prokopisboy Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Εκει φταιει το touchwiz που το προγραμματισαν μαιμουδες οχι προγραμματιστες, εγω με 1gb ram στο kitkat δεν βλεπω lag Π-Ο-Υ-Θ-Ε-Ν-Α, το Android ειναι φτιαγμενο αψογα αλλο αν οι εταιριες στην αποτυχημενη προσπαθεια τους να δωσουν μια αλλη αισθηση απο το καθαρο Android το κανουν σκατα... </p> Ως κάτοχος του Nexus 7 (1ης γενιάς) με kit Kat pure android και 1gb ram λαγκάρει ακόμα πολύ. Πριν το 4.3 ήταν unusable αλλά και τώρα smooth δεν το λες Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Windows8 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Καποια στιγμη ισως τα 4gb ram να γινει η βαση των smartphones, προς το παρον 3 λογοι υπαρχουν για την κινηση της ΖΤΕ: 1. Για τους Geeks που κανουν σαν παλαβοι με τα τεχνικα χαρακτηρηστικα.2. Γιατι ολα τα ΖΤΕ με αντροιντ που εχω πιασει στα χερια μου λαγκαρουν τρελα, οποτε χρειαζονται 4 πυρηνες μηπως και καταφερουν να τρεχουν λιφο σμουθ. Μου φαινεται πως, απο την μια ειναι θετικο για την zte να εχει το πρωτο κιν με 4 gb, απο την αλλη αρνητικο για το android. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Ως κάτοχος του Nexus 7 (1ης γενιάς) με kit Kat pure android και 1gb ram λαγκάρει ακόμα πολύ. Πριν το 4.3 ήταν unusable αλλά και τώρα smooth δεν το λες Sent from my iPhone using Insomnia Τι στο καλό γίνεται; Όσα nexus έχω πιάσει στα χέρια μου πετάνε... Το 7 της πρώτης γενιάς μόνο σε βαριές σελίδες δεν μου τα ελεγε καλά αλλά λίγες ήταν οι περιπτώσεις... Δοκίμασέ full wipe και δες τι γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
humanoid Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 4gb σε κινητο για μενα ειναι αστειοτητα και δειγμα του ποσο δυσχρηστο λειτουργικο ειναι το android. Ή απλά μια ατυχής επίδειξη δύναμης από Κίνα μεριά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takaros123 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 σε οποιον δεν αρεσει απλα δεν το παιρνει λες και σας υποχρεωνει κανεις ας φτασουν και 100gb ram μαγκια της zte. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 σε οποιον δεν αρεσει απλα δεν το παιρνει λες και σας υποχρεωνει κανεις ας φτασουν και 100gb ram μαγκια της zte. Δηλαδή το ότι κινητά με 3Gb ραμ και με 2 gb ram τρώνε σκαλώματα δεν σε προβληματίζει; Το ότι ένα 32bit windows 7 με 3gb ram τρέχει νερό αυτό δεν σε προβληματίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarkos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δηλαδή το ότι κινητά με 3Gb ραμ και με 2 gb ram τρώνε σκαλώματα δεν σε προβληματίζει; Το ότι ένα 32bit windows 7 με 3gb ram τρέχει νερό αυτό δεν σε προβληματίζει; Τελείως διαφορετική λογική και αρχιτεκτονική το ένα λειτουργικό με το άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Τελείως διαφορετική λογική και αρχιτεκτονική το ένα λειτουργικό με το άλλο. και πάλι δεν αναιρείται το γεγονός ότι mobile λειτουργικό τρώει σκαλώματα με 2-3gb ram ενω κανονικά x86 λειτουργικά πετάνε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Ρε φιλε sonic γράψε στο τοπικ σου το καταλάβαμε ολοι iphone>wp>sybian>android. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 και πάλι δεν αναιρείται το γεγονός ότι mobile λειτουργικό τρώει σκαλώματα με 2-3gb ram ενω κανονικά x86 λειτουργικά πετάνε... Όταν καταλάβεις οτι το λειτουργικό δεν τρώει σκαλώματα από μόνο του, τα ξαναλέμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Όταν καταλάβεις οτι το λειτουργικό δεν τρώει σκαλώματα από μόνο του, τα ξαναλέμε.Συγγνώμη αλλα δεν ξέρεις τι λες. Και τα bugs τί ακριβώς είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b-boy_steve Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Παιδια καλα και το android και τα windows phone....Σαν χρηστης των lumia 920 και του galaxy s3 μπορω να πω πως στο lumia δεν βλεπω κανενα προβλημα...Αντιθετα στο s3 αν δεν το rootareis και δεν του βαλεις μια ελαφρια rom τοτε θα χεις αρκετα-πολλα σκαλωματα (αν και τετραπυρινο). Ομως τα σκαλωματα τα τρωει επειδη η Samsung εχει προσθεσει ενα καρο αχρηστα (για μενα) πραγματα.... Βεβαια τα android ειναι πολυ ποιο βαρi απο καθε αλλο mobile λειτουργικο... Ακομα και σε lumia 520 μπορω να παιξω ενα παιχνιδακι της προκοπης που εχει μονο 512mb ram!!! Με galaxy core (1gb ram) φιλου μου ετρωγε κολληματα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Παιδια καλα και το android και τα windows phone....Σαν χρηστης των lumia 920 και του galaxy s3 μπορω να πω πως στο lumia δεν βλεπω κανενα προβλημα...Αντιθετα στο s3 αν δεν το rootareis και δεν του βαλεις μια ελαφρια rom τοτε θα χεις αρκετα-πολλα σκαλωματα (αν και τετραπυρινο). Ομως τα σκαλωματα τα τρωει επειδη η Samsung εχει προσθεσει ενα καρο αχρηστα (για μενα) πραγματα.... Βεβαια τα android ειναι πολυ ποιο βαρi απο καθε αλλο mobile λειτουργικο... Ακομα και σε lumia 520 μπορω να παιξω ενα παιχνιδακι της προκοπης που εχει μονο 512mb ram!!! Με galaxy core (1gb ram) φιλου μου ετρωγε κολληματα.... Το εχουμε πει το touchwiz σκοτωνει το κινητο, unlock bootloader, root, custom kernel, rom kitkat=κινηταρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarkos Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Το εχουμε πει το touchwiz σκοτωνει το κινητο, unlock bootloader, root, custom kernel, rom kitkat=κινηταρα ο bootlader είναι ξεκλείδωτος, root και μετά guastomies. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b-boy_steve Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Το εχουμε πει το touchwiz σκοτωνει το κινητο, unlock bootloader, root, custom kernel, rom kitkat=κινηταρα Ακριβως αυτο! Απλα αν καποιος δεν ασχολειται δεν τα ξερει αυτα... Παντως πλακα πλακα δεν θα με χαλαγε καθολου να εχω 4gb ram στο κινητο μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα