alaniaris1234 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Καλημέρα. Εχω Win XP Home Edition και θέλω να εγκαταστήσω και τα Win 2000, μπορεί να μου κάποιος πως μπορώ να έχω 2 λιτουργικά σε ενα PC?
alaniaris1234 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Αν τα εγκαταστήσω τα Win 2000 υπάρχει περίπτωση να πάθουν κατι τα Win XP Home Edition? Ρωτάω γιατί τα Win 2000 είναι παλαιότερο λιτουργικό
trujillo2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 πρεπει να κανεις καθαρη εγκατασταση των 2 λειτουργικων ξεκινοντας απο το παλαιοτερο
nikomas50 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Υποθέτοντας ότι μιλάμε για Desktop PC και όχι για Laptop καλύτερο θα ήταν να προσθέσεις ένα επιπλέον σκληρό δίσκο και να κάνεις σ' αυτόν την εγκατάσταση αφού αποσυνδέσεις τον πρώτο σκληρό (Θα τον συνδέσεις ξανά μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης των 2000). Με τον τρόπο αυτό τα δυο λειτουργικά θα τρέχουν ανεξάρτητα το ένα από το άλλο, χωρίς να χρειαστεί κάποιος Bootmanager και η επιλογή θα γίνεται είτε πιέζοντας κατάλληλο πλήκτρο κατά την εκκίνηση (F8 για μητρική Asus ή 12 για μητρική Gigabyte κλπ) είτε αλλάζοντας μέσα από το BIOS την προτεραιότητα των δίσκων εκκίνησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα