argyrist25 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Κοιτά τι κανω για να μου πεις αν κανω κάτι λάθος,παω υπολογιστής μου πατάω δεξί κλικ και παω διαχείρηση,μετά διαχείρηση δίσκων πατάω δεξί κλικ και μετά στον (C:) δεξί κλικ συρρίκνωση τόμου,και μου βγάζει αυτό Sent from my iPhone using Insomnia
washcloud Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 ...μα είπαμε και χθες : επειδή έχεις "πειραγμένη" έκδοση Windows, πιθανώς είναι απενεργοποιημένη η δυνατότητα. (...πέραν της διαφορετικής εμφάνισης, αυτές οι εκδόσεις έχουν κομμένες διάφορες δυνατότητες για να είναι πιο "ελαφριές" κτλ). Ή (αν θες ντε και καλά να χωρίσεις στα δύο τον δίσκο στα υπάρχοντα WIndows) θα το κάνεις με κάποιο άλλο πρόγραμμα (Paragon Partition Manager πχ - αλλά σου είπα και χθες ΔΕΝ στο συνιστώ) ή θα ξανακάνεις εγκατάσταση των WIndows. Και καθώς αυτή θα ξεκινήσει, πριν αρχίσει να σου περνάει WIndows στον δίσκο ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει ένα μόνο partition, θα ορίσεις να διαγραφεί το υπάρχον, και μετά στον "αδιαμόρφωτο χώρο" που θα προκύψει, θα φτιάξεις δύο partitions και ΜΕΤΑ, θα ορίσεις να εγκατασταθούν τα Windows στο 1ο από τα 2 partitions... Εκτός κι αν είναι έτσι φτιαγμένο το δισκάκι της εγκατάστασης που την ξεκινάει μόνο του χωρίς να σε ρωτήσει σε ποιόν δίσκο θες να πραγματοποιηθεί (άρα να μην σου δίνει επιλογές διαχείρισης του δίσκου...). Σε αυτήν την περίπτωση, ή άλλα WIndows κατέβασε και φτιάξε νέο δισκάκι εγκατάστασης με αυτά, ή κάνε τον διαχωρισμό μέσω του Paragon που είπα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα