τωρινα δεδομενα, ουτε το παρελθον ουτε στο μελλον... Για την 6130 δεν ξερω που ειναι και 42 ιντζες! β) Για τις Philips καποιος εγραψε οτι πολλα χρονια σταματησε να βγαζει τηλεορασεις αρα οχι 3-4 χρονια, οποτε αυτη η σειρα που λεω πρεπει να ειναι με τα νεα δεδομενα. γ) Θα προτιμουσα να ειναι πασιβ, δεν μου αρεσει αν εχουν γυαλια με μπαταριες κτλ. Προσωπικα θα επελεγα αυτην http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/131727-telefunken-t32tx182dlbp-3d-&-4-ζευγάρια-γυαλιά?cmicc=skroutzκαι ας ειναι ready απλα πριν κανα δυο βδομαδες ηταν 229 και πηγε 279!
harris78 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Εγώ που έχω συνηθίσει το καταπληκτικό abilight της philips δυστυχώς δεν μπορώ να δω πλέον σε άλλη τηλεόραση... Οπότε πάλι philips θα πάρω. Σημ. Την έχω 5 χρόνια στα 3 κάηκαν τα inverters (κλασική δυστυχώς βλάβη), επισκευή 80 ευρώ και συνεχίζει και παίζει με άψογη εικόνα. Τέλος ότι συζητάνε όλοι για LG και Samsung είναι πολύ απλή η απάντηση: Είναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΘΗΝΕΣ από οποιαδήποτε άλλη μάρκα (Sony, Philips, Pionneer, κ.α.) γι αυτό και προφανώς τις αγοράζουν και πιο πολλοί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα