Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή είμαι λίγο άσχετος με τα δίκτυα θέλω την βοήθειά σας στο παρακάτω Project:

Έχω 4 Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές με win7.

• Τον έναν θέλω να τον ορίσω ως Server, να αποθηκεύονται εκεί κοινά αρχεία από προγράμματα που θα τρέχουν οι υπόλοιποι 3 Υπολογιστές.
  • Από τους υπόλοιπους τρεις να μπορώ να ανασύρω αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο server και  να έχω πρόσβαση στο Internet.
  • Επίσης θα ήθελα να μπορώ να έχω πρόσβαση από τον κάθε έναν Υπολογιστή σε κοινόχρηστα αρχεία ή φακέλους των υπολοίπων δύο Υπολογιστών εκτός του server.
Δημοσ.

Τους συνδέεις στο ίδιος δίκτυο...

μετά τσεκάρεις το Υπολογιστής->Ιδιότητες και εκεί στις πληροφορίες γράφει Ομάδα εργασίας.

Συνήθως εξ ορισμού είναι το WORKGROUP.

Αν όλα τα pc έχουν αυτό απλώς ορίζεις τους κοινούς φακέλους, δίσκους και ότι άλλο θέλεις... και είσαι έτοιμος :P

Καλό ξημέρωμα!

Δημοσ.

Τα προγραμματα που θα τρεχουν στα τερματικα ειναι δικτυακα? Δηλαδη το βασικο προγραμμα το τρεχει ο server?

Αν ναι, βαζεις ολα τα μηχανηματα στο ιδιο Workgroup και στον "server" φτιαχνεις εναν κοινοχρηστο φακελο που θα μοιραζεις τα παντα με full δικαιωματα.

Δημοσ.

Τα προγράμματα όχι δεν θα τρέχουν μέσα από τον server. Ο κάθε υπολογιστής έχει το δικό του εγκατεστημένο πρόγραμμα.

Δημοσ.

Οπότε με λίγα λόγια θέλεις απλώς να έχουν κοινόχρηστα αρχεία τα 3 Pc και το 4ο να είναι κάτι σαν κοινός σκληρός δίσκος...

αν ναι τότε αυτά που είπα πριν είναι αρκετά.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον μια ωραια λυση ειναι να κανεις εναν δισκο σαν map drive Link.png Site: δες εδω

Ετσι μπορεις να εχεις καποιον δικτυακο δισκο ΣΑΝ να ειναι στο pc σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...