Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας παιδια . εχω στα υποψη να παρω τον επεξεργαστη http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=32104&cat=2&sub=377&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined

και θελω να ρωτησω : σχεδον σε ολα τα thread διαβαζω οτι ειναι απαραιτητη μια after market ψυκτρα για amd cpu's . αν ομως δεν κανω OC (που δεν προκειται να κανω) ειναι τοσο απαραιτητη ? τοσα χαλια ψυξη εχουν? ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

καλο θα ηταν να αγορασεις,περα απο το οτι θα ψυχεις καλυτερα τον επεξεργαστη, δεν θα εχεις και πονοκεφαλο απ το εργοστασιακο ανεμιστηρακι.

Δημοσ.

ψαξε στο youtube για να το ακουσεις κ εσυ,λες και απογειωνεται μαχητικο κανει :lol:

εκτος κ αν το δουλευεις σε χαμηλες στροφες ζεσταινοντας παραπανω τον επεξεργαστη.

Δημοσ.

βασικα δεν ξερω αν θα μου δημιουργει θεμα με τις μνημες μηπως βρισκει ! μπορεις να προτεινεις μια καλη σχετικα μικρου μεγεθους?

Δημοσ.

αν οι μνήμες σου δεν εχουν heatsinks απο πανω ωστε να υψωνονται περα του κανονικου πχ

http://www.xbitlabs.com/images/news/2010-11/corsair_vengeance.jpg

δεν θα εχεις θεμα με οποια και να βαλεις. Πολυ καλή επιλογή ειναι η cm 212 evo.Προσωπικα δεν την εχω δοκιμασει βεβαια.

Δημοσ.

Φίλε μια είναι η λύση ηδρόψυξη!! Και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, προσωπικά δουλεμένο (corsair H100i )...Τώρα δικιά σου επιλογή !!

Δημοσ.

δεν θελω να υπερβαλω αλλα φιλε μου ειμαι δυστηχως ακομα με την στοκ ψυκτρα μα τον ΔΙΑ ωρες ωρες θελω να παρω τον πυργο ετσι οπως ειναι και να τον πεταξω απο το παραθυρο

Ηξερα οτι κανουν βαβουρα αλλα αυτο ειναι ΠΑΡΑΝΟΙΑ...

Δημοσ.

Είναι πολύ χάλια η μαμά ψύξη της AMD, τρελός θόρυβος και απο θερμοκρασίες εμένα στον 8350 ίσα ίσα κρατάει τους 70c και δεν ανεβαίνει παραπάνω.

Δημοσ.

δεν θελω να υπερβαλω αλλα φιλε μου ειμαι δυστηχως ακομα με την στοκ ψυκτρα μα τον ΔΙΑ ωρες ωρες θελω να παρω τον πυργο ετσι οπως ειναι και να τον πεταξω απο το παραθυρο

Ηξερα οτι κανουν βαβουρα αλλα αυτο ειναι ΠΑΡΑΝΟΙΑ...

offtopic

χαχαχα πολύ μουφα το videακι. πετάει το pc από το παράθυρο και η οθόνη συνεχίζει να παίζει fail.....

Δημοσ.

το κουτι αδειο ειναι.το βλεπεις απο οτι δεν εχει το τροφοδοτικο μεσα και για επιβεβαιωση,σταματα το video στο frame που του χωνει μια με το πληκτρολογιο και παει να πεσει το κουτι.δεν εχει τιποτα μεσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...