arma1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 σωστο και αυτο που λες φιλε, αλλα δοκιμασα μια φορα να περασω το virtual box και δε τα καταφερα
The_Judas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Εδώ είμαστε για να σε βοηθήσουμε και για το virtualbox αν χρειαστεί 1
arma1 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Να σαι καλα φιλε ευχαριστω, δεν θα ειναι παλι επιφοβα για ιους αφου θα ειναι το ubuntu εγκατεστημενο στον σκληρο δισκο? edit κατεβασα και εγκατεστησα το virtualbox, φορτωσα το iso ubuntu 13.10 και βλεπω φτανω στο σημειο που εφτανα πριν με το live cd, εγκατασταση η να τα δοκιμασω, τωρα να το αφησω ετσι να να κανω εγκατασταση κανονικα το ubuntu? ετσι οπως ειναι, ειμαι ασφαλες? δηλαδη να επιλεγω την δοκιμη μεσα απο virtualbox και οχι την εγκατασταση και να κανω τις συναλλαγες που θελω, η καλυτερα ν ασχοληθω μονο με το livecd ου προτεινε ο φιλος @arc? edit 2 κατα την εγκατασταση του virtualbox, ο τοιχος προστασιας των win δε μου αφηνε να κανω την εγκατασταση, τι παιζει με το συγκεκριμενο? Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2014 από arma1
The_Judas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Τι εννοείς δεν σε άφηνε; Το virtualbox δημιουργεί μια σύνδεση στα network connections. Αν σου πει το firewall ότι χρειάζεται να αφήσει πρόσβαση στο vb άφησέ το. Στις ρυθμίσεις του virtualbox στο network βάλε bridged αντί για nat. Συνήθως αυτό αρκεί για να δουλέψει σωστά.
arma1 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 οκ μια χαρα δουλευει , εχω μια απορια, γιατι δε πιανει ολη την οθονη αλλα μονο ενα μερος αυτης? εχει καποια ρυθμιση?
arma1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Οκ αύριο θα βγάλω φωτό , τώρα είμαι εκτός Sent from my iPhone using Insomnia
arma1 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Καλημερα, οταν ανοιγω το vb εχω αυτην την εικονα, δεν καλυπτει ολη την επιφανεια http://prntscr.com/36aky3, ετσι πρεπει να ειναι?
CheOnWeb Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Αν δεν είναι jailbroken, έχεις μια συσκευή εξαιρετικά μεγάλης ασφάλειας για συναλλαγές στο Internet, αν κι εγώ με στάνταρ προστασία κάνω πολλά χρόνια συναλλαγές σε web banking από windows. No problem κι απ´ τη στιγμή που έχεις και συσκευή για one time pin ακόμη πιο σίγουρα. 2
arma1 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 οκ φιλε, να την χρησιμοποιω αφοβα δηλαδη ε? αυτην εδω ειναι ? https://itunes.apple.com/gr/app/nbg-mobile-banking/id342152889?mt=8
CheOnWeb Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 οκ φιλε, να την χρησιμοποιω αφοβα δηλαδη ε? αυτην εδω ειναι ? https://itunes.apple.com/gr/app/nbg-mobile-banking/id342152889?mt=8 Ναι, ναι. 1
The_Judas Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Για να έχεις πλήρη οθόνη: 1) Devices-> install guest additions 2) Έπειτα μέσα στο guest λειτουργικό (ubuntu) άλλαξε την ανάλυση σε πιο υψηλή ώστε να καλύπτει όλη την οθόνη. Στην δική μου περίπτωση χρειάστηκε να την βάλω στο 1600x1200 για να γίνει τελείως full screen.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα