Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας θα ήθελα την Βοήθεια σας λίγο γιατί θέλω να κάνω μια αγορά ενός κινητού.

1) Θέλω να αγοράσω ένα κινητό  άλλα βλέπω η τιμές στο σκρουτζ διαφέρουν από 520 έως 890 ευρώ, πιστεύω θα φτάσουν στον Κωτσοβολο όταν ανακοινωθεί το ερώτημα μου είναι αν πάω στο μαγαζί με τα 520 ευρώ μάλλον θα είναι πάρα εισαγωγής θα έχω κανένα πρόβλημα με την αντιπροσωπία Ελλάδος στην εγγύηση του.

2) Όταν παίρνεις ένα τηλέφωνο που ήταν για μια ξένη χώρα και το ανοίγεις θα σου δώσει την Ελληνική γλωσσά για να την βάλεις ή μπορεί να μην την έχει και να πάθω πλάκα.

3) Θέλω την γνώμη σας για τα κινητά που ενδιαφέρομαι και είναι :

α) SAMSUNG GALAXY S5

β) SAMSUNG NOTE III

γ) LG G FLEX 

δ) SAMSUNG GALAXY ROUND το όποιο πρέπει να φέρω απ' έξω και γι αυτό θέλω να ξέρω άμα έχουν μόνιμα μέσα την Ελληνική γλωσσά.

Αυτή την στιγμή είμαι κάτοχος ενός SAMSUNG GALAXY S4.

Ευχαριστώ για την βοήθειά σας εκ τον προτερων.

Δημοσ.

Πριν καιρο ειχε υποθει κατι που ελεγε οτι απο το 2014 ολες οι παραεισαγωγες δεν θα καλυπτονται απο εγγυηση..Δεν εχω δει ομως καποια επισημη ανακοινωση πανω σε αυτο οποτε:

1)Εφοσον το καταστημα σου λεει οτι το κινητο ειναι ευρωπαικο (εισαγωγης) και εχει εγγυηση, εισαι καλυμμενος..Στη περιπτωση ομως που αγοραστει απο καταστημα του εξωτερικου το πιο πιθανο ειναι να στα μασανε στην ελληνικη αντιπροσωπια (που και παλι ομως η εγγυηση θα ισχυει για καποιους κατασκευαστες).

2)Αφου μιλαμε για Android, η συσκευη θα ερθει με ολες τις γλωσσες (και 100% Ελληνικα).

3)Ολα τα κινητα που παραθετεις δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους..Πηγαινε στην αναζητηση και θα βρεις παρα πολλα θεματα με Vs για να δεις τι σου κανει.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας και την άμεση ανταπόκριση σας συγνώμη που άνοιξα ξανά θέμα που υπάρχει είμαι καινούργιος και δεν πρόσεξα καλά την θεματολογία σας.

Και πάλι σας ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...