Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ειχα παρει το καλοκαιρι μια μνημη για το κινητο μου 16 gb kingston  και ξαφνικα πριν 2-3 μερες δεν την αναγνωριζε ουτε το κινητο ουτε το λαπτοπ!! Εχω μεσα τα παντα! Υπαρχει καποιο προγραμμα η καποιο καταστημα να απευθυνθω γιατι πρεπει οπωσδηποτε να κανω ανακτηση;;

Δημοσ.

οχι!δεν εχω

...το είχα καταλάβει...Ελπίζω εσύ όμως κι εσύ να κατάλαβες πόσο "φάουλ" στάθηκες απέναντι στα αρχεία σου/στον εαυτό σου/στις ανάγκες σου, με την "επιτηδευμένα ηλίθια" δήλωση-σπόντα μου, όταν την διάβασες, ώστε τουλάχιστον να φροντίσεις να μην την ξαναπατήσεις στο μέλλον...

(16 ρημάδια GB ήταν αυτά, δεν ήταν δα και η Εθνική Βιβλιοθήκη ψηφιοποιημένη...4 δισκάκια DVD φτάνανε να τα είχες αντιγράψεις εγκαίρως, εκεί τουλάχιστον...)

(...κι αν αναρωτηθείς "τί μου λέει τώρα αυτός ο μαλάκας"; Στα γράφω αυτά όχι για να κάνω τον έξυπνο κατόπιν εορτής και πάνω στο ζόρι σου - αλλά επειδή ειλικρινά με στενοχωρεί το ζήτημα όποτε βλέπω κόσμο να αμελεί για κάτι που προφανώς θ' αντιμετωπίσει είτε αργά, είτε γρήγορα, είτε και ΑΜΕΣΑ, όταν αποκτά κάποιο νέο αποθηκευτικό μέσο και "επιμένει" να βασίζει αναντικατάστατα αρχεία μόνο σε αυτό...)

...Κατά τ' άλλα : 

α) Εγώ προτέινω το Active File Recovery (δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία, είτε πριν από αυτά που πρότεινε ο Σπανκ να το δοκιμάσεις - είτε μετά).

...πόσο μάλλον όταν β) ...κατά πάσα πιθανότητα την έχεις κάτσει την βάρκα...(=έχει χαλάσει ανεπιστρεπτί η κάρτα. Μιλάμε για πολύ "ευαίσθητο" μέσο άλλωστε...).

Κάνε παρ' ολ' αυτά (κι αφού δοκιμάσεις προγράμματα ο ίδιος, "μπας και") μια βόλτα από ξερωγώ Datalabs (Αττική) ή Northwind (Σαλονίκη) και ρώτα αν, και αν, "πόσο"...(μην περιμένεις λιγότερα από κατοστάρικο πχ πάντως, ΑΝ μπορούν τελικά να κάνουν κάτι...)

Δημοσ.

Ευχαριστω και τους 2 σας για τις απαντησεις. Την 1 απο τις 2 απαντησεις την επιασα. Παντα να εχω μπακακ. Το 2 ελπιζω να δουλεψουν τα προγραμματα που μου προτεινατε , μιας και δεν φαινεται ουτε στην διαχειρηση συσκευων η καρτα. Σαν να μην συνδεω τιποτα δηλαδη. Ελπιζω αν δεν πιασει κατι απο αυτα , να μπορεσουν να με βοηθησουν στο καταστημα που προτεινες. Ευχαριστω και παλι παιδες!

Δημοσ.

Η καρτούλα εχει εγγύηση ? αν και βέβαια μαλλον ειναι το τελευταίο που σε ενδιαφέρει αφου θέλεις τα αρχεία σου.

Τα καταστήματα που σου πρότεινε ο wash ειδικεύονται στην ανάκτηση αρχείων οποτε λογικά εχει θα μπορέσουν να σου ανακτήσουν τα αρχεία αλλα το κόστος ειναι αρκετά μεγάλο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...δεν θέλω να τον απογοητεύσω a priori τον onty, αλλά τα flash μέσα δεν είναι σκληροί για να πεις "ό,τι και να γίνει, τουλάχιστον υπάρχει η περίπτωση να είναι ανέπαφα τα platters και οι μαγνητικές εγγραφές"...Bασικά δεν ξέρω τίποτα για τη "δομή" ενός τέτοιου μέσου, αλλά φοβάμαι πως όταν χαλάνε τα κυκλώματά του, συμβαίνει κάτι σαν τον εγκεφαλικό θάνατο...

Tεσπα, τουλάχιστον ας τον ανεβάσω με κάτι απ' τα παλιά, που ξέρω θα τον χαροποιήσει...:

Lucie+Jones+Performs+St+David+Shopping+C

Επεξ/σία από washcloud
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...