kmoschos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 παιδια μπορω να εγκαταστησω win7 σε τεταρτης γενιας συστημα???
TheELF Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 παιδια μπορω να εγκαταστησω win7 σε τεταρτης γενιας συστημα??? Και winxp και 98 και 95 και ότι θες,driver να υπάρχουν και περνάς τα πάντα. Τα driver για 7 και 8 σχεδόν όλα είναι ίδια οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα. Απλά πρέπει να δεις να έχεις δισκάκι που να έχει uefi εκκίνηση ή bios όπου μπορείς να κλείσεις το uefi/safe boot για να ξεκινήσει το δισκάκι(usb)
kmoschos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Και winxp και 98 και 95 και ότι θες,driver να υπάρχουν και περνάς τα πάντα. Τα driver για 7 και 8 σχεδόν όλα είναι ίδια οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα. Απλά πρέπει να δεις να έχεις δισκάκι που να έχει uefi εκκίνηση ή bios όπου μπορείς να κλείσεις το uefi/safe boot για να ξεκινήσει το δισκάκι(usb) Μπορεις να μου το εξηγησεις περαιτερω? εγω εχω φτιαξει ενα bootable usb και εκανα εγκατασταση σε amd συστημα θα μπορω να το χρησιμοποιησω και για τον haswell?
TheELF Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δοκίμασε και θα δεις,εγώ ένα usb που είχα κάνει για παλιό mbr bios δουλεύει και σε uefi,εξαρτάτε από τι iso το έκανες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα