Elunitta Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Υπάρχει κάποιος ροκάς θεσσαλονικιός που να ακούει 105,5, να μου πει ποιό είναι το τραγούδι της Ανουκ που ακούγεται σε διαφημιστικό σποτάκι του σταθμού..Άντε βρε παιδιά και κοντευω να κατεβάσω όλα τα τραγούδια της...
Haros Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 den eimai apo salonika kai den exw akousei... alla mhpws psaxneis to nobody's wife einai poly gnwsto ths kai isws na exoun balei auto.. ama den to exeis hdh katebasei, dokimase
Pitsi Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Υπάρχει κάποιος ροκάς θεσσαλονικιός που να ακούει 105,5, να μου πει ποιό είναι το τραγούδι της Ανουκ που ακούγεται σε διαφημιστικό σποτάκι του σταθμού..Άντε βρε παιδιά και κοντευω να κατεβάσω όλα τα τραγούδια της... Dokimase na mas grapseis kapoion stixo. Eisai sigouros oti einai Anouk?
Elunitta Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Δεν είναι σίγουρα το nobody's wife και είμαι σίγουρη οτι είναι Anouk... Τώρα για στίχους άστα να πάνε... Το έχω ακούσει παλιότερα αλλά στίχους δεν πρόσεξα και το μόνο που ακούγεται τώρα στο σποτάκι είναι ένα βραχνό μου μου μου μου.. Μην γελάτε!!! αυτό ακούγεται...
Fozzy Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Thimisou kana stixo vre Prosopika mou hrthe sto myalo to "Don't" kai to "My Friend" alla exei polla kommatia h anouk sta opoia kanei kati perierga "mmm", "na na na", "la la la" opote an de vreis kati pio sigkekrimeno.... de mporo na se voithisw
Elunitta Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2003 Ευχαριστω!!! Είναι το everything τελικά!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.