Rib21 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Γεια σας παιδια θα ηθελα μια ερωτηση να κανω.λοιπον εχω μια motherboard με socket am3!!!Επειδη θελω να βαλω εναν τετραπυρηνο επεξεργαστη και athlon βρισκω μεχρι τριπυρηνους!!θελω να μου πειτε πουμπορω να βρω phenom εαν αξιζουν και εαν θα αξιζει μια αναβαθμιση της ταξης των 70 ευρω απο διπυρνο στα 3 να παω σε τριπυρηνο στα 3,3 ή να παρω phenom!!!Μηπως υπαρχει athlon τετραπυρηνος για am3 socket??Ευχαριστω προκαταβολικα και θα παρακαλουσα τους moderators να μην συνχωνεψουν το topic!!
SPANK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Για αρχή πες μας ποια motherboard εχεις και ενοείται οτι με το quad core θα ειναι πολυ καλύτερα απο τον dual core
dimpa16 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Αν η μητρικη σου υποστιριζει αυτον http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/266080-amd-phenom-ii-x6-1055t-28-ghz/ τοτε εισαι κομπλε...
Rib21 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Λοιπόν η μητρική μου είναι ga-880gm-ud2h και έχει socket am3!!!καινούριο phenom παίζει να βρω Γτ θα το προτιμούσα!!! 1
SPANK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μπορεις να βάλεις τον Phenom II X6 1100T υποστηρίζεται απο την μητρική σου , τωρα για καινούργιο η δες ebay http://www.ebay.com/ctg/AMD-Phenom-II-X6-1100T-3-3-GHz-Six-Core-HDE00ZFBGRBOX-Processor-/109635247 ή ψάξε στις αγγελίες εδω μηπως βρεις κατι
Rib21 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 <p>Αν η μητρικη σου υποστιριζει αυτον</p> <p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/266080-amd-phenom-ii-x6-1055t-28-ghz/'>http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/266080-amd-phenom-ii-x6-1055t-28-ghz/</a></p> <p>τοτε εισαι κομπλε...</p> Καλή ευκαιρία φαίνεται αλλά ο χρήστης είναι έμπιστος???
SPANK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Έχεις 0 αξιολογήσεις αλλα αυτο δεν σημάινει οτι δεν ειναι έμπιστος , στείλτου ενα pm και μιλήστε για τα περεταίρω να μην βγούμε offtopic εδω
dimpa16 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Καλή ευκαιρία φαίνεται αλλά ο χρήστης είναι έμπιστος??? Να θυμασαι....συναλαγη,μονο χερι με χερι.
Rib21 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Καλή ευκαιρία φαίνεται αλλά ο χρήστης είναι έμπιστος??? Να θυμασαι....συναλαγη,μονο χερι με χερι.Ναι αλλά είμαι Τρίπολη
cabdik Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 να υποθεσω Athlon II x2 250 εννοεις? αυτον ειχα κι εγω στο HTPC που βλεπεις στην υπογραφη μου. ομως καποια στιγμη που το συστημα "φορτωθηκε" με πολλες εργασιες (λειτουργει 24/7 καθως εκτελει και χρεη server με Allshare και PLEX να ειναι μονιμως ανοικτα), καθως και ο,τι αλλο κανω, αυτο το κακομοιρο την πληρωνει, καπου γονατισε. ετσι αποφασισα και αλλαξα μονο επεξεργαστη, και πηγα σε ATHLON II X3 425 (οπως βλεπεις). η διαφορα ειναι πολυ αισθητη..!! οι 2 αυτοι επεξεργαστες ειναι η μερα με την νυχτα. ισως επειδη οι 3-4πυρηνοι Athlon II ειναι/ηταν στην ουσια Phenom με κλειδωμενη L3 cache, ενω οι 2πυρηνοι ηταν αλλοι πυρηνες εντελως (ετσι εχω την εντυπωση, τουλαχιστον)..!!!
Rib21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 <p>να υποθεσω Athlon II x2 250 εννοεις? </p> <p> </p> <p>αυτον ειχα κι εγω στο HTPC που βλεπεις στην υπογραφη μου. ομως καποια στιγμη που το συστημα "φορτωθηκε" με πολλες εργασιες (λειτουργει 24/7 καθως εκτελει και χρεη server με Allshare και PLEX να ειναι μονιμως ανοικτα), καθως και ο,τι αλλο κανω, αυτο το κακομοιρο την πληρωνει, καπου γονατισε.</p> <p> </p> <p>ετσι αποφασισα και αλλαξα μονο επεξεργαστη, και πηγα σε ATHLON II X3 425 (οπως βλεπεις). η διαφορα ειναι πολυ αισθητη..!! οι 2 αυτοι επεξεργαστες ειναι η μερα με την νυχτα.</p> <p>ισως επειδη οι 3-4πυρηνοι Athlon II ειναι/ηταν στην ουσια Phenom με κλειδωμενη L3 cache, ενω οι 2πυρηνοι ηταν αλλοι πυρηνες εντελως (ετσι εχω την εντυπωση, τουλαχιστον)..!!! </p> Δηλαδή μου λες πως άξιζει να βάλω τον τριπυρινο??το είχα σκεφτεί αλλά έλεγα πως δεν θα έχει και μεγάλη διαφορά
cabdik Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 κοιτα.., ειναι αρκετα καλυτερος απο τον 250. ομως εξαρταται και απο τις χρησεις που κανεις στο μηχανημα σου.!! εγω σου ειπα ηδη ποιες ειναι οι μονιμες εργασιες του. 1 Server, μονιμα ανοικτο 2 downloading (οποτε χρειαζομαι, δεν κατεβαζει καθε μερα..!) 3 ιντερνετ, επειδη ειναι μονιμα ανοικτο, 4 καποιες φορες μετατρεπω και γραφω ταινιες σε DVD με το ConvertXtoDVD, 5 "ελαφρυ" gaming (COD-Splintercell Blacklist-BF4-Crysis, κλπ), 6 για προβολη ταινιων, εννοειται..!!, και 7 ο,τι αλλο προκυψει... !!! δεν ασχολουμαι ομως με βαρια-εξειδικευμενα προγραμματα, Π.Χ. τυπου autocad, διοτι εκει θα χρειαστει πολυ πιο δυνατους επεξεργαστες..! κατα τα αλλα, με καλυπτει ανετα στις "καθημερινες" εργασιες!! και να σκεφτεις οτι 1 δεν εχω SSD 2 μπορω να ξεκλειδωσω και τον τεταρτο πυρηνα..!! βεβαια εκει μπαινουμε σε αλλα μονοπατια, αλλα τα αναφερω εγκυκλοπαιδικα..!! εψαξες στις αγγγελιες εδω στο insomnia μηπως πετυχεις καποιον Phenom? http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/261463-phenom-ii-x4-940/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα