Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή δεν ήξερα που ακριβώς να κάνω αυτό το θέμα, το κάνω εδώ και ας μεταφερθεί όπου είναι σωστό, ούτε στο mobile software μου πήγαινε η καρδιά. Τώρα στο θέμα :

 

Είμαι 80% σίγουρος τι θα αγοράσω, αλλά οι γνώμες και οι συμβουλές δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν. Θέλω ένα κινητό μέχρι 280-300 ευρώ ( max καταστήματα Public-plaisio τιμές ανεξαρτήτως από που θα το πάρω) το όποιο να μου αντέξει τουλάχιστον 2-3 χρόνια, android, και δυνατό. 

 

Προσωπικά μου αρέσει αυτό το τηλέφωνο http://www.skroutz.gr/s/3053134/Sony-Xperia-SP.html 

θα ήθελα γνώμες σχετικά, με το συγκεκριμένο κινητό, αν όχι αυτό ποιο και γιατί.

 

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για τις γνώμες σας απλά, με αυτό Θέλω ένα κινητό μέχρι 280-300 ευρώ ( max καταστήματα Public-plaisio τιμές ανεξαρτήτως από που θα το πάρω) 

 

Εννοώ πχ το sony  xp κάνει 300, εγώ θα το βρω 150. Το lg και το samsung θα το βρω 300 ευρώ το λιγότερο 280.

Οπότε για να γίνω πιο συγκεκριμένος ψάχνω ένα κινητό που να αξίζει 300 σε μεγάλο κατάστημα και να μπορώ να το βρω 200-150. Αν ήθελα υπερπαραγωγή έβρισκα δεν είναι δύσκολο, ζητάω κάτι οικονομικό και δυνατό να μου αντέξει στον χρόνο :P

Δημοσ.

Νεξους 4 πιστεύω είναι καλή επιλογή αν δεν μπορείς να πάρεις το 5αρι.Όσο να ναι είναι κινητό που φημίζεται πως δεν κολλάει για κανένα λόγο.

 

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Για budget 150-200, τα πρώτα που μου έρχονται στο μυαλό είναι Samsung Galaxy S3 και Motorola Moto G.
Και τα 2 είναι άριστα για την τιμή τους.
http://www.skroutz.gr/comparelists/40?compare=4291402%2C1828505
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4238&idPhone2=5831
Σε κάποια σημεία υπερέχει το 1ο, σε κάποια άλλα το 2ο.
Από 'κει και πέρα κοιτάς τι παίζει μεγαλύτερο ρόλο για σένα, και αποφασίζεις αναλόγως.

p.s.: Εάν ανέβεις 50-60 ευρώ παραπάνω, παίζουν και τα:
http://www.skroutz.gr/s/2992958/LG-Optimus-G-E975.html
http://www.skroutz.gr/s/2911050/LG-Nexus-4-16GB.html
http://www.skroutz.gr/s/2588321/Samsung-Galaxy-S-III-i9305-16GB-LTE-Non-Regional.html

Για το Galaxy S3 LTE:
Οι βασικές διαφορές του με το απλό S3, είναι το 4G, τα 2GB RAM και ότι σίγουρα θα αναβαθμιστεί σε kit-kat. Για το απλό S3 (3G, 1GB RAM) δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για το αν θα πάρει την 4.4, μόνο διάφορες φήμες (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=387744).

 

Δημοσ.

Το lg nexus 5 όπου είναι και της google σου γυαλίζει κανένα μάτι? Το έχει ο θείος μου και το έχω δοκιμάσει και εγώ και είναι ένα πάρα πολύ καλό κινητό.

 

Δες  χαρακτηριστικά.

 

https://www.skroutz.gr/s/4047788/LG-Google-Nexus-5-D821-16GB.html

 

όσο για το sony εγώ θα το απέφευγα λόγω του service καθώς το εξουδιοτημένο service είναι η arvato όπου είναι κάτι απατεώνες και σου παίρνουν κάτι τρελά ποσά. Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος για το service.

 

Αυτά από εμένα και η τιμή του nexus 5 είναι 298 ευρώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...