Μανος χΧχ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Πραγματικα απιστευτο μοντελο για την κατηγορια του,βγηκε και η καινουργια εκδοση του 2014 με ABS ,Το εχει οδηγησει κανεις; για να μου πει εντυπωσεις!
nomisteraki Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 οντως φαινεται πολυ καλο για την κατηγορια του .. και εχω ακουσει καλα λογακια..αλλα 15 αλογα για 3900 ευρω.. πολλα δεν ειναι? στην πολη μεσα λογικα δεν συμπεριφερεται σαν ενα παπακι ή κανω λαθος? οποις ξερεις περισσοτερα ας μας πει 1
Μανος χΧχ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 οντως φαινεται πολυ καλο για την κατηγορια του .. και εχω ακουσει καλα λογακια..αλλα 15 αλογα για 3900 ευρω.. πολλα δεν ειναι? στην πολη μεσα λογικα δεν συμπεριφερεται σαν ενα παπακι ή κανω λαθος? οποις ξερεις περισσοτερα ας μας πει Ναι οντως ειναι πολλα ,ειναι για μεσα στην πολη πιο πολυ ,πιανει πιο γρηγορα ταχυτητα απο 125αρι παπι, απο οτι εχω δει δηλαδη μην λεω και βλακειες..
TheOneGandalf Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Το duke δεν συγκρίνεται με παπάκια ούτε με άλλες μηχανές της κατηγορίας του. Είναι απλά ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτά τα κυβικά. Αν δεις τα περιφεριακά στήσιμο κλπ κοντράρει μεγάλες μηχανές. Το πιρούνι του π.χ αμα δεις, είναι το ίδιο με το duke 690 και με άλλα μοντέλα της ktm. Ωστόσο είναι πολύ ακριβό. Αν δεν έχεις δίπλωμα για παραπάνω απο 125, πάρε κατι μεταχειρισμένο για κανα 2 χρόνια μέχρι να βγάλεις το Α2. Δεν αξίζει να δώσεις τόσο χρήματα τώρα. Δίνεις το πολύ 1500-1800 και βρίσκεις μεταχειρισμένο 125(cbf, cbr) σε άριστη κατάσταση. Τα υπόλοιπα τα κρατάς για όταν βγάλεις το μεγαλύτερο δίπλωμα. 1
kage Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 στο μεταξυ αυτες τις μερες το ειδα(νομιζω 200 εγραφε) και γελαγα με την μικρογραφια που βγαλαν... με το διπλωμα που εχετε δεν μπορειτε να παρετε αναλογια kw/kg?ξαναγυρισε μονο μεχρι 125?!?!? 1
Μανος χΧχ Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 εγω τωρα σε λιγο θα παω σε σχολη για να παρω το α1 και μου εχουν κολλησει 2 μηχανες ktm duke 125 και yamaha wr 125r ,ειναι ακριβα και τα δυο ομως γαμωτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα