Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαχαχα φιλε βοηθα γιατι δεν σκαμπαζω πολλα απο τις ρυθμισεις στα βιος..μηπως γινετε τιποτα με τα ρευματα? δεν πηγενει πολυ ρευμα στην καρτα γραφικων?

Δημοσ.

κατεβασε το hwmonitor.τρεξε το και ασε το ανοιχτο.τρεξε το παιχνιδι σου για κανενα 5λεπτο και βγες μετα και δες στο hwmonitor ποσο ειναι το ρευμα του επεξεργαστη Undel load.θα το δεις με την ενδειξη cpuvcore.σημειωσε το.μπες μετα bios και εντοπισε την επιλογη που το αλλαζεις.λογικα ειναι στο auto τωρα.θα το βαλεις manual και θα βαλεις την τιμη.εαν δεν ξερεις,δωσε μας φωτογραφιες απο το bios.

Δημοσ.

οταν τα fps ειναι στα κανονικα επιπεδα το CPU VCORE θα μου δειξει 1248 ή 1392 και καμια φορα καμια ενδιαμεση τιμη πχ 1348 αλλα πιο πολλες φορες μου εδειχνε 1248 ή 1392.Οταν τα fps πεφτανε 8-12 το CPU VCORE επεφτε στα 1088!!!??...παω να κανω τις ρυθμισεις στα bios μπας και γινει τπτ

http://imageshack.com/a/img703/2104/e27b.jpg   για εξηγησαι μου τι κανουμε..δεν τα εχω πειραξει καθολου

Δημοσ.

και κατι ακομη οταν τα fps ειναι στα 5-10 ο firefox δεν ανταποκρινεται και κανει κανενα 3λεπτο για να συνελθει..γενικα σαν να τρωει μια σφαλιαρα ο υπολογιστης απο το πουθενα και σερνεται

Δημοσ.

ετσι οπως τα λες,για καποιο λογω κανει throttle ο επεξεργαστης.αυτα στα ειπα για τον λογω μηπως ζεστενονται τα vrms και κανουν throttle αυτα.γιαυτο να ριξεις λιγο το ρευμα.το cpu voltage control τι επιλογες σου δινει?

εαν δεν θελεις να πειραξεις αυτα παντως και εχεις κανενα ανεμιστηρακι που περισσευει, βαλε το με καποιο τροπο προσωρινα να φυσαει στα τσιπακια της μητρικης που ειναι αριστερα απο τον επεξεργαστη.πισω απο τις θυρες τις μητρικης.και δοκιμασε να δεις εαν πεσουν ξανα.

Δημοσ.

που ακριβως ειναι το cpu voltage control..βοηθα γιατι δεν ξερω πολλα απ αυτα..

και ποιες επιλογες να κοιταξω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...