ChrisN.S. Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 συγνωμη αλλα υπάρχει βραστηρας νερου lg? oi philips παντως ως τηλεοράσεις ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ εδω και χρονια, δυστυχώς... Μιας και ξέρεις όπως φαίνεται το θέμα για το οποίο μιλάς για εξήγησέ μας τον θάνατο αυτό σε παρακαλώ.
paylidis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Μιας και ξέρεις όπως φαίνεται το θέμα για το οποίο μιλάς για εξήγησέ μας τον θάνατο αυτό σε παρακαλώ. ψαξε ολα τα φορουμ τεχνολογιας και θα το βρεις, βαριεμαι βραδυατικα με το νετμπουκ να κανω κοπι πειστ... ηδη παραπάνω το παλικαρι ειχε 2 καμένα πανελ στη σειρά...
ChrisN.S. Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 ψαξε ολα τα φορουμ τεχνολογιας και θα το βρεις, βαριεμαι βραδυατικα με το νετμπουκ να κανω κοπι πειστ... ηδη παραπάνω το παλικαρι ειχε 2 καμένα πανελ στη σειρά... Ελπίζω μόνο να μην είναι στα αγγλικά γιατί δεν τα γνωρίζω και πολύ καλά.
germants Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μπορεί αρκετοί από εσάς να έχετε τις χειρότερες εμπειρίες από τις Philips όμως υπάρχουν και χρήστες τηλεοράσεων Philips που είναι απολύτως ικανοποιημένοι (όπως εγώ). Οπότε οι ειρωνίες σε όσους έχουν αντίθετη άποψη νομίζω περισσεύουν. Εγώ είχα πάρει το 2006 μια 32αρα για τους γονείς μου, από τα καλύτερα μοντέλα της αγοράς σε σχέση με τον ανταγωνισμό από χαρακτηριστικά και ποιότητα κατασκευής (κρυστάλλινη και περιστρεφόμενο βάση) και ακόμα λειτουργεί άψογα με χρήση άνω του 12ωρου καθημερινά. Ενώ από 40αρα Samsung που είχα πάρει ένα χρόνο μετά για μένα στον χρόνο πάνω χρειάστηκε αλλαγή πάνελ και διάφορα αλλά προβλήματακια. Σίγουρα η πλειοψηφία βγάζει την τάση πάντα, αλλά οι αντίθετες απόψεις δεν καθίστανται αυτομάτως παράλογες. Αυτά... 4
insi Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 οι Philips KAI για μένα ΠΟΛΥ ανώτερες από LG και Samsung................ επειδη σταματησε η εταιρεια τις τηλεορασεις, αυτο δεν απαξιωνει την αξια τους....
manolis-K Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 οι Philips KAI για μένα ΠΟΛΥ ανώτερες από LG και Samsung................ επειδη σταματησε η εταιρεια τις τηλεορασεις, αυτο δεν απαξιωνει την αξια τους.... Μα δεν κατασκευαζει τηλεορασεις τωρα η philips Την αγορασε η LG μαζι με ολες τις πατεντες της και την τεχνολογια της
Noobios Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Παιδια εγω παντως εχω μια philips 42 απο τα lower end μοντελα που ειχα παρει 2009 απο το getitnow πριν ανοιξει που εδινε μια προσφορα την μερα για οσους θυμουνται. Την ειχα παρει 850 ευρω και την εχω λιωσει με γκειμινγκ και ταινιες. Της ειχα βαλει και ενα neotion CI card για mpeg4 και ειλικρινα δεν ειχα/εχω το παραμικρο προβλημα. Ο καθενας εχει την εμπειρια του με μαρκες καλη η κακη οποτε ας μην απαξιωνουμε αποψεις ετσι ευκολα. ΥΓ η σαμσουνγκ που ειχα στο σαλονι 40αρα αγορα 2008 προσφορα εσοπ παλι στα 850 περιπου. Στο 1μιση χρονο γνωστο προβλημα στην πλακετα τροφοδοσιας ειχαν λιωσει κατι επαφες και δεν ανοιγε. Τωρα που μιλαμε εδω και 1 χρονο εχει μια μαυρη θολουρα στο κεντρο του πανελ 15χ10 ποντους ξερωγω. Δεν εχει ασχοληθει κανεις γιατι τους γονεις μου δεν τους ενοχλει.
saks80 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 δεν υπαρχουν τηλεορασεις philips πλεον.απο τις χειροτερες που κυκλοφορουν στην αγορα.το να τις συγκρινει καποιος με samsung αυτη τη στιγμη ειναι για γελια.η philips ειναι η huyndai των τηλεορασεων και η samsung ειναι η mercedes
c_access Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Πως φαινεται ομως πως οι περισοτεροι δεν εχουν ιδεα για τι πραγμα μιλανε εδω μεσα. Αν καποιος απο τους προλαλησαντες ήταν ηλεκτρονικος και ειχε ανοιξει ποτε να δει μια Samsung, μια LG, μια philips, μια Sony, μια Panasonic και μια Sharp, θα καταλαβαινε αμεσως οτι η επομενη τηλεοραση του πρεπει να ειναι Panasonic ή Sharp και τιποτα αλλο. Η ποιοτητα κατασκευης και η ποιοτητα των υλικων (συμπεριλαμβανομενων των πλακετων) ειναι κλασεις ανωτερη. Χαοτικη η διαφορα. Και για αυτο οσοι εχουν LG, Samsung, Philips συνηθως μετα απο 3-4 χρονια τις πετανε ειτε λογω καμμενης πλακετας τροφοδοσιας, ειτε καμενο panel και παει λεγοντας. Καποτε οι γονεις μας αγοραζαν τηλεοραση με βαθος 15ετιας τουλαχιστον, και τωρα αλλαζουμε τις τηλεορασεις καθε 2-3 χρονια λες και ειναι κατι αναλωσιμο. On topic, στα λεφτα αυτα (αντε λιγο παραπανω) παιρνεις αλλες τηλεορασεις (Οχι 3D). Tip: ο μηνας Απριλιος προσφερεται για αγορα τηλεορασης, ειναι συνηθως η εποχη που τα καταστηματα λανσαρουν τα καινουριο μοντελα, οποτε τα περσινα ξεστοκαρονται. Επισης, μην ξεχναμε οτι σε 3 μηνες εχουμε μουντιαλ, οποτε μαλλον οι κερδοσκοποι θα ανεβασουν τις τιμες διοτι ολος ο κοσμος θα το δει σαν ευκαιρια να αναβαθμισει την τηλεοραση του με κατι καλυτερο. 1
Parolos4 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Θα συμφωνήσω οτι στο Μουντιάλ πιθανότερο να δούμε υψηλές τιμές και "προσφορές".
LLLEFTERIS Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Βλεπεις Philips βλεπεις και E-shop φτυνεις τον κορφο σου τρεις φορες και πας παρακατω. 7
αυλοκόλαξ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Βλεπεις Philips βλεπεις και E-shop φτυνεις τον κορφο σου τρεις φορες και πας παρακατω. πέστα χρυσόστομε..
kostass__ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 να πω και εγω την γνωμη μου μιας και ειχα-εχω δυο τηλεορασεις Philips σε δωματια. εικοσαρες και οι δυο. αν θελετε λεω και μοντελα. η μια απογονος της αλλης. με καμενη πλακετα η μια στα δυο χρονια αφου πρωτα αναβοσνηνε μονη της για κανα δυο μηνες. αλλαγη πλακετας λογω πενταετους επεκτασης του κωτσοβολου (φτου κακα) και τωρα πλέον νεο προβλημα με εικονα και ηχο. με τερμα το εκατο για να ακουσεις ψιθυρο πρεπει να την βαλεις στο 50-60 ενω παθαινει κοκομπλοκο και εκει που ακουγεται ενας ψιθυρος δυναμωνει μπαμ και σε ξεκουφαινει... οταν γινεται αυτο η οθονη χανει φωτισμο (σαν κατι παλια ραδιοκασετοφωνα αυτοκινητου που τα δυναμωνες και σκουζοντας στο μπασο τρεμοπαιζε το φως του!!!!). η δευτερη αποκτα το ιδιο προβλημα σιγα σιγα... δεν θελω να προκαταβαλω κανεναν. την εμπειρια μου καταθετω.
InfernoN Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Παιδιά το ξέρετε, 5 Άραβες ρίξανε βόμβα στην Αμερική, λογικά όλο το Ιράκ και το Ιράν είναι τρομοκράτες, έχουν κρυφά σχολειά πως να γίνουν τρομοκράτες. Μου θυμίζετε αυτό το σύνδρομο, και κρίνετε από τις δικές σας περιπτώσεις εταιρίες και πράγματα. Κάπου στον χρόνο πρέπει να καταλάβετε ότι είναι μηχανήματα, όλες οι εταιρίες τα κατασκευάζουν στην Κίνα προφανώς, επειδή γράφει απέξω philips lg και samsung δεν σημαίνει ότι εσωτερικά δεν είναι 80% ίδιες. Σταματήστε τους ηλίθιους "καυγάδες" γιατί είναι ανούσιοι.
paylidis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Όντως είναι ανούσια. Παρόλα αυτά και εγω έχω την 2311 και στα 3 χρόνια ακόμα δεν έβγαλε τίποτα ευτυχώς αλλά με στα που βλέπω φοβάμαι. Σίγουρα πάντως η ποιότητα τους δεν έχει καμία σχέση με τις παλαιότερες που ξέραμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα