Προς το περιεχόμενο

overclocking σε καινουργιο συστημα απορια

johny135

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα, ενδιαφερομαι να κανω οβερκλοκινγκ στο καινουργιο συστημα που θα παρω που θα αποτελειται απο επεξεργαστη τον i5 4670K, μητρικη την asus gryphon z87 RETAIL...
σκεφτομαι να αγορασω για μνημες αυτες εδω :  http://www.e-shop.gr/product?id=PER.549194&sid=1

μιας και ειναι σε καλη τιμουλα για τα δεδομενα των τιμων των ram...
αυτο που με ενδιαφερει ομως ειναι οτι επειδη θελω απο στο συστημα αυτο να κανω οβερκλοκινγκ οσο το δυνατον γινεται, αν θα μου κοβει αποδοση αυτη η ram διοτι δεν ειναι cl9 και εχει αλλους χρονισμους...θα εχω θεμα δηλαδη?? γιατι αν δεν εχει θεμα αξιζουν πιστευω...τι λετε ? ευχαριστω προκαταβολικα!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι διαφορες στις Ram στους χρονισμους,εκτως απο APU συστηματα,ειναι παρα πολυ μικρες,και μονο σε ελαχιστες περιπτωσεις/συγκεκριμενα προγραμματα/παιχνιδια θα δεις καποια διαφορα :D.(εννοω διαφορες μεταξυ 1600 και 1866)

Οι διαφορες στις Ram στους χρονισμους,εκτως απο APU συστηματα,ειναι παρα πολυ μικρες,και μονο σε ελαχιστες περιπτωσεις/συγκεκριμενα προγραμματα/παιχνιδια θα δεις καποια διαφορα :D.(εννοω διαφορες μεταξυ 1600 και 1866)

δηλαδη αυτες του eshop που ανεβασα σε σχεση με αυτες εδω http://www.skroutz.gr/s/301865/Corsair-Vengeance-8GB-Dual-Channel-DDR3-Memory-Kit-CMZ8GX3M2A1866C9.html

που θεωρουνται καλυτερες λογο του οτι εχουν πιο χαμηλα timings τι διαφορα θε εχω?

Ναι διάφορα υπάρχει στο σύστημα απλώς δεν είναι αισθητή στον χρηστή όποτε για μένα απο την στιγμή που δεν θα ασχοληθείς με τρελό oc και να κανείς κάποια εξειδικευμένη δουλειά δεν υπάρχει λόγος να δίνεις παραπάνω χρήματα .

Οσον αναφορά της μνήμες επειδή της corsair έχω δεν είναι και για πολλά πολλα στο oc

Ναι διάφορα υπάρχει στο σύστημα απλώς δεν είναι αισθητή στον χρηστή όποτε για μένα απο την στιγμή που δεν θα ασχοληθείς με τρελό oc και να κανείς κάποια εξειδικευμένη δουλειά δεν υπάρχει λόγος να δίνεις παραπάνω χρήματα .

Οσον αναφορά της μνήμες επειδή της corsair έχω δεν είναι και για πολλά πολλα στο oc

overclocking με ενδιαφερει να κανω οσο το δυνατον περισσοτερο αντεχει ο επεξεργαστης μου σε συνδυασμο και με αγορα μιας καλης ψυκτρας και μαζι με την asus gryphon z87m ... οποτε σε επιπεδο αυτου του overclocking αξιζουν? γιατι απο τη μια τα 20 ευρω μειων που κανουν αυτες του eshop δεν ειναι λιγα, αλλα απο την αλλη αν ειναι να μου κοβει αποδοση απο το συστημα που θα δωσω 1000-1150 ευρω ας δωσω παραπανω αν ειναι να χανω αποδοση....τι λετε και σεις??

Πάρε τις πιο φθηνές.. Αν δεις ότι ο επεξεργαστής σηκώνει καλά ρολόγια και σε κόβουν οι μνήμες, θα δεις μήπως στο μέλλον τις αλλάξεις. Γενικά όμως μια χαρά είναι και αυτές. :)

Στην τιμή που κοιτάς πάντως έχω διαβάσει καλά λογια σε oc για της g.skill sniper ρίξτες μια ματια . Γενικά εαν θελεις να ασχοληθείς σοβαρά με oc ψαξτο καλα για της μνήμες αλλα και για την μητρική, τροφοδοτικό

Πάρε τις πιο φθηνές.. Αν δεις ότι ο επεξεργαστής σηκώνει καλά ρολόγια και σε κόβουν οι μνήμες, θα δεις μήπως στο μέλλον τις αλλάξεις. Γενικά όμως μια χαρά είναι και αυτές. :)

πως θα το δω αυτο? οτι σηκωνει παραπανω δηλαδη και με περιοριζουν οι μνημες?

Στην τιμή που κοιτάς πάντως έχω διαβάσει καλά λογια σε oc για της g.skill sniper ρίξτες μια ματια . Γενικά εαν θελεις να ασχοληθείς σοβαρά με oc ψαξτο καλα για της μνήμες αλλα και για την μητρική, τροφοδοτικό

δεν νομιζω να εχει μεχρι 65 ευρω g.skill ...

η μητρικη που εχω βαλει πιο πανω ειναι καλη για overclocking εχω διαβασει και επισης ναι σκεφτομαι να ασχοληθω σοβαρα με overclocking...

Για το 80αρι λέω για μένα αφού θέλεις να ασχοληθείς δώσε ενα 20αρικο παραπάνω , εάν μπορεις κοψε απο κάτι αλλο η εαν δεν γίνεται μην πιες δυο ποτα όταν θα βγεις :P

αν θες καλες μνημες

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.556266

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.556272

χαμηλα timing και ψηλα ρολογια

τα λινκ τα εβαλα επειδη τα ειχα ευκαιρα στο skoutz ειναι κανα 5€ φθηνοτερες ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...