FELIX Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 αν ειχαν μικροτερο λογκο στο ινσομνια θα σου εμενε χωρος και για ενα παιχνιδακι στην οθονη σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wnet Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Φαγωθήκατε μερικοί με το ..."smooth" και τα windows XP με 1 GB ram που έχω στο μαγαζί που δουλεύω smooth 100% είναι... αφού τρέχουν μόνο το, πρόγραμμα που κόβει τιμολόγια!! Θέλω να πώ πως το "smooth" είναι μία μόνο παράμετρος και όχι η πιο βασική.... το βασικότερο είναι τι μπορείς να κάνεις στο κάθε mobile οικοσύστημα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Φαγωθήκατε μερικοί με το ..."smooth" και τα windows XP με 1 GB ram που έχω στο μαγαζί που δουλεύω smooth 100% είναι... αφού τρέχουν μόνο το, πρόγραμμα που κόβει τιμολόγια!! Θέλω να πώ πως το "smooth" είναι μία μόνο παράμετρος και όχι η πιο βασική.... το βασικότερο είναι τι μπορείς να κάνεις στο κάθε mobile οικοσύστημα.... όπως τα λες και αναλόγως την χλωρίδα και την πανίδα ούπς μπερδεύτηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Htc desire z εννοείς αυτό που μαζί με το desire hd δεν πήρανε ποτέ επίσημο Update ; Βρήκες και εσύ εταιρεία να μιλήσεις για το support της( είναι και ο λόγος που έχει πάει άπατη αυτή η glorified κινεζοεταιρεία ) Το ativ s με το moto g είναι στα ίδια περίπου specs. Δεν προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου για τίποτα. Μάτια έχω και βλέπω και μιας και έχω εμπειρία και με τα τρία mobile os μιλάω αντικειμενικά. Φυσικα και δεν μιλαω για ota updates εννοω Cyanogen Mod Και μιλαω και εγω αντικειμενικα, εχουν περασει απο τα χερια μου κατα καιρους πολλες συσκευες windows και πολλα iPhone, και δεν μπορω να μετρησω ποσα Android Smartphones εχω αγορασει και εχω πουλησει και ποσα ακομα εχουν περασει απο τα χερια μου... Ναι δεχομαι οτι το android ειναι laggy, στην εκδοση 2.3 και κατω και στο αθλιο ics, απο jelly bean και μετα εχει γινει ακρως ανταγωνιστικο και στην 4.4 πατησε κατω τον ανταγωνισμο... Το iOS απο την 7 και μετα εχει γινει... Εκτος απο τα iPhone 5/5s/5c που πετανε (σχετικο ειναι βεβαια αυτο αφου προσφατα ειχα την ευκαιρια να παιξω ενα 2ωρο με 5s και το lag ηταν ανυποφορο, μπορει να ηταν ελλατωματικο αλλα υπηρχε lag και πολυ μαλιστα) ολα τα αλλα μοντελα που αναβαθμιστικαν (4/4s) σερνονται, ειδικα το 4 το πατησαν κατω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bakxos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Αν και κατοχος android τηλεφωνου, παραδεχομαι την ανωτεροτητα της apple σε αυτο τον τομεα. Οπου με 512mb και 1gb στα τηλεφωνα της μπορουν να τρεχουν απροβληματιστα το εξαιρετο λειτουργικο της. 4gb σε κινητο για μενα ειναι αστειοτητα και δειγμα του ποσο δυσχρηστο λειτουργικο ειναι το android. λογική του τετραγωνίζω τον κύκλο.............. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Με κατι λιγότερο απο 512 ram και 1 ghz τρέχει σφαίρα το android ολα τα άλλα τα fanboys τα λενε για να δικαιολογήσουν την όποια αγορά τους. Την 2.3 ισως..το android θέλει ram και πυρήνες για να τρεξει σφαίρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
calculator Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Όντως είναι δύσχρηστο και καθόλου πρακτικό το android. (Επειδή κάποιοι δεν θα καταλάβουν, ταυτόχρονα παίζει youtube στο πάνω μισό της οθόνης ενώ στο κάτω μισό έχω ανοίξει chrome. Ξέρω είναι επιστημονική φαντασία αυτό για κάποια λειτουργικά γι αυτό το εξηγώ. ) Μάλλον σου αρέσει να βγάζεις τα ματάκια σου στην μικρή οθόνη για να λες οτι κανείς multitasking. Απλα η Apple δεν το αφήνει αυτό, σε jail broken iPhones μπορείς να το κάνεις. Αλλα χωρίς λόγο, ούτε σε ταμπλέτα δεν εχει νόημα νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 λογική του τετραγωνίζω τον κύκλο.............. Δεν καταλαβαίνω το επιχείρημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnarkill Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Κοιτα, και χωρις παρεξηγηση, ενα μαυρο background με 20 εικονιδια ΔΕΝ θεωρειται λειτουργικο συστημα, τα windows phone δεν ειναι mobile os, οι εφαρμογες τους ειναι περιορισμενες και το γεγονος οτι ειναι smooth το οφειλουν στο οτι δεν εχουν τιποτα για να τρωει μνημη παρα μονο το λειτουργικο, ειναι δυσχρηστα. Το moto g απο την αλλη ειναι πολυ πιο smooth απο lumia 925 φιλου, εμενα 1 μηνα τωρα με εχει βγαλει ασπροπροσωπο και το εχω γεμισει με εφαρμογες... Δεν εχω φαει πουθενα σκαλωμα, τρεχω ολα τα παιχνιδια χωρις lag και γενικα ειναι ευχαριστηση να το χρησιμοποιεις... Ακου σερνεται... Μου φαινεται οτι προσπαθεις με πολυ ασχημο τροπο να πεισεις τον εαυτο σου οτι εκανες την σωστη επιλογη με το ativ s και προσπαθεις να πεισεις και τους αλλους οτι εχεις δικιο, αψηφας ολον τον κοσμο που εχει πει οτι το moto g ειναι η πιο smooth και η πιο κιντινη nexus like εμπειρια που μπορει να εχει καποιος στο ποσο των 170$ και ολα τα review απο τα καλυτερα και πιο αξιοπιστα sites της τεχνλογιας που του δινουν 5/5... Α θυμασαι το HTC desire z(512 ram, 800mhz)? Πηρε kitkat και πεταει, lumia 520 διπλα διπλα και ειναι το ιδιο και πιο πολυ smooth! Το android kitkat ειναι το πιο σταθερο και ελαφρυ λειτουργικο της αγορας, και το multitasking του ειναι πραγματικο οχι οπως στο iOS που παγωνει η εφαρμογη και μολις την πατησεις παλι σε συννεχιζει απο κει που ησουν, εδω ολα τρεχουν ταυτοχρονα εκτος αν τα κλεισεις εσυ... Εε πώς γίνεται φίλος με Desire C να κολλάει όσο δεν πάει και το δικό σου να πηγαίνει καλά;; και καλύτερα να έχω 20 εικονίδια και να δουλεύει καλά παρά να μην μπορώ να στείλω ένα μήνυμα και να πάρω ένα τηλέφωνο από το lag Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2014 από gnarkill 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos1995 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Κοιτα, και χωρις παρεξηγηση, ενα μαυρο background με 20 εικονιδια ΔΕΝ θεωρειται λειτουργικο συστημα, τα windows phone δεν ειναι mobile os, οι εφαρμογες τους ειναι περιορισμενες και το γεγονος οτι ειναι smooth το οφειλουν στο οτι δεν εχουν τιποτα για να τρωει μνημη παρα μονο το λειτουργικο, ειναι δυσχρηστα. Το moto g απο την αλλη ειναι πολυ πιο smooth απο lumia 925 φιλου, εμενα 1 μηνα τωρα με εχει βγαλει ασπροπροσωπο και το εχω γεμισει με εφαρμογες... Δεν εχω φαει πουθενα σκαλωμα, τρεχω ολα τα παιχνιδια χωρις lag και γενικα ειναι ευχαριστηση να το χρησιμοποιεις... Ακου σερνεται... Μου φαινεται οτι προσπαθεις με πολυ ασχημο τροπο να πεισεις τον εαυτο σου οτι εκανες την σωστη επιλογη με το ativ s και προσπαθεις να πεισεις και τους αλλους οτι εχεις δικιο, αψηφας ολον τον κοσμο που εχει πει οτι το moto g ειναι η πιο smooth και η πιο κιντινη nexus like εμπειρια που μπορει να εχει καποιος στο ποσο των 170$ και ολα τα review απο τα καλυτερα και πιο αξιοπιστα sites της τεχνλογιας που του δινουν 5/5... Α θυμασαι το HTC desire z(512 ram, 800mhz)? Πηρε kitkat και πεταει, lumia 520 διπλα διπλα και ειναι το ιδιο και πιο πολυ smooth! Το android kitkat ειναι το πιο σταθερο και ελαφρυ λειτουργικο της αγορας, και το multitasking του ειναι πραγματικο οχι οπως στο iOS που παγωνει η εφαρμογη και μολις την πατησεις παλι σε συννεχιζει απο κει που ησουν, εδω ολα τρεχουν ταυτοχρονα εκτος αν τα κλεισεις εσυ... Τι θεωρείς mobile os ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnarkill Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Εδώ που τα λέμε βέβαια ψιλοανάπηρα είναι και τα 2 σε αυτόν τον τομέα.Δεν διαφωνώ αλλά τουλάχιστον από αυτά που κυκλοφορούν τώρα το καλύτερο είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keepgoing Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Ας πιάσουμε τα 4GB για να έχουμε κάτι καινούργιο όταν έρθουν οι 64bit cpus. Αν και κατοχος android τηλεφωνου, παραδεχομαι την ανωτεροτητα της apple σε αυτο τον τομεα. Οπου με 512mb και 1gb στα τηλεφωνα της μπορουν να τρεχουν απροβληματιστα το εξαιρετο λειτουργικο της. 4gb σε κινητο για μενα ειναι αστειοτητα και δειγμα του ποσο δυσχρηστο λειτουργικο ειναι το android. Ναι μεγάλη ανωτερότητα. Αφαιρείς τα μισα features απο το λειτουργικό σου για να θέλει λιγότερη μνήμη. Στο pc σου μήπως τρέχεις DOS; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Φαγωθήκατε μερικοί με το ..."smooth" και τα windows XP με 1 GB ram που έχω στο μαγαζί που δουλεύω smooth 100% είναι... αφού τρέχουν μόνο το, πρόγραμμα που κόβει τιμολόγια!! Θέλω να πώ πως το "smooth" είναι μία μόνο παράμετρος και όχι η πιο βασική.... το βασικότερο είναι τι μπορείς να κάνεις στο κάθε mobile οικοσύστημα.... Το smooth που λες είναι ο λόγος που αγοράζουμε καινούριες gpu καινούρια κινητά και γενικά είναι ο λόγος που δν κρατάμε τα προϊόντα τεχνολογίας όσο καιρό κρατάμε τις κουβέρτες... Όλα για το smooth γίνονται. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarkos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μάλλον σου αρέσει να βγάζεις τα ματάκια σου στην μικρή οθόνη για να λες οτι κανείς multitasking. Απλα η Apple δεν το αφήνει αυτό, σε jail broken iPhones μπορείς να το κάνεις. Αλλα χωρίς λόγο, ούτε σε ταμπλέτα δεν εχει νόημα νομίζω. Όταν χρησιμοποιείς το κινητό για επαγγελματική χρήση και στα ταξίδια σου έχει αντικαταστήσει το λαπτόπ, μια χαρά δουλειά κάνεις και σε πολλές των περιπτώσεων με έχει ξελασπώσει. Η αλήθεια είναι ότι στις 4" δεν έχει λόγο να το κάνεις αυτό... Αλλά η aple ξέρει καλύτερα και δίνει 4" ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μάλλον σου αρέσει να βγάζεις τα ματάκια σου στην μικρή οθόνη για να λες οτι κανείς multitasking. Απλα η Apple δεν το αφήνει αυτό, σε jail broken iPhones μπορείς να το κάνεις. Αλλα χωρίς λόγο, ούτε σε ταμπλέτα δεν εχει νόημα νομίζω. Μπορώ να το δεχτώ για το κινητό, αλλά σε tablet νομίζω είναι απαραίτητο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα