Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια!! Θα ηθελα την βοηθεια σας αν μπορουσατε να δωσετε για ενα προβλημα που εχω στο συγκεκριμενο παιχνιδι. Το προβλημα ειναι οτι το Hitman Absolution που εγκατεστησα δεν παιζει ο ηχος του..? Μηπως μπορειτε καπως να με βοηθησετε..? Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

σε αλλα παιχνιδια η ηχους των windows εχεις ηχο?? το εχεις τσεκαρει? αν ναι η μονη λυση που θα εκανα εγω εφοσον ειναι το παιχνιδι προτοτυπο και οχι απο κανα θειο...απεγκατασταση και μετα εκ νεου install.

Δημοσ.

σε αλλα παιχνιδια η ηχους των windows εχεις ηχο?? το εχεις τσεκαρει? αν ναι η μονη λυση που θα εκανα εγω εφοσον ειναι το παιχνιδι προτοτυπο και οχι απο κανα θειο...απεγκατασταση και μετα εκ νεου install.

Φιλε ο ηχος λειτουργει μια χαρα σε αλλα παιχνιδια δεν υπαρχει προβλημα. Μονο στο συγκεκριμενο παιχνιδι μου το βγαζει αυτο το προβλημα δεν μπορω να βρω μια λυση... Εχω φαξει παντου μπας βρω κατι αλλα δεν βρηκα. Το θεμα ειναι οτι στα setting του παιχνιδιου ειναι απενεργοποιημενα το Stereoscopic, Stereo Depth, Stereo Strength. Δεν ξερω τι φαση παιζει ωστε να λυσω το προβλημα. 

Δημοσ.

θα αλλαξει- αυτο το προβλημα εχει πατσαριστει προ αμνημονευτων-- ο μονος λογος που απαντησα  στο νημα ειναι οτι με γυρισε πισω στο χρονο :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...