Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάλι ανακριβείς ειδήσεις.Και εγώ είδα έναν εξωγήινο και μου μίλησε. Όλοι έχουν κάτι να πούνε. Αποδείξεις έχουνε; Έλεος πια. Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Αν έχει αποδείξεις να μας τις παραθέσουν. Ο καθένας μπορεί να σκαρφιστεί ό,τι θέλει. 

• Moderators
Δημοσ.

Πάλι ανακριβείς ειδήσεις.Και εγώ είδα έναν εξωγήινο και μου μίλησε. Όλοι έχουν κάτι να πούνε. Αποδείξεις έχουνε; Έλεος πια. Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Αν έχει αποδείξεις να μας τις παραθέσουν. Ο καθένας μπορεί να σκαρφιστεί ό,τι θέλει. 

Το διαβασες το αρθρο και καταλαβες οτι λενε το μακρυ τους και το κοντο τους χωρις αποδειξεις?

• Like 1
Δημοσ.

Η αθωοτητα εχει χαθει προ πολλου στο ανθρωπινο γενος.Το κανουν επειδη μπορουν. Σκατα ειμαστε ολοι. Αφανισμος χρειαζεται.

Δημοσ.

Είδηση για το star.gr.

Άμα δείτε στο τέλος της σελίδας του Der Spiegel, λέει ότι έχουν δικαίωμα να παρακολουθούν οι ΗΠΑ τις συνδέσεις από άλλες χώρες προς τα δίκτυα και τους διακομιστές που βρίσκονται στις ΗΠΑ ή εταιρίες που δίκτυα στην Αμερική αλλά έχουν και παρουσία σε ξένες χώρες.

Αν και εδώ βλέπουμε τους κακούς Αμερικάνους να αστυνομεύουν τον κόσμο  αλλά δεν θα πρέπει να μας χαλάει από την στιγμή που γουστάρουμε τα δεδομένα μας να αποθηκεύονται στις google microsoft και apple κ.α ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...