iliasmach Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Καλησπερα,εχω ενα θεμα με το league of legends και εμαθα οτι ειναι απο τις ριθμισεις του προγραμματος της AMD.Εκανα νεα κατηγορια για να προσαρμωσω τις ρυθμισεις για να παιζει ομαλα το συγκεκριμενο game αλλα δεν μπορω να κανω τις καταλληλες ριθμισεις,οποιος μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα.
Dennisbest Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Απλά κατέβασε τις ρυθμίσεις μέσα από το league of legends...Αν είναι τέρμα πχ. , βάλτες ένα τικ πιο κάτω και δοκίμασε μέχρι να βρεις αυτές που δεν θα κολλάει καθόλου.
iliasmach Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Απλά κατέβασε τις ρυθμίσεις μέσα από το league of legends...Αν είναι τέρμα πχ. , βάλτες ένα τικ πιο κάτω και δοκίμασε μέχρι να βρεις αυτές που δεν θα κολλάει καθόλου. το πρωτο πραγμα που δοκιμασα ηταν...μεσα απο το προγραμμα της amd πρεπει να το ρυθμισω(το ειχε παθει και ενας γνωστος μου) αλλα δεν ξερω ποιες ριθμισεις να κανω.
Dennisbest Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Ρώτα τον τι ακριβώς είχε πάθει τότε και πως το έφτιαξε...Στο πρόγραμμα ότι ρύθμιση έχει , έχει 2 επιλογές είτε να αφήσει την εφαρμογή(το lol στην προκειμένη) να διαλέξει τη ρύθμιση , είτε να τη κάνεις override/enchance μέσω του catalyst.Αν δεν έχεις πειράξει κάτι στο catalyst , τότε δεν τίθεται τέτοιο θέμα..
Alchemist` Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Τι κάρτα γραφικών έχεις, τι πρόβλημα έχεις στο LOL, σε τι σε ενοχλεί το catalyst, τι πείραξες στις ρυθμίσεις του, τι settings εχεις στο LOL, το είχες πάντα αυτό το πρόβλημα ή προέκυψε προχτές? Γνώσεις για να σε βοηθήσουμε πιθανώς έχουμε, μάντες δεν είμαστε.
iliasmach Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Τι κάρτα γραφικών έχεις, τι πρόβλημα έχεις στο LOL, σε τι σε ενοχλεί το catalyst, τι πείραξες στις ρυθμίσεις του, τι settings εχεις στο LOL, το είχες πάντα αυτό το πρόβλημα ή προέκυψε προχτές? Γνώσεις για να σε βοηθήσουμε πιθανώς έχουμε, μάντες δεν είμαστε. εχω την amd radeon HD 8850M,το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να παιξω καθολου λογω χαμηλου fps,μπηκα στο catalyst ρυθμισεις εφαρμογων 3d εκανα σε νεα κατηγορια το παχνιδι αλλα δεν ξερω πως να προσαρμωσω τις ρυθμισεις.Στο lol εχω δοκιμασει ολα τα settings απο very high μεχρι very low αλλα δεν μπορω να παιξω το προβλημα το εχω απο τοτε που πηρα το λαπτοπ(πριν 20 μερες) και ειχα ξανανοιξει θεμα επειδη δεν μπορουσα να παιξω αλλα μου ειπαν εδω στο forum οτι το προβλημα οφειλεται στους drivers της καρτας γραφικων,τους ενημερωσα και μετα το λαπτοπ ειχε προβλημα στο κλεισιμο εμπαινε σε αναμονη και ακομα και οταν πατουσα τερματισμο λειτουργιας,αλλα το παιχνιδι επαιζε μια χαρα μετα την ενημερωση των drivers αλλα δεν εκλεινε.Τελικα εκανα επαναφορα του συστηματος σε εργοστασιακη κατασταση και εφτιαξε αλλα δεν μπορω να παιξω παλι.Τωρα εμαθα οτι πρεπει να ρυθμισεις το προγραμμα της amd αλλα οπως ειπα δεν ξερω ποιες ρυθμισεις να κανω. ελπιζω να απαντησα στις ερωτησεις σας, περιμενω τις γνωμες σας.
Alchemist` Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 εχω την amd radeon HD 8850M,το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να παιξω καθολου λογω χαμηλου fps,μπηκα στο catalyst ρυθμισεις εφαρμογων 3d εκανα σε νεα κατηγορια το παχνιδι αλλα δεν ξερω πως να προσαρμωσω τις ρυθμισεις.Στο lol εχω δοκιμασει ολα τα settings απο very high μεχρι very low αλλα δεν μπορω να παιξω το προβλημα το εχω απο τοτε που πηρα το λαπτοπ(πριν 20 μερες) και ειχα ξανανοιξει θεμα επειδη δεν μπορουσα να παιξω αλλα μου ειπαν εδω στο forum οτι το προβλημα οφειλεται στους drivers της καρτας γραφικων,τους ενημερωσα και μετα το λαπτοπ ειχε προβλημα στο κλεισιμο εμπαινε σε αναμονη και ακομα και οταν πατουσα τερματισμο λειτουργιας,αλλα το παιχνιδι επαιζε μια χαρα μετα την ενημερωση των drivers αλλα δεν εκλεινε.Τελικα εκανα επαναφορα του συστηματος σε εργοστασιακη κατασταση και εφτιαξε αλλα δεν μπορω να παιξω παλι.Τωρα εμαθα οτι πρεπει να ρυθμισεις το προγραμμα της amd αλλα οπως ειπα δεν ξερω ποιες ρυθμισεις να κανω. ελπιζω να απαντησα στις ερωτησεις σας, περιμενω τις γνωμες σας. Η κάρτα σου θα έπρεπε να σηκώνει το παιχνίδι άνετα. Για αρχή τράβα όλες τις ρυθμίσεις του catalyst στο default. Και μην το ξανανοίγεις, δεν σου χρειάζεται και δεν είναι από εκεί το πρόβλημα. Είσαι σίγουρος ότι το παιχνίδι τρέχει με την 8850M και όχι σε καμιά ενσωματομένη παπαριά της Intel? Αν όχι άνοιξε την σχετική εφαρμογή (δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας -> διαμόρφωση εναλλάξιμων γραφικών0) και διάλεξε το leagueoflegends.exe και ότι άλλο έχει σχέση με το Lol (clients Κτλ) να τρέχει σε υψηλή απόδοση (δλδ με την discrete gpu = 8850M). Προφανώς φαντάζομαι ότι δεν χρησιμοποιείς κάποιους drivers του κατασκευαστή του Laptop αλλά αυτούς που δίνει η AMD έτσι? http://support.amd.com/en-us/download Επίσης, για καθαρισμό των προηγούμενων Driver βάλε αυτό: http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/AMD-Clean-Uninstall-Utility.aspx Από το δικό μου Laptop:
iliasmach Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Τα εβαλα ολα στο default και εβαλα το παιχνιδι σε υψηλη αποδοση αλλα το προβλημα παραμενει,τους drivers τους ειχα αλλαξει απο το site της amd και τωρα εχω την εκδοση 13.151.0.0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα