Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,

τελος του επομενου μηνα θα ηθελα να προχωρησω στην αγορα νεου υπολογιστη και θελω την βοηθεια σας για να αποφασισω.

Ποσο που διαθετω : 600+ ευρω

Χρηση υπολογιστη : Ιντερνετ , καποιες φορες παρακολουθω σειρες , σπανια παιζω παιχνιδια (χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: καποιες φορες τα photoshop elements , photoshop lightroom

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη?  Εχω την dell 1905fp αλλα μαλλον χρειαζομαι νεα ...

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? πληκτρολόγιο

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Δωδεκανησα , αλλα δεν με πειραζει απο που θα ειναι το μαγαζι.

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν εχω προβλημα αλλα μαλλον βολευει απο ενα καταστημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Το σκεφτομαι ακομα,δεν το εχω ξανακανει αλλα θα με ενδιεφερε ( με την βοηθεια του οδηγου συναρμολογησης του rafail1994)

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Εχω ηδη τα win7 , οποτε οχι.

Προυποθεση να ειναι αθορυβος , με διαρκεια στον χρονο και να εχει 2 σκληρους δισκους (1 ssd) .

Για την συνδεση στο ιντερνετ προτεινετε να βαλω PCI κάρτα wifi ή ένα USB Wifi dongle ;

Μικρη λεπτομερεια ,επειδη στο σπιτι μου εχει πολυ σκονη (αν και καθαριζουμε καθημερινως) υπαρχει καποιο κουτι που να μην εχει την αναρροφηση του αερα πολυ χαμηλα;

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας! :-)

Βασιλης

Δημοσ.

Ναι... Μπορω να ανεβω ακομα λιγα ευρω (ειδικα αν θα δω μεγαλη διαφορα) αλλα δεν θα ηθελα να δωσω πολλα... :-)

Δημοσ.

PER.810846.jpg PER.810846

AEROCOOL GT MIDI TOWER BLACK ADVANCE EDITION

product_wishlist_small.jpg
33.28 € basket_remove.png basket_add.png

Αλλαγή 33.28 € basket_delete.png PER.558400.jpg PER.558400

INTEL CORE I5-4570 3.20GHZ LGA1150 - BOX

175.60 € basket_remove.png basket_add.png

Αλλαγή 175.60 € basket_delete.png PER.528683.jpg PER.528683

ASROCK B85M PRO4 RETAIL

66.72 € basket_remove.png basket_add.png

Αλλαγή 66.72 € basket_delete.png PER.550404.jpg PER.550404

KINGSTON KHX18C9T3K2/8X 8GB (2X4GB) DDR3 1866MHZ XMP BEAST SERIES DUAL CHANNEL KIT

70.99 € basket_remove.png basket_add.png

Αλλαγή 70.99 € basket_delete.png PER.301911.jpg PER.301911

SEAGATE ST1000DM003 1TB BARRACUDA 7200.14 SATA3

51.90 € basket_remove.png basket_add.png

Αλλαγή 51.90 € basket_delete.png PER.345373.jpg PER.345373

KINGSTON SV300S37A/120G V300 SSD 120GB SATA3 2.5'' RETAIL

64.89 € basket_remove.png basket_add.png

Αλλαγή 64.89 € basket_delete.png PER.575671.jpg PER.575671

MICROSOFT WIRED KEYBOARD 200 BLACK GR DSP

6.81 € basket_remove.png basket_add.png

Αλλαγή 6.81 € basket_delete.png PER.806748.jpg PER.806748

COOLERMASTER RS460-PSAPI3-EU ELITE POWER 460W

40.50 € basket_remove.png basket_add.png

Αλλαγή 40.50 € basket_delete.png Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ: 510.69 € basket_delete.png

και για οθονες http://www.skroutz.gr/s/3523250/LG-23EA53V.html η http://www.skroutz.gr/s/2896051/LG-23EA63V.html και αμα θες για cpu μπορεις να πας στον 4440 και να σωσεις κανα 10ευρω,η hd4600 για light gaming χωρις τρελες απαιτησεις σε γραφικα ειναι ok(εγω επεξα το thief με low settigns χωρις προβλημα) τωρα αν θες να πας σε 8320 για καλυτερο multithread σε αυτο το badget + οθονη ειναι δυσκολο..

• Like 1
Δημοσ.

Αν προσθεσω βεβαια dvd και πληκτρολόγιο ανεβαινω 100 ευρω απο το αρχικο μπάτζετ μου αλλα δεν υπαρχει πρόβλημα.  

Αν αποφασισω να παιξω καποιο παιχνιδι σε low/mid settings θα μπορω; Ξερω οτι ειπα οτι δεν παιζω συχνά παιχνίδια αλλα ποτε δεν ξερεις...  Δεν εχω προτίμηση μεταξύ  intel η amd αρκει να κερδιζω εγω στην επιλογή  :-D

Επίσης θα χρειαστω έξτρα ψυκτρα;  

Ευχαριστώ πολύ! 

Δημοσ.

Αν δε σε πειράζει ο λίγο παραπάνω θόρυβος που κάνει η ψύκτρα όχι( δεν νομίζω να σε ενοχλήσει).

Ναι θα μπορείς ο Apu έχει καλούτσικη gpu..

Δημοσ.

Αν προσθεσω βεβαια dvd και πληκτρολόγιο ανεβαινω 100 ευρω απο το αρχικο μπάτζετ μου αλλα δεν υπαρχει πρόβλημα.  

Αν αποφασισω να παιξω καποιο παιχνιδι σε low/mid settings θα μπορω; Ξερω οτι ειπα οτι δεν παιζω συχνά παιχνίδια αλλα ποτε δεν ξερεις...  Δεν εχω προτίμηση μεταξύ  intel η amd αρκει να κερδιζω εγω στην επιλογή  :-D

Ευχαριστώ πολύ! 

ο ι5 ειναι καλυτερος επεξεργαστης για τα προγραματα που θες ο amd εχει λιγο καλυτερο apu

http://www.game-debate.com/cpu/index.php?pid=1950&pid2=1194&compare=apu-a10-6790k-vs-core-i5-4570-3-2ghz

http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=1787&gid2=1438&compare=radeon-hd-8670d-vs-intel-hd-graphics-4600-desktop

για να παρεις μια ιδεα δες τα link τωρα για μενα αξιζει να πας σε ι5 και μελοντικα να παρεις μια καρτα γραφικων αμα θες αλλα μην περιμενεις τρελα πραγματα απο κανενα απο τα 2 apu θα πεζεις καποια καινουργια παιχνιδια σε low μεχρι εκει...

Δημοσ.

Δε βγαίνει κάτι της προκοπής με Intel, αν ήταν θα του έβαζα. Κόβει απ τα υπόλοιπα κομμάτια..

απο την στιγμη δεν μπορει να παει σε κατι με περισσοτερους πυρηνες και το θελει και για photoshop  πιστευω τον συμφερει να παει σε αρκετα καλυτερο επεξεργαστης με λιγο χειροτερη καρτα παρα σε αρκετα χειροτερο επεξεργαστη με λιγο καλυτερη καρτα γραφικων...εγω αυτη τη στιγμη με την hd4600 δουλευω επειδη δεν εχω παρει ακομα καρτα γραφικων και μπορω να παιξω κανα game με χαμηλα γραφικα σε καλα fps για ταινιες σειρες δεν θα εχει προβλημα...τωρα αν πχ το λιγο gaming ειναι battlefield 4 multiplayer τιποτα απο τα 2 δεν τον καλυπτει...

Δημοσ.

Επίσης θα χρειαστω έξτρα ψυκτρα;  

Ευχαριστώ πολύ! 

dvd = 15 euro

keyboard = εχει και με 3 ευρω,, στην ουσια ενα 20ρικο θες και για τα 2 μαζι.. οχι 100

Δημοσ.

βεβαια αν εισαι διατεθημενος να δωσεις +100 ευρω για το σηστημα  πας σε πολυ πιο ισσορομημενες και καλες επιλογες(παντα μιλαμε keyboard+κουτι+οθονη+dvd player)

Δημοσ.

απο την στιγμη δεν μπορει να παει σε κατι με περισσοτερους πυρηνες και το θελει και για photoshop  πιστευω τον συμφερει να παει σε αρκετα καλυτερο επεξεργαστης με λιγο χειροτερη καρτα παρα σε αρκετα χειροτερο επεξεργαστη με λιγο καλυτερη καρτα γραφικων...εγω αυτη τη στιγμη με την hd4600 δουλευω επειδη δεν εχω παρει ακομα καρτα γραφικων και μπορω να παιξω κανα game με χαμηλα γραφικα σε καλα fps για ταινιες σειρες δεν θα εχει προβλημα...τωρα αν πχ το λιγο gaming ειναι battlefield 4 multiplayer τιποτα απο τα 2 δεν τον καλυπτει...

Σε σχέση με τη δική σου σύνθεση αυτή που του πρότεινα εγω, έχει καλύτερη μητρική, καλύτερο ssd, καλύτερο τροφοδοτικό, καλύτερη onboard gpu που θα του χρειαστεί αν παίξει κανα game. Θα θυσιάσει όλα αυτά για κάποιες μικροδιαφορές που θα βρει στο Photoshop με τον i5;

Επίσης αναφέρει ότι κάποιες φορές χρησιμοποιεί photoshop, δεν είναι κάτι που είναι άμεση προτεραιότητα του.

• Like 1
Δημοσ.

Σε σχέση με τη δική σου σύνθεση αυτή που του πρότεινα εγω, έχει καλύτερη μητρική, καλύτερο ssd, καλύτερο τροφοδοτικό, καλύτερη onboard gpu που θα του χρειαστεί αν παίξει κανα game. Θα θυσιάσει όλα αυτά για κάποιες μικροδιαφορές που θα βρει στο Photoshop με τον i5;

Επίσης αναφέρει ότι κάποιες φορές χρησιμοποιεί photoshop, δεν είναι κάτι που είναι άμεση προτεραιότητα του.

συμφωνα με αυτα που εγραψε ο φιλος mobo ssd τον καλυπτουν οπως και το τροφοδοτικο που του προτεινα απλα οταν λες καποιες φορες τα photoshop elements , photoshop lightroom φαινεται μεγαλυτερη προτεραιοτητα απο σπανια παιζω παιχνιδια (χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις) και σαν επεξεργαστες ο 4570 με τον 6970k δεν εχουνε και μικρες διαφορες....αντιθετα με τα igpu που χρησιμοποιουνε,αν μου ελεγες για τον A10 7700k σου ελεγα οκ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...