Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας φίλοι μου. Έχω έναν λάπτοπα ιδωτικής ετικέτας  (μουλτιράμα) αγορασμένο τον 10/2007.

Ο κατασκευαστής του μηχανήματος είναι η κορεάτικη κλέβο και το μοντέλο Μ52Ν (σύμφωνα με την ετικέτα του κατασκευαστή στο κάτω μέρος). Εχω και ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο - λάσι 500 γβ -που αναγνωρίζεται απο το μακ μινι υπολογιστή που επίσης έχω και δουλεύει μια χαρά. Όμως ο σκληρός αυτό δεν αναγνωρίζεται καθόλου απο τον φορητό. Το 2007 με γουίν ξπ δεν τον αναγνώριζε. Το 2009 με βίστα επίσης δεν τον αναγνώριζε και τώρα με γουίν 7 επίσης δεν τον αναγνωρίζει. Το μόνο που κάνει είναι να εμφανίζει μόνο το εικονίδιο του λάσι χορίς όμως να το ανοίγει και να διαβάζει τα αρχεία που έχω ήδη βάλει απο το μακ μίνι.

Έχετε κάποια ιδέα για τον τρόπο επίλυσης . Στην σελιδα της λάσι δεν βρίσκω καποιον οδηγό , για να είμαι ειλικρινής  νομίζω οτι δεν έχουν κάποιο πρόγραμμα για το συγκεκριμένο σκλήρο.

Υ.Γ.1 :ΤΟ συγκεκριμένο σκληρό τον συνδέω και με ένα UMPC της σάμσουνγκ με ξπ αλλά και εκεί τίποτα. Δηλαδή τελικά δεν δουλεύει καθόλου σε γουίνντοους.

Υ.Γ.2: Προς τους διαχειριστές : Έχω δημιουργήσει έναν λογαριασμό LeoCMan , αλλά ξέχασα τον κωδικό δεν μπορουσα να κάνω ανακτηση γιατί εχω ήδη καταργήσει τον λογαριασμό τζι-μέιλ με τον οποίο είχα κάνει εδώ την εγγραφή. Επίσης δεν κατάφερα να βρώ τρόπους επικοινωνίας με τους διαχειριστές μέσο της σελιδας .

Δημοσ.

Ναι μου φαίνεται λογικό και το εχω ξανασυναντήσει με δίσκο που τον ειχαν αποκλειστικά για mac , αυτο πιθανολογώ οτι στο κάνεις λογω του file system που χρηστιμοποιεί το mac και τα windows δεν μπορουν να το διαβάσουν.

Κατέβασε το macdrive http://www.mediafour.com/products/macdrive και θα τα δεις κανονικα τα αρχεία σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...