chimerious Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 ΚΑΛησπερα εχω μια καμερα της σονυ,το θεμα είναι ότι αυτο το δισκακι το Memory stick όταν παω να του βαλω εγω μεσα εικονες μου βγαζει "the disk is write-protected" πως μπορω να το βγαλω ρε παιδια και να βαλω εγω μεσα δικα μου αρχεια?ευχαριστω
Σαϊνόμπι Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 http://www.wikihow.com/Disable-Write-Protection
chimerious Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 σε ευχαριστω για την απαντηση!εχω κανει τα παντα και από βιντεο απτο γιουντιουμπ αλλα τιποτα δεν λειτουργει..
iPnos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Συνδέεις την κάμερα στο PC και από έκει προσπαθείς να γράψεις ή το συνδέεις στο PC μέσω card reader;
chimerious Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Συνδέεις την κάμερα στο PC και από έκει προσπαθείς να γράψεις ή το συνδέεις στο PC μέσω card reader; συνδεω την καμερα στο πσ,και μπενω στην καρτα της καμερας,από αυτην μονο να μεταφερω στο πσ μπορω τα αρχεια που εχει μεσα...εγω θελω όμως να προσθετω και δικα μου μεσα στην καρτα της μακερας
iPnos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Σύνδεσε την κάρτα απ' ευθείας στο PC μέσω card reader (τα περισσότερα laptop έχουν ενσωματομένο) και δες αν κάνει το ίδιο. Είχα παρόμοιο πρόβλημα με ένα κινητό και την κάρτα μνήμης του και κατέφευγα σε αυτή τη λύση.
washcloud Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Συνήθως οι κάρτες σε ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές (...μου πήρε πόση ώρα να καταλάβω ότι δεν εννοούσες webcam :ρ - όπως και ότι με το "memory stick" ότι δεν εννοούσες USB φλασάκι @#$&*...) είναι μεγαλούτσικες και αυτές οι μεγαλούτσικες memory cards ενίοτε έχουν μια μικρή ασφάλεια/"κουμπάκι" πάνω τους (όπως και κάποια φλασάκια) για προστασία εγγραφής. Τσέκαρέ την καλά, μπας και παίζει κάτι τέτοιο λοιπόν. Αν όχι, τότε είναι σοφτγουερικό το θέμα. Οπότε πάρε ό,τι αρχεία δεν θα σου λείψουν, μέσω του υπολογιστή που είπες, και πάτα της ένα low level format με το Low Level Format Tool (free είναι). Και μετά φτιάξε της σύστημα αρχείων μέσα από τα Windows (=φόρμαρέ την μέσω της Διαχείρισης Δίσκων). (Τον νου σου σε κάθε περίπτωση απ' τις προαναφερθείσες να μην φορμάρεις κάποιο άλλο μέσο.......) Αν τυχόν δεν δουλέψει το LLFT, τότε απλά η κάρτα έχει χαλάσει (ως προς τη δυνατότητα εγγραφών).
avraam5 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 στην δικια μου φωτογραφικη μηχανη δεν μπορω να περασω επισης αρχεια -φωτογραφιες απο τον υπολογιστη στη φωτογραφικη οταν ειναι συνδεμενη στον υπολογιστη . το προσπαθησα αρκετες φορες και δεν το πετυχα. απο τοτε οταν θελω να περασω φωτογραφιες βγαζω την μνημη απο τη φωτογραφικη και τη συνδεω στο card reader.
washcloud Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 ...προφανώς στη δική σου περίπτωση (όπως πιθανώς και στου thread starter) υπάρχει κάποιο πρόγραμμα (της φωτογραφικής) που παρεμποδίζει (μάλλον από default) τις εγγραφές μέσω υπολογιστή. Η λύση (αν την θες) είναι μία από τα ίδια : φορμάρισμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα