Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S3 vs Moto G

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ την παρέα ,  είπα να ζητήσω την γνώμη σας μιας και με έχετε βοηθήσει ουκ ολίγες φορές...

Λοιπόν στο θέμα μας, είμαι ανάμεσα σ' αυτά τα δυο κινητά το samsung galaxy s3 και το moto g απο το αμαζον..

Πιο θεωρείτε ανώτερο και αν θα ηταν καλύτερο να περιμένω να βγει το S5 μηπως και πέσει το s4 στα 200-250 ευρώ από 320 που είναι τώρα στα σκρουτζομάγαζα..

Δημοσ.

Να προσθέσω οτι με απασχολεί αρκετά και η κάμερα στο κινητό. 

Το moto g εχει 5 mp ενώ το s3 8mp και με 1080P έναντι τα 720 του moto g

Δημοσ.

Χαιρετώ την παρέα ,  είπα να ζητήσω την γνώμη σας μιας και με έχετε βοηθήσει ουκ ολίγες φορές...

Λοιπόν στο θέμα μας, είμαι ανάμεσα σ' αυτά τα δυο κινητά το samsung galaxy s3 και το moto g απο το αμαζον..

Πιο θεωρείτε ανώτερο και αν θα ηταν καλύτερο να περιμένω να βγει το S5 μηπως και πέσει το s4 στα 200-250 ευρώ από 320 που είναι τώρα στα σκρουτζομάγαζα..

S3 σου προτεινω και εγω και ειδικα αν μπορεις να πας στο LTE που εχει 2GB RAM ακομα καλυτερα

Δημοσ.

Φίλε και γω στο ίδιο ακριβώς δίλημμα είμαι. Έψαχνα για κινητό πάνω-κάτω στα 200 ευρώ και με τα καλύτερα χαρακτηριστικά κατέληξα σε αυτά τα δύο.

Στο S3 μ' αρέσει που έχει τα 8mp κάμερα (αντί 5mp του moto g) και υποδοχή κάρτας μνήμης (όχι το moto g), αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορώ να αναβαθμίσω το λειτουργικό του σε android 4.4 kitkat, που το moto g το έχει έτσι κι αλλιώς και αυτό είναι απ' τα βασικά χαρακτηριστικά που κοιτάω.

Επίσης για το moto g (από σχόλια που έχω διαβάσει γιατί στα χέρια μου δεν το έχω πιάσει ακόμα) όλοι λένε τα καλύτερα και όλοι φαίνονται να είναι πολύ ικανοποιημένοι για τα λεφτά του και προσωπικά την motorola την εκτιμώ περισσότερο σαν εταιρία απ΄την samsung. Φαίνεται να είναι και πιο στιβαρό και πιο καλής κατασκευής γενικότερα έχω την αίσθηση (πάντα, απ΄όσα έχω ακούσει είτε σε σχόλια είτε από βίντεο)

Αρνητικό του, ότι μαζί με το κινητό δεν σου παρέχει ούτε φορτιστή, ούτε ακουστικά (μόνο ένα καλώδιο usb) οπότε θα πρέπει να τα αγοράσεις μόνος σου.

ΑΝ καταλήξεις κάπου πες και σε μένα! 

*Η σκέψη σου για το s4  δεν είναι κακή αν δεν βιάζεσαι. Μέχρι το καλοκαίρι πιστεύω θα έχει πέσει στα 250 πάνω-κάτω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...