christosfazer Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Όπως είπα και στον τίτλο θελω να στείλω μακρυα το σήμα μου....τωρα θα μ πείτε πόσο μακρυα;θελω να το στείλω σε έναν διπλανό συνοικισμό.... Έβαλα το tp link 5210g να δουλεύει σαν Access point αλλα το σήμα που λάμβανω εκει που θελω να το φτάσω εντέλει ειναι 3db άρα δεν μπορει να γίνει η σύζευξη.... Η ερώτηση μου ειναι η εξής:Μπορω να προσαρμοστεί με κάποιον τροπο το 5210 που εχω σαν access point πάνω σε ένα δορυφορικό πιάτο (η φάτσα του να κοιτάζει το πιάτο) ώστε να φτάσει πιο μακρυα;;;;Αν οχι πως μπορω να το στείλω τοσοοοο μακρυα;;;; Αν φτάσει εκει ολα καλα...Παίρνω το άλλο 5210 το κάνω client και δεν το λέω ουτε του παππα που λένε..Το θέμα ειναι το πως...; Αν δεν γίνετε προτείνετε μου εσεις έναν τροπο... Χίλια ευχαριστω κ οποιος ξέρει ας βοηθήσει γτ επηγει Η απόσταση ειναι 10 km ακτίνα....Το βασικότερο δεν έγραψα!!!
Captain Nemo Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Νομίζω μεγαλύτερη εμβέλεια έχει το wimax αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες θα μας πούνε οι ειδικοί
Silverage Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δεν γίνεται. Η απόσταση είναι τεράστια. Με WiMax γίνεται απλά θέλει να φτιάξεις κάτι τέτοιο απ'οτι είδα
christosfazer Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Να εισαι καλα!!!ενταξει τεράστια δεν μπορείς να την πεις μιας κ σ λέω οτι το σήμα φτανει αλλα σε 3db και δεν γίνετε η σύζευξη!!!Τι ακριβως ειναι αυτο;;; Κάποια λύση θα υπαρχει δεν μπορει!Αυτο που είπα με το δορυφορικό πιάτο δεν παιζει;;;lnb που να μεταδίδει wifi σήμα δεν υπαρχει;;;
Silverage Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Τί να σου πω φίλε μου. Σε 3 χρόνια που θα τελιώσω τις σπουδές μου μπορεί να ξέρω να σου πω αλλά τώρα, δεν.
poulinos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 δες τι υπαρχει σε ετοιμο σε στυλ ubiquiti κτλ.επισης στα 2,4 ghz θεωρητικα ειναι 100mw το νομιμο οποτε ισως ειναι δυσκολο να φτασεις τοσο.(εκτος αν το υπερβεις με access points που πανε παραπανω)Στα 5 ghz ομως το νομιμο αν θυμαμαι καλα ειναι παραπανω οποτε ισως ειναι πιο ευκολο να φτασεις μεχρι εκει. τωρα για το 5210 δεν ξερω αν βγαινει η κεραια με σκοπο να βαλεις πιατο η καποια grid κεραια.δες και στα δικτυα και ασφαλεια.υπαρχουν καποια θεματα. δες και αυτο http://www.ubnt.com/ και δες τι βγαζει και η mikrotik.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα