Προς το περιεχόμενο

PHILIPS 40PFL4358H/12 40'' 3D LED TV / 364.90 € - eshop.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις Γερμανιες κλπ κυκλοφορανε με ελαφρως διαφορετικα νουμερα στο τετραψηφιο του μοντελου, πχ η "4418" παιζει πολυ συχνα στα 389/399 ευρω στη Γερμανια, ομως ακομα κι ετσι θεωρω οτι η τιμη αυτη ειναι απο αρκετα εως πολυ καλη, ειδικα για Ελλαδα (απλα υπηρχε κι εκεινη η αχτυπητη προσφορα της sammy EH6030 στα 329 ευρω και ερχεται.... δευτερη ετουτη! :))

Δημοσ.

Με δεδομένο ότι δεν πρόκειται για ξεστοκάρισμα καθώς αναμένεται νέα παραλαβή, αυτή θα είναι η τιμή της απο δω και πέρα.

Δημοσ.

Παιδιά δεν είναι λίγο παράξενο που δεν υπάρχει πουθενά παραμόνο στη Βουλγαρία?
Μήπως είναι "Phillips" μόνο για 2ης διαλογής αγορές και είναι παρόμοια ποιοτικά με NEO-LED κλπ?

Τα χαρακτηριστικά που δίνει το eshop είναι ελλειπέστατα πάντως.

Δημοσ.

Χαλάνε εύκολα καίγονται πως να το πω.

Έχω εμπειρία με πανάκριβες που κάηκαν.... 2000+ ευρώ

Πριν κάνα δίμηνο έκανα έρευνα αγοράς για να πάρω διαλέξω μια τηλεόραση που ήθελε ο πατέρας μου.

Πρώτος κανόνας να αποκλείσω τις philips.

• Like 2
Δημοσ.

Χαλάνε εύκολα καίγονται πως να το πω.

Έχω εμπειρία με πανάκριβες που κάηκαν.... 2000+ ευρώ

Πριν κάνα δίμηνο έκανα έρευνα αγοράς για να πάρω διαλέξω μια τηλεόραση που ήθελε ο πατέρας μου.

Πρώτος κανόνας να αποκλείσω τις philips.

και εμένα με τρομάζουν με αυτά που έχω διαβάσει...

χίλιες φορές lg...

Δημοσ.

Εγω πηγα σε φιλο να του ρυθμισω μια Philips και παλι καλα που δεν την εσπασα γιατι δεν μπορουσα να κανω ταξινομηση τα καναλια με τιποτα!

Δημοσ.

Μια χαρά τηλεοράσεις είναι οι Philips για μένα ανώτερες από LG και Samsung.

χαχαχαχαχα

χαχαχαχα

καλο καλο! η philips εχει αποσυρθει απ την κατασκευη τηλεορασεων, με επιφυλαξη, καπου το διαβασα.

λοιπον πριν 3-4 χρονια πηρε ο πατερας μου τηλεοραση 1000-1200 ευρω επαιξε 1 βδομαδα, μετα παρεδωσε πανελ μετα απο καποια χρονια ακολουθησε και ο γιος (εγω δηλαδη) και πηρα philips, συγκεκριμενα μιλαω για αυτο: http://www.insomnia.gr/topic/505783-philips-42pfl3208h-349%CE%B5/

την παρελαβα πριν κανενα 2ωρο, μου φαινεται πολυ καλη παιδια, βεβαια δεν εχω εμπερια για να κρινω μια crt παλια ειχα. Ευκολη συναρμολογηση, ευκολη εγκατασταση και μενου, θα δουμε! :-D :-D :-D

καλα μεχρι εδω;

οκ, αυτο ηταν. η δικια μου χαλασε. δεν επαιζε η εικονα πριν λιγο ειχε μονο ηχο, την εκλεισα εβγαλα εβαλα τα βυσματα και τωρα ουτε ο ηχος, αιντε να βγαλουμε ακρη!

οπως μου ειπαν απο το σερβις και στον κωτσο, καηκε το πανελ! χαχα 4-5 ωριτσες επαιξε!

• Like 3
Δημοσ.

Θυμαμαι οταν ειχα ενα laptop Philips και τα εφτυσε το ανεμιστηρακι οταν πηγα στην Philips μου γυρισαν την πλατη.

Παλι καλα που ηταν κλωνος Twinhead και βρηκα απο αυτους ανταλλακτικο.

Ειναι πολλα πραγματα που η Philips τα περνει και απλα βαζει το ονομα της οπως εκανε παλια με τις καμερες JVC

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι είχα πάρει ένα κινητό Samsung Galaxy χαλασμένο από την αγορά του! Πωωω μούφα η Samsung. Επίσης έχω αγοράσει βραστήρα νερού LG και σκούπα και τα δύο χάλασαν στον μήνα! :S

Δημοσ.

<p>Μια χαρά τηλεοράσεις είναι οι Philips για μένα ανώτερες από LG και Samsung.</p>

Πραγματικα ενα απο τα καλυτερα post του μηνα.
  • Like 4
Δημοσ.

Εγώ πάλι είχα πάρει ένα κινητό Samsung Galaxy χαλασμένο από την αγορά του! Πωωω μούφα η Samsung. Επίσης έχω αγοράσει βραστήρα νερού LG και σκούπα και τα δύο χάλασαν στον μήνα! :S

συγνωμη αλλα υπάρχει βραστηρας νερου lg?

oi philips παντως ως τηλεοράσεις ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ εδω και χρονια, δυστυχώς...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...