Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα..εχω ενα προβλημα με το οποιο εδω και καιρο δεν μπορω να βρω μια λυση...καθως παιζω battlefield 4 τα fps 35-40 πεφτουν στα 7-9 με αποτελεσμα το παιχνιδι να κολαει ..αυτο γινετε καθε 10 λεπτα η και λιγοτερo και διαρκει για μερικα δευτερολεπτα..μετα επιστρεφει στα 35-40 fps(αυτο ακριβως μου γινοταν και στο battlefield 3 οποτε δεν νομιζω να φταει το game) ..εχω παρατηρησει οτι οταν πεφτουν τα fps η χρηση του επεξεργαστει ανεβενει στα 70-80..ενω οταν τα fps ειναι στα 35-40 η χρηση του επεξεργαστει ειναι στα 50-60 ...το συστημα μου ειναι αρκετα καλο και γι αυτο μου προκαλει εντυπωση...

επεξεργαστης -- AMD FX-8120 eight core processor   3.90ghz

καρτα γραφικων -- nvidia geforce GTX 660

Μνημη RAM -- 8 Gb
ΜΗΤΡΙΚΗ -- Gigabyte GA-970A-D3

Windows 7 64-bit

Δημοσ.

θες να πεις στις διεργασιες?γιατι ομως μου το κανει καθε 5 λεπτα αυτο?κανονικα με τετοιον επεξεργαστη δεν θα πρεπει να ειχα θεμα

Δημοσ.

θες να πεις στις διεργασιες?γιατι ομως μου το κανει καθε 5 λεπτα αυτο?

Ναι, δες τι τρέχει για να καταλάβεις και γιατί το κάνει κάθε 5 λεπτά,ελπίζω τουλάχιστον να φανεί,μπορεί να είναι κάποιο antivirus ή κάτι τέτοιο.

κανονικα με τετοιον επεξεργαστη δεν θα πρεπει να ειχα θεμα

Ο επεξεργαστής σου χρειάζεται και τους 8 του πυρήνες για να τρέξει το battlefield,αν τρέχει κάτι άλλο και σου δεσμεύει έστω και έναν πυρήνα θα έχει πρόβλημα.
Δημοσ.

https://imageshack.com/i/0xt43bj  δεν βλεπω κατι στις διεργασιες!?!

κατσε να δω και θερμοκρασιες αλλα δεν νομιζω

οταν τα fps πεφτουν στα 4-8 η θερμοκρασια απο 35-40 παει στους 28 βαθμους κελσιου

ακομη η Gpu usage απο 65-70.... οταν τα fps πεφτουν στα 4-8 αυτοματα και η Gpu usage πεφτει κατακορυφα ακομα και στο 6 και κυμενεται απο 6 εως 30..και οταν τα fps ξαναεπανερχονται το Gpu usage παει παλι στα 60..τελικα μηπως φταει καμια καρτα γραφικων?η θερμοκρασια ειναι στους 70 βαθμους...ακομη το power% απο 70+ πεφτει κι αυτο στα 23-26% ..αυτα τα βλεπω με το msi afterburner

Δημοσ.

δεν εχω καποιο αλλο game που να εχει τετοιες απαιτησεις..οποτε δεν μπορω να το συγκρινω αλλα απ οτι θυμαμαι και στο saints row iv μου εκανε fps drops αλλα οχι και τοσο μεγαλα..το περιεργο ειναι οτι μου το εκανε και στο bf3...ενω επαιζα μια χαρα (bf3) το παρατησα κανενα 2μηνο και αφου το ξαναρχισα μου εβγαζε αυτα τα προβληματα με τα fps..εε ειπα να παρω το bf4 πιστευοντας οτι φταει το παιχνιδι..αλλα και σ αυτο τα ιδια...το ιδιο παιχνιδι το επαιξα και στο pc του αδερφου μου κολαγε βεβαια αλλα δεν ηταν απο τα fps αλλα απο το συστημα που ειναι πολυ χειροτερο απο το δικο μου...κι ομως στο δικου τα fps επεφταν μεχρια τα 15 ..ενω στο δικο μου pc πεφτουν ακομα και στα 4...οποτε ειμαι σιγουρος οτι κατι παει στραβα με τον υπολογιστη μου

Δημοσ.

Βασικά πρέπει να βρεις αλλο ενα παιχνίδι βαρύ να δοκιμάσεις.

Μετα το αλλο που μπορεις να κανεις ειναι uninstall τους drivers καθάρισμα με DDU και πέρνα τους νεότερους.

Αν μπορεις επίσης δοκίμασε να ρίξεις τα γραφικά και δες αν εχεις παλι fps drops

Δημοσ.

Μετα απο φορματ το εχω κανει και μου βγαζει το προβλημα ..οποτε δεν ειναι θεμα φορματ..

Αμα μπορεις γινετε να μου εξηγησεις πως διαγραφω τους παλιους για να βαλω τους καινουριους?και τι ειναι αυτο το DDU?

Δημοσ.

Αρχικά ρίξε λιγο τα γραφικά και δες αν στο κανει παλι

Αφου κανεις uninstall τους drivers απο το control panel στην συνέχεια κατεβάζεις το http://www.guru3d.com/files_details/display_driver_uninstaller_download.html για να καθαρίσεις τυχόν υπολείματα απο drivers και περνάς τους καινούργιους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απλα με low τα γραφικα απο 100 fps αντι για 5 πεφτουν στα 15..που δεν ειναι φυσιολογικο..κατσε να κανω κι αυτο με τους drivers και θα σου πω..ευχαριστω παντως ..μακαρι να βρουμε μια λυση..........τα ιδια σκαταα...εβγαλα και ξαναεβαλα τους drivers αλλα το προβλημα δεν λυθηκε..παλι τα fps πεφτουν στα 4-8

Αυτη ειναι η μητρικη σου?

ναι αυτη ειναι

Επεξ/σία από hlias687

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...