DimitrisPas13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα,χθες αναγκαστικά έκανα φορματ το pc μου και διαγράφτηκαν όλα μου τα παιχνίδια(battlefield 3,black ops,black ops II,modern warfare 2 κλπ)....τα ξαναεγκατέστησα όλα ξανά όμως όταν ήρθε η ώρα για το modern warfare 3,το εγκατέστησα,έκανα επανεκκίνηση,πάω να το ανοίξω και μου βγάζει μήνυμα "couldn't load image statmon_warning_tris" ....έψαξα στο google αλλά δεν βρίσκω ουσιαστική λύση ....τι είναι αυτό και πως λύνεται?
Moderators Praetorian Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Η πρώτη λύση που δίνει το google είναι να κάνεις `verify integrity of game cache` από το Steam. Αυτό το δοκίμασες;
trek Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Αν το έχεις original, κάνε την εγκατάσταση μέσω steam. Αν το έχεις κάνει, κάνε και ένα integrity check και άν έχει κανα λάθος θα το διορθώσει απο μόνο του.
DimitrisPas13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 δεν είναι original ...είναι και το μόνο παιχνίδι που έχω και δεν είναι original...αλλά το θέμα είναι ότι δούλευε...να δοκιμάσω να το ξαναεγκαταστήσω?
Moderators Praetorian Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Εφόσον δεν είναι original, προτείνω να το αποκτήσεις original. Σε κάθε περίπτωση, το forum δεν προσφέρεται για support σε πειρατικές εκδόσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις