Προς το περιεχόμενο

Microsoft Office Word: Header & Footer Tools

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας.

Πρώτον, θα ήθελα να ενημερώσω ότι έχω το Microsoft Office 2013 το αγγλικό.

Δεύτερον, θέλω την βοήθεια σας. Που μπορώ να βρω περισσότερα header & Footer εκτός από αυτά που έχει το Microsoft Office Word;

Τέλος, επειδή κάνω μια εργασία και έχω παρατηρήσει ότι σε διάφορα βιβλία ότι η 1ο, 2ο, 3ο + τα περιεχόμενα σελίδες δεν έχουν νουμέρα. Επίσης σε προλόγος και εισαγωγής έχουν λατινικούς αριθμούς που ξεκινάνε για παράδειγμα το Vi και μετά στα κεφάλαια (1, 2, 3...) έχουν αριθμούς που ξεκινάνε για παράδειγμα το 4.

Πως μπορώ να το κάνω και εγώ αυτό; Για παράδειγμα όπως εδώ (http://www.academia.edu/1466646/Interactive_Multimedia)

Δημοσ.

Για το τελευταίο ερώτημα, και εν συντομία: Για να εισαγάγεις διαφορετική αρίθμηση ή διαφορετική κεφαλίδα ή υποσέλιδο σε κάποιες σελίδες, πρέπει σε αυτές τις σελίδες να εισαγάγεις αλλαγές ενοτήτων και να ορίσεις ότι η κεφαλίδα ή το υποσέλιδο σε αυτές δεν θα είναι ίδια με τα προηγούμενα. Αναφέρω την ελληνική ορολογία γιατί δεν έχω το αγγλικό Word και δεν ξέρω την αντίστοιχη ορολογία.

Δημοσ.

Για το τελευταίο ερώτημα, και εν συντομία: Για να εισαγάγεις διαφορετική αρίθμηση ή διαφορετική κεφαλίδα ή υποσέλιδο σε κάποιες σελίδες, πρέπει σε αυτές τις σελίδες να εισαγάγεις αλλαγές ενοτήτων και να ορίσεις ότι η κεφαλίδα ή το υποσέλιδο σε αυτές δεν θα είναι ίδια με τα προηγούμενα. Αναφέρω την ελληνική ορολογία γιατί δεν έχω το αγγλικό Word και δεν ξέρω την αντίστοιχη ορολογία.

Οκ δεν υπάρχει πρόβλημα. Μήπως μπορείς να μου αναφέρεις τα βήματα επιγραματικά τι πρέπει να κάνω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...