cone Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Εντυπωσιακό αυτο με το wallpaper και ελπίζω να το ενσωματώσουν σε όλο το μενού.
panos- Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Μόνο εμένα μου μοιάζει με το Fastlane των Nokia Asha?
disqualified Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Πιστευω θα πρεπει να γινει μια αλλαγη στον τροπο εμφανισης των ανοιχτων εφαρμογων, να εμφανιζονται και αυτες σε ενα στυλ με tiles σε 2 στήλες ωστε να μπορεις να βλεπεις περισσοτερες και να τις κλεινεις με αριστερο swype αυτων τις αριστερης στηλης και με δεξι της δεξιας. Ενα πραγμα που μου αρεσει στο android (δε νομιζω οτι συμβαινει στο WP8 αλλιως διορθωστε με) και θα ηθελα να δω ειναι πως αν δεν εχεις κλεισει την εφαρμογη πατωντας στο αρχικο εικονιδιο σε παει στο σημειο που ειχες σταματησει και δεν χρειαζεται να πας στο Multitasking πρωτα. Ή ακόμα και να δινεται αυτη η επιλογη από το μενου 1
privateer Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Πιστευω θα πρεπει να γινει μια αλλαγη στον τροπο εμφανισης των ανοιχτων εφαρμογων, να εμφανιζονται και αυτες σε ενα στυλ με tiles σε 2 στήλες ωστε να μπορεις να βλεπεις περισσοτερες και να τις κλεινεις με αριστερο swype αυτων τις αριστερης στηλης και με δεξι της δεξιας. Ενα πραγμα που μου αρεσει στο android (δε νομιζω οτι συμβαινει στο WP8 αλλιως διορθωστε με) και θα ηθελα να δω ειναι πως αν δεν εχεις κλεισει την εφαρμογη πατωντας στο αρχικο εικονιδιο σε παει στο σημειο που ειχες σταματησει και δεν χρειαζεται να πας στο Multitasking πρωτα. Ή ακόμα και να δινεται αυτη η επιλογη από το μενουΑυτό γίνεται στα wp8 3
texnikos01 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Εχουν αναφέρει πότε θα ξεκινήσουν αναβαθμήσεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα