Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : 300ε περίπου

Χρήση υπολογιστή : Λίγα games, programming, πολλά πράγματα ταυτόχρονα

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: eclipse,photoshop, matlab, android emulators, 20+ σελίδες στο chrome, ραδιόφωνο ή τηλεόραση μεσω ιντερνετ και πολλές φορές ολα αυτά ταυτόχρονα.

Έχω οθόνη Samsung P2270 21.5 ιντσες led, πληκτρολόγιο, ποντίκι, κάρτα γραφικών (hd 5770), τροφοδοτικό ενα toughpower 650w και μια Thermaltake Big Typhoon ψύκτρα (μπορεί να μπεί στα καινούργια socket?)

Δεν με πειράζει να είναι απο διάφορα καταστήματα τα πράγματα.

Η αναβάθμιση θα γίνει κοντά στο Πάσχα και σκέφτομια μιας και δεν διαθέτω πολλά χρήματα να έπαιρνα έναν 4/6 πύρηνο amd με 8gb ram απλά δεν ξέρω επειδόσεις κτλπ για τον καθένα και ποιός αξίζει..

Επίσης σκέφτηκα αν βρώ κανέναν φθηνό μεταχειρισμένο να πάρω τον i5 2500k και 8gb ram .

Τι λέτε αξίζει περισσότερο? Έχετε κάτι άλλο να μου προτείτενε? Επείσης ποια μητρική με τον κάθε επεξεργαστή?

Επίσης αν περισέψουν χρήματα σκέφτομαι να πάρω έναν ssd, αν όχι θα πάει στην επόμενη αναβάθμιση.

Δημοσ.

Μπορεις να αφησεις την μανησια αν ειναι να μην κανεις οβερκλοκ. Ο 8320 για multitasking σε αυτα τα λεφτα αξιζει πολυ..

Δημοσ.

Ε ναί δεν το βλέπω για overclock... Οκ λοιπόν παιδιά μαλλον με βλέπω να πηγαίνω σοτν 8320. Ευχαριστώ πολύ!!

Δημοσ.

Καλύτερη μητρική διάλεξε.Σου πρότειναν καταλληλότερες τα παιδιά.

Οτι ειπε ο Millennium για την μητρικη,και οτι ειπαν πιο πανω τα παιδια γενικα για τον Fx.Απλα να σου αναφερω καλου κακου κατι που το εχουμε πει και πιο παλια, στο μελλον να μαζεψεις 30περιπου ευρω να παρεις μια ψυκτρα για τον 8320,αν δεν κανει η ηδη υπαρχουσα που εχεις. :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...