teo20net Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα. Έχω στο σύστημά μου την Sapphire Radeon HD6790 (εδώ και 2 χρόνια) για την οποία δεν γνωρίζω το επίπεδό της συγκριτικά με τον ανταγωνισμό (δεν έχω ασχοληθεί καθόλου τα τελευταία χρόνια) παρόλα αυτά δείχνει να με καλύπτει. Πρόσφατα διαπίστωσα ότι στο Catalyst Control Center της Amd υπάρχει η δυνατότητα Overdrive. Θα ήθελα να μάθω αν το έχει χρησιμοποιήσει κανείς και αν υπάρχουν κάπου οδηγίες ή πληροφορίες για το τί πρέπει να προσέξουμε πριν προχωρήσουμε σε υπερχρονισμό. Ευχαριστώ.
Millennium Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Υπάρχουν οδηγοί στο νετ να κοιτάξεις με search.OC κάνεις και με προγράμματα τρίτων.Έχω αμφιβολίες για το κατά πόσο θα σε ωφελήσει ουσιαστικά να το κάνεις σε αυτήν εκτός και αν το κάνεις απο περιέργεια και για να μάθεις.
teo20net Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Για πιο λόγο δεν θα οφελήσει; Αν δουλέψει έστω κ λίγο πιο ψηλά, δεν θα έχει κάποια διαφορά;
blazexX23Xx Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα. Έχω στο σύστημά μου την Sapphire Radeon HD6790 (εδώ και 2 χρόνια) για την οποία δεν γνωρίζω το επίπεδό της συγκριτικά με τον ανταγωνισμό (δεν έχω ασχοληθεί καθόλου τα τελευταία χρόνια) παρόλα αυτά δείχνει να με καλύπτει. Πρόσφατα διαπίστωσα ότι στο Catalyst Control Center της Amd υπάρχει η δυνατότητα Overdrive. Θα ήθελα να μάθω αν το έχει χρησιμοποιήσει κανείς και αν υπάρχουν κάπου οδηγίες ή πληροφορίες για το τί πρέπει να προσέξουμε πριν προχωρήσουμε σε υπερχρονισμό. Ευχαριστώ. Να ξερεις οτι καθε καρτα γραφικων δεν ειναι ιδια και αν εχεις βρει καποιον με ιδια δεν σημαινει οτι η ρυθμισεις του θα δουλευουν και σε εσενα μια χαρα. Για προγραμμα θα σου προτεινα το MSI afterburner. 1
SPANK Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Ειναι ανάλογα την κάρτα το σύστημα που θα γίνει το overclock , δηλαδη ενα overclock της τάξεως πχ του 6 7 % απλα δεν θα δεις πουθενά διαφορά ολα εξαρτώνται που γίνεται αλλα και πως γίνεται το overclock , με amd δεν εχω ασχοληθεί οποτε δεν εχω και άποψη για την συγκεκριμένη απλα σου λεω μια γενική άποψη και για να το λεει ο Millennium πιστεύω γνωρίζει περισσότερα
Millennium Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Αν μιλάς για να δεις διαφορά σε gaming με oc σε τέτοια κάρτα θα υπάρχει μια μετρήσιμη διαφορά κυρίως σε κάποιους ελαφρείς τίτλους.Βέβαια παίζει ρόλο και το υπόλοιπο σύστημα,το πόσο θα την ανεβάσεις,το παιχνίδι και οι ρυθμίσεις. 2
teo20net Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Αν μιλάς για να δεις διαφορά σε gaming με oc σε τέτοια κάρτα θα υπάρχει μια μετρήσιμη διαφορά κυρίως σε κάποιους ελαφρείς τίτλους.Βέβαια παίζει ρόλο και το υπόλοιπο σύστημα,το πόσο θα την ανεβάσεις,το παιχνίδι και οι ρυθμίσεις. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά το επίπεδο της κάρτας είναι στο μέσο όρο (ίσως και πιο κάτω) και για το λόγο αυτό δεν αξίζει να πειραχτεί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα