akis_supernatural Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Καλημερα! ακουστε την περιπετεια μου.... εχω windows 8.1 και ενω συνδεομουν κανονικα στο wifi ξαφνικα απο χθες μου βγαζει limited connection. στα υπολοιπα wifi συνδεεται στο συγκεκριμενο ομως (cyta) μου βγαζει αυτο..... τι εγινε ξαφνικα??? απο το κινητο και απο αλλο λαπτοπ μπαινω κανονικα!
CheOnWeb Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Το είχε και μια φίλη σε dell laptop. Πήρε την dell και αν θυμάμαι καλά τις έδωσαν καινούργιους drivers για την κάρτα δικτύου.
akis_supernatural Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 εμενα ειναι παλιο λαπτοπ acer 5720 δεν υπαρχουν πιο καινουργιοι drivers.... δοκιμασα και την αλλη λυση που βρηκα στο ιντερνετ να ξετικαρω στο power management αλλα τιποτα... δεν μπορω να καταλαβω γιατι να εχει προβλημα στην καρτα δικτυου αφου στα υπολοιπα που συνδεομαι ειναι μια χαρα. μονο στο συγκεκριμενο εχω αυτο το προβλημα και απο το κινητο και απο αλλο λαπτοπ που μπαινω μπαινει κανονικα στο συγκεκριμενο...
rfc Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 κλεισε το ρουτερ σου για λιγη ωρα και ανοιξε το παλι
akis_supernatural Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 κλεισε το ρουτερ σου για λιγη ωρα και ανοιξε το παλι το εκανα και αυτο αλλα τιποτα... χθες το απογευμα ξαφνικα συνδεθηκε αλλα μετα παλι τα ιδια.... απο το κινητο συνεχιζω να μπαινω κανονικα
SPANK Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Καλημέρα Δοκίμασε αρχικά να κανεις uninstall αυτους τους drivers που εχεις τώρα και τους ξαναπεράσεις (τους ίδιους ή νεότερους αν υπάρχουν) , αν δεν πιάσει αυτο κανε disable οτι firewall μπορει να εχουν τα windows ή το antivirus που ισως χρησιμοποιείς. Μετα πήγαινε δες στις ρυθμίσεις δικτύου το tcp/ip οτι ολα ειναι στο auto , αν δεν δουλέψει τιποτα απο ολα αυτα μπες στο menu του router και αρχικά δοκίμασε να αλλάξεις καναλι στο wifi , αν δεν λειτουργήσει ουτε αυτο δοκίμασε να δεις αν συνδέεται χωρις κωδικό που πιθανόν εχεις τωρα (βγάλε τον απο το menu του router στο wifi)
rfc Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Κανε αυτα του spank και δες και firmware στο ρουτερ σου. Ή driver καρτας δικτυου, ή firmware ρουτερ ειναι.
micos000 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Όταν σου βγάζει limited connection μπορείς να μπεις στο internet; Μήπως έχεις καρφωτή ip και σου δημιουργεί conflict με τις άλλες συσκευές; Άνοιξε command prompt (WINDOWS+R και γράψε cmd) και δώσε : ipconfig /all >C:\ip.txt Ανέβασε το αρχείο ip.txt που θα είναι χύμα στον δίσκο c: σε ένα μήνυμα ή κάνει copy -paste τα περιεχόμενα. Βασικά δες αν συνδέεσαι όταν δεν είναι συνδεμένο το άλλο laptop και το κινητό.
akis_supernatural Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 λοιπον τα εκανα ολα οσα μου ειπατε και μετα την απεγκατασταση και εγκατασταση του driver πλεον συνδεεται αλλα με ενα προβλημα. πρεπει να ανοιξω τον υπολογιστη να μπω να κανω ρεσταρτ και τοτε συνδεεται.....
rfc Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Καλησπερα φιλε, Ψαξου και με ενα adwcleaner πρωτα και με ενα malwarebytes μετα και ξαναδοκιμασε.
micos000 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Εγώ πιστεύω ότι για κάποιο λόγο δεν ενεργοποιεί το wifi από cold boot. Είπες πριν ότι ξετίκαρες το power managment. Ξαναενεργοποίησε το να δεις αν διορθωθεί. Να σε ρωτήσω, τα 8άρια που έβαλες είναι 32 ή 64bit; Στο site της acer που βλέπω, έχει drivers για vista 32-64 και 7 μόνο 32bit.
akis_supernatural Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 τα εχω τρεξει ολα adwcleaner mbam superantispyware scan με το eset. δεν ξερω τι αλλο να κανω.... ειναι πολυ σπαστικο να χρειαζεται να τον ανοιξεις και μετα να κανεις παλι restart για να συνδεθει!!! Εγώ πιστεύω ότι για κάποιο λόγο δεν ενεργοποιεί το wifi από cold boot. Είπες πριν ότι ξετίκαρες το power managment. Ξαναενεργοποίησε το να δεις αν διορθωθεί. Να σε ρωτήσω, τα 8άρια που έβαλες είναι 32 ή 64bit; Στο site της acer που βλέπω, έχει drivers για vista 32-64 και 7 μόνο 32bit. τικαρισμενο το εχω πλεον. 32bit ειναι
micos000 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Αν ισχύει αυτό που λέει η acer για το 5670 τότε το λάπτοπ ερχόταν με vista home premium. Αν δεν διέγραψες το recovery partition (από το "Περισσότερες επιλογές δίσκων" κατά την εγκατάσταση των 8) προτείνω να δοκιμάσεις να κάνεις επαναφορά στην εργοστασιακή κατάσταση πατώντας τα πλήκτρα ALT+F10 κατά το μπουτάρισμα και μόλις εμφανιστεί η οθόνη της acer ή να πας στα 7άρια που έχει σίγουρα drivers.
hijack3rr Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δοκίμασε και το παρακάτω. 1) Άνοιξε το μενού Έναρξη και γράψε cmd.exe - πάτα δεξί κλικ πάνω του και μετά Run As Administrator. 2) Γράψε την εντολή netsh winsock reset catalog και μετά netsh int ipv4 reset reset.log 3) Κάνε μια επανεκκίνηση τον υπολογιστή και δες αν έγινε τίποτα. Μπορείς να μου δώσεις ακριβώς το μοντέλο του laptop σου και της κάρτας δικτύου σου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα