Athanasios2104 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 θέλω να βάλω ένα ZTE ZXHN H108N που μου έστειλε η HOL πρόσφατα στον 2ο όροφο του σπιτιού, ενώ το παλιό ZXV10 H108L της WIND (που χάνει που και που το wifi), να το έβαζα στο υπόγειο, όπου δεν φθάνει το σήμα του ΗΝ. το ερώτημα είναι, θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα, στις συσκευές που συνδέονται στο wifi όταν είναι στον 1ο όροφο (όπου φθάνουν ασθενή σήματα και από τα δύο modem/router) ;
Σαϊνόμπι Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 δεν γινεται να γινει αυτο που ζητας, δυστυχως. η καλυτερη λυση ειναι να παρεις homeplugs ή repeater.
plpapadopoulos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Αν υπάρξει γέφυρα μεταξύ των δύο με καλώδιο, μια χαρά και μπορεί να τα έχει και τα 2 στημένα (αν τα στήσει και σωστά με το ένα από τα 2 μόνο σαν Access Point). Τέλος αν υποστηρίζουν DMZ και τα δύο, μπορεί να στήσει και wireless bridge και να τα ενώσει ώστε να είναι το δεύτερο repeater. Ειδικά για το δεύτερο, λόγω κατασκευαστή κλπ δε θα έδινα και πολλές πιθανότητες.
Athanasios2104 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 γιατί δεν γίνεται να έχεις 2 modem στο ίδιο σπίτι (ίδια γραμμή), αφού δεν αλληλοκαλύπτονται τα σήματα - εξαιρουμένου του μεσσαίου ορόφου / ισόγειο;
jkoukos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Τεχνολογικός περιορισμός που δεν αλλάζει. Δεν μπορούν να δουλέψουν ταυτόχρονα 2 modem στην ίδια τηλεφωνική γραμμή. Το δεύτερο δεν θα συγχρονίσει. Θα πρέπει είτε να συνδεθούν μεταξύ τους ασύρματα (που δεν γίνεται με τα συγκεκριμένα), είτε ενσύρματα με καλώδιο δικτύου. Άλλη ασύρματη λύση η χρήση Access Point ή Repeater ενδιάμεσα. Και ως άλλη ενσύρματη λύση η χρήση Powerlines. 2
Athanasios2104 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 έχω ένα Thompson 585 από conn-x, αυτό κάνει;
jkoukos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Σχεδόν κανένα ADSL router, από αυτά που μας δίνουν οι πάροχοι, κάνει για ασύρματη σύνδεση καθώς δουν μπορούν να δουλέψουν ως client. Μην ψάχνεις άδικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα