adams24 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 καλημέρα έχω δοκιμάσει παλιότερα να ξεκλειδώσω τον επεξεργαστή amd sempron 140 από τα bios δεν γίνετε δοκίμασα με το ET6 ET4 και το πρόγραμμα δεν δουλεύει μου βγάζει αυτό: Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: GUI.exe Application Version: 1.0.0.1 Application Timestamp: 4f0fc8d2 Fault Module Name: SF.dll Fault Module Version: 1.0.0.1 Fault Module Timestamp: 5232be35 Exception Code: c0000005 Exception Offset: 00007b94 OS Version: 6.1.7601.2.1.0.768.3 Locale ID: 1032 Additional Information 1: 4c0d Additional Information 2: 4c0d4d78887f76d971d5d00f1f20a433 Additional Information 3: 4c0d Additional Information 4: 4c0d4d78887f76d971d5d00f1f20a433 Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 ξέρει κάποιος τη θέλει για να δουλέψει το easytune Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Εισαι σιγουρος οτι- αυτος ο Sempron ξεκλειδωνει 100% -> διπυρηνο?- μητρικη υποστηριζει ξεκλειδωμα εξτρα πυρηνων?Αν το υποστηριζει η μητρικη ειναι οντως λαλακια να μην υπαρχει προβλεψη @ bios,αν και συνηθως δεν υπαρχει στο bios ακριβως γιατι δεν το υποστηριζει η μητρικη.. Σε Gigabyte που θυμαμαι, ή υπηρχε πραγματι επιλογη -στα Advanced/κρυφα (!) menu, εστω-η δεν υπηρχε καθολου @ bios τους, βασικα γιατι δεν υποστηριζοταν απο το chipset εξαρχης ~ ~Αν το υποστηριζει το chipset, αλλα οχι το bios, ισως θα επρεπε να ψαξεις/κανεις request γιαmodded bios -> υπαρχουν καποια forum οπου ζητιουνται και γινονται παρεμβασεις σε bios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams24 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Εισαι σιγουρος οτι - αυτος ο Sempron ξεκλειδωνει 100% -> διπυρηνο? - μητρικη υποστηριζει ξεκλειδωμα εξτρα πυρηνων? Αν το υποστηριζει η μητρικη ειναι οντως λαλακια να μην υπαρχει προβλεψη @ bios, αν και συνηθως δεν υπαρχει στο bios ακριβως γιατι δεν το υποστηριζει η μητρικη.. Σε Gigabyte που θυμαμαι, ή υπηρχε πραγματι επιλογη -στα Advanced/κρυφα (!) menu, εστω- η δεν υπηρχε καθολου @ bios τους, βασικα γιατι δεν υποστηριζοταν απο το chipset εξαρχης ~ ~ Αν το υποστηριζει το chipset, αλλα οχι το bios, ισως θα επρεπε να ψαξεις/κανεις request για modded bios -> υπαρχουν καποια forum οπου ζητιουνται και γινονται παρεμβασεις σε bios είμαι σίγουρος ότι ξεκλειδώνει σε 2πυρινο αλλά δεν έχω κάποια επιλογή στα bios και είδα ότι γίνετε και με το ΕΤ άλλα σε εμένα για κάποιο λόγο που δεν ξέρω δεν παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Εχεις τσεκαρει* οτι: η συγκεκριμενη μητρικη -ποια gigabyte ειναι?-μπορει να ξεκλειδωνει -με καποιο/οποιοδηποτε τροπο- πυρηνες?*εστω ενα παραδειγμα απο google ενος αλλου που να το πετυχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams24 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 είναι m68m-s2p rev 1.0 έχω δει στο google και στο youtube ότι έχουν ξεκλειδώσει ένας πείραξε τα η τα mhz από 200 το πήγε 216 και κάτι άλλο από auto σε 12.5 δεν θυμάμαι τι έλεγε ότι είναι εγώ το άλλαξα δεν άνοιγε καν έλεγε για safe mode Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μηπως εκεινη που βλεπεις οτι ξεκλειδωνουν, ειναι το rev 2.3?http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3498#ovTo rev 1.0, δεν βλεπω να διαφημιζει οτι δινει και core unlock http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3270#ovΤο επομενο που θα εψαχνα: αν γινεται crossflash μεταξυ τους!Edit:μαλλον εισαι διπλα ατυχος ( ) γιατι εδω φαινεται να λενεοτι δεν παιζει πιθανο crossflashing μεταξυ των 2 revision....http://www.bios-mods.com/forum/Thread-GA-M68M-S2P-rev-1-0-F5-BIOS-unlockπαντως τσεκαρε το και εσυ, μηπως και...αλλιως no way Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα