Andrew Geo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Γεια σας, εχω Windows XP Professional SP3 και θελω να εγκαταστησω τα Windows 7 Ultimate 32-bit.Εχω κατεβασει το .iso απο site της microsoft και εχω ηδη κλειδι, επισης εχω κατεβασει το daemon tools lite για να ανοιξω το iso και να κανω την εγκατασταση χωρις CD/DVD κατευθειαν απο XP. Ειναι δυνατον να γινει η εγκατασταση κανονικα με αυτον τον τροπο;Επισης, το Windows 7 Upgrade Advisor μου λεει να κανω Custom Installation εγω ομως θελω να κρατησω τα αρχεια μου και χωρις dual boot ΧΡ και 7. Γινεται να τα εγκαταστησω με τη πρωτη επιλογη χωρις να γινει κατι λαθως;;;;κα αν δεν γινεται πως μπορω να κανω Custom Installation; Γιατι το ολο θεμα με τα partitions με μπερδευει...
TheELF Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δεν γίνεται με τον τρόπο που λες,θα γίνει η αρχή αλλά μετά την αναγκαστική επανεκκίνηση δεν θα υπάρχει το εικονικό δισκάκι και θα σταματήσει η εγκατάσταση. Μπορείς να περάσεις το iso σε usb και να κάνεις εγκατάσταση από εκεί. Windows 7 USB/DVD download tool
Andrew Geo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Με την πρωτη επιλογη κρατωντας τα αρχεια;; γινεται;;Επισης δεν ξερω πως να αλλαξω το Boot Priority απο BIOS (Phoenix v.1.10 A07) F2(Setup) ή F12(Boot Menu);;;
TheELF Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Με την πρωτη επιλογη κρατωντας τα αρχεια;; γινεται;; Νομίζω αυτό εξαρτάτε από την έκδοση που έχεις περασμένη ,πρέπει να βρεις συμβατή έκδοση 7 για να περάσεις,αν τα xp π.χ. είναι ελληνικά πρέπει και τα 7 να είναι ελληνικά,ενδέχεται να παίζει και πρόβλημα μεταξύ pro/ultimate ,δεν το έχω ψάξει και πολύ. Πάτα το F12 boot menu, με το δισκάκι/usb μέσα και αν το έχεις φτιάξει σωστά θα εμφανιστεί.
Andrew Geo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 οκ οποτε F12το iso το κατεβασα απο digitalriver γλωσσες νομιζω ή θα τις εχει ολες, ή μονο Αγγλικά.Τελωσπαντων επειδη δεν ειμαι και τοσο καλος οσο αφορα Hardware θα καλεσω εναν φιλο μου να κανει τη δουλειαΕυχαριστω Παντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα